- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
- Konu Sahibi kerem34gul
- #4.321
İnşallah bu sefer yüzünüz güler, Rabbim emeklerinizi hayallerinizi boşa çıkarmasın.Canim ben geldim asilama yaptirdim dua edin bu sefer olsun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu sefer yüzünüz güler, Rabbim emeklerinizi hayallerinizi boşa çıkarmasın.Canim ben geldim asilama yaptirdim dua edin bu sefer olsun insallah
İgneli tedaviydi canim yumurtalar buyuyunce pazar gecesi catlatma ignesi oldum tam 36.saat asilama yapildi esimin harekette sorun vardi fakat 10 gundur takviye vitamin keci boynuzu pekmezi sigara azaltmayla bugun guzel ciktigini soyledi doktor sonuçlarınsurec nasildi..cnm. esini sperm testleri nasildi
Elhamdulillah canım, zaten aşılama öncesi işlem de uygulandığı için güzel çıkan değerleriniz hepten toparlamıştır..İgneli tedaviydi canim yumurtalar buyuyunce pazar gecesi catlatma ignesi oldum tam 36.saat asilama yapildi esimin harekette sorun vardi fakat 10 gundur takviye vitamin keci boynuzu pekmezi sigara azaltmayla bugun guzel ciktigini soyledi doktor sonuçların
Evet canim ustelik doktor cift asilama yapicak yarin tekrar gidicemElhamdulillah canım, zaten aşılama öncesi işlem de uygulandığı için güzel çıkan değerleriniz hepten toparlamıştır..
hadi gozunuz aydin cnm. daha iyicolsn artk bebegin tutunsunİgneli tedaviydi canim yumurtalar buyuyunce pazar gecesi catlatma ignesi oldum tam 36.saat asilama yapildi esimin harekette sorun vardi fakat 10 gundur takviye vitamin keci boynuzu pekmezi sigara azaltmayla bugun guzel ciktigini soyledi doktor sonuçların
cift asilama nasil oluoEvet canim ustelik doktor cift asilama yapicak yarin tekrar gidicem
Bugun yapti canim yarin ayni saatte tekrar yapicakcift asilama nasil oluo
ilk defa duydum cnmBugun yapti canim yarin ayni saatte tekrar yapicak
Canim ben geldim asilama yaptirdim dua edin bu sefer olsun insallah
canım eşinin spermlerini ne zaman alıyor yani aynı gün içindemi yapılıyor aşılamaİgneli tedaviydi canim yumurtalar buyuyunce pazar gecesi catlatma ignesi oldum tam 36.saat asilama yapildi esimin harekette sorun vardi fakat 10 gundur takviye vitamin keci boynuzu pekmezi sigara azaltmayla bugun guzel ciktigini soyledi doktor sonuçların
Evet canim asilamadan bir saat once aliniyorcanım eşinin spermlerini ne zaman alıyor yani aynı gün içindemi yapılıyor aşılama
Ayy çok yumurtan vardı zaten canım ya, inşallah olur inşallah Rabbim yardımcın olsun, inşallah mucizenle kavuştursun seniEvet canim ustelik doktor cift asilama yapicak yarin tekrar gidicem
Canım öncelikle inşallah bu ay beklediğin haberi alırsın. Bir sey soracaktım ben de bu ay Asılama olacaktım ama vazgeçtim sonra benim de 4 yumurtam vardı dün 21 19 sagda, 15 10 solda doktor bana 15 ve 10 küçük olmaz dedi. Dün aksam 5 gibi catlatma ignemi yaptım bugün 4 gibi catladı. Yani benim doktor 15 olmaz dedi seninki olur demiş. 15 olan da bugun 17 olmuş mudur acaba? Senin 1 günde ne kadar büyüdü.Kizlar ben geldim 4 tane yumurtam vardi iki gun once 12,13,15 ve 12,5 bugun tekrar gittim 15 olan 17.5 olmus bu bize yeter dedi digerleri bu kadar buyuk degil dedi bugun son ignemi oldum yarin aksam catlatma ignesi sali gunude asilama ama bir yumurtayla sansimiz dusuk diye dusunuyorum
Canim catlatma ignesi oldum ertesi gun aksam o zamana daha buyur demisti bugun asilama oldum doktor catlamis dedi heyecandan digerlerini sormadim ama hissedilmiycek bir hismis bosa heyecanlanmisim senin yumurtalarin ilacla mi buyuduler?Canım öncelikle inşallah bu ay beklediğin haberi alırsın. Bir sey soracaktım ben de bu ay Asılama olacaktım ama vazgeçtim sonra benim de 4 yumurtam vardı dün 21 19 sagda, 15 10 solda doktor bana 15 ve 10 küçük olmaz dedi. Dün aksam 5 gibi catlatma ignemi yaptım bugün 4 gibi catladı. Yani benim doktor 15 olmaz dedi seninki olur demiş. 15 olan da bugun 17 olmuş mudur acaba? Senin 1 günde ne kadar büyüdü.
Bir sorum daha var
Esinin değerleri nasıldı ne kadar arttı bize sınırda dedi ben de 2 haftadır keci boynuzu kaynatıyorum merak ediyorum cok artış oluyor mu diye
Kocamın midesi bozuldu resmen
Sorma canım ya benim bu ay aksilik oldu. Normalde 2 kutu gonal f kullanmalıymışım ama ben nerden bileyim doktor 1 kutu yazdı cumartesi bitti iğne. Pazarda vurmadım aslında pazarda alıp vurulmam gerekirmiş 15 ve 10 olan kalmış büyümeden benim de moralim bozuldu olmadım Asılama falan. Bu kacıncı doktor faciam. Biliyorum pazar iğne olsaydım bu defa o 21 olan 30 a cıkardı. Bu defada fazla büyümüş derlerdi. 4 ay önce klomen de yasadım cünkü o fazla büyümeyi de.Canim catlatma ignesi oldum ertesi gun aksam o zamana daha buyur demisti bugun asilama oldum doktor catlamis dedi heyecandan digerlerini sormadim ama hissedilmiycek bir hismis bosa heyecanlanmisim senin yumurtalarin ilacla mi buyuduler?
Canim valla 10 gunde hareket sorununu cozduk keciboynuzu ozu pekmezi ve vitamin takviyesiyle bugun cok iyi oldugunu soyledi
Doktor kontrole cagirmadi mi canim surekli ben iki gunde bir doktordaydimSorma canım ya benim bu ay aksilik oldu. Normalde 2 kutu gonal f kullanmalıymışım ama ben nerden bileyim doktor 1 kutu yazdı cumartesi bitti iğne. Pazarda vurmadım aslında pazarda alıp vurulmam gerekirmiş 15 ve 10 olan kalmış büyümeden benim de moralim bozuldu olmadım Asılama falan. Bu kacıncı doktor faciam. Biliyorum pazar iğne olsaydım bu defa o 21 olan 30 a cıkardı. Bu defada fazla büyümüş derlerdi. 4 ay önce klomen de yasadım cünkü o fazla büyümeyi de.
Senin yazını okuyunca umutlandım bende 15 olan da belki büyümüştür diye
Cnm hadi insallah bu kes burada güzel haberi senden duyacağız dualarım seninle ben Doğuma sende pozitifi test sonucuna gidersin :)))Doktor kontrole cagirmadi mi canim surekli ben iki gunde bir doktordaydim
Cagırdı canım cumartesi gittim geldim o gün aksam igne bitti. Bi de pazartesi gittim. Arada pazar günü kaldı işte.Doktor kontrole cagirmadi mi canim surekli ben iki gunde bir doktordaydim
Ay masallah canimmm insallah seninki bizimkilerin ablasi olurCnm hadi insallah bu kes burada güzel haberi senden duyacağız dualarım seninle ben Doğuma sende pozitifi test sonucuna gidersin :)))
Evet canim gercekten 7yil sonra ucuncu asilamayla hamile kalan kuzenim simdi kendiliginden 4 yil sonra hamile kaldi biz stres yapiyoruz bana sanki ilk cocuk olsa ikinci kendiliginden olur gibi geliyorCagırdı canım cumartesi gittim geldim o gün aksam igne bitti. Bi de pazartesi gittim. Arada pazar günü kaldı işte.
Allah nasip edecekse gebe kalma şansı umutsuz olanlara bile veriyor da biz kendimize stres yapıyoruz işte
canım sen özeldemi oldun böyle çift aşılama falan maşallah doktorun iyimişDoktor kontrole cagirmadi mi canim surekli ben iki gunde bir doktordaydim