- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
- Konu Sahibi kerem34gul
- #4.281
Canm dün kan verdim ve negatif ciktiCnm naptın sen hala test yapmadın mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm dün kan verdim ve negatif ciktiCnm naptın sen hala test yapmadın mi ?
Hayırlısı buymuş demek cnm ama devam et umudunu kaybetme .Canm dün kan verdim ve negatif cikti
Eşim basta kapat konuyu tedavi bitti dedi ama eve gelince kıyamadı heralde git devam et dedi gidicem 2. Kullanıma insallah bi sefer olur ama hemen hemen çoğu kişi 2. Tedavi ile kaldi galiba demi canmHayırlısı buymuş demek cnm ama devam et umudunu kaybetme .
Evet cnm bak burda çoğu yerde okuduğum kadarı ile çoğunluk 2 denemede hamile kalmış ama aylarca sabırla tedavi olup sonuç alanlar da var sen umutlu ol tedavini ol elbet vakti saati vardır ama sana en önemli tavsiyem ben çok faydasını gördüm hemde ikinci kutu da inofolic combi kapsül kullandım Cnm yumurtlaman mucize gibi değişiyor . Bak yeni ay yeni unud de klomen verir zaten doktor inofolic combi ye hemen başla doktorun ile görüşüp zaten bitkisel takviye cnm buEşim basta kapat konuyu tedavi bitti dedi ama eve gelince kıyamadı heralde git devam et dedi gidicem 2. Kullanıma insallah bi sefer olur ama hemen hemen çoğu kişi 2. Tedavi ile kaldi galiba demi canm
Kuzum ben klomen 3 ay kullandım ama sonuç alamadim femara kullanıyorum işte ilk ay tutmadı şimdi adet olup 2. AY a başlıycam ama inofolic kombi gittiğimde söylerim doktoraEvet cnm bak burda çoğu yerde okuduğum kadarı ile çoğunluk 2 denemede hamile kalmış ama aylarca sabırla tedavi olup sonuç alanlar da var sen umutlu ol tedavini ol elbet vakti saati vardır ama sana en önemli tavsiyem ben çok faydasını gördüm hemde ikinci kutu da inofolic combi kapsül kullandım Cnm yumurtlaman mucize gibi değişiyor . Bak yeni ay yeni unud de klomen verir zaten doktor inofolic combi ye hemen başla doktorun ile görüşüp zaten bitkisel takviye cnm bu
Evet canim aşılamada olsa kesinligi yok nedense umutsuzluk var artik şaka gibi ama gorumcem yeni dogum yapti iki eltimde hamile biri yeni ogrendi en yakin arkadasimda hamile sanki benim hic olmayacakmis gibi geliyorHakkında hayırlısı cnm rabbim gönlüne göre versin . Su an tesellisi Yok biliyorum Çünkü umudun kırılınca hersey bitmiş gibi geliyor ama İnan vakti saati geldiğinde sen nasıl olduğunu anlamadan oluyor . Umudunu asla kaybetme
Emin ol su anki psikolojinde bunlar normal neden diyorsun herkes kolay hamike kalırken ben neden çevrende sanki ard arda hamile haberi yolda bile hamileler gözüne çarpıyor ama İnan bunları hepimiz yaşadık umudumuz tükendi ama insan umud etmeden de yasamayamaz be güzelim sen tedaviye devam etmez herseyi bırakırsan o zaman umudun tükenir aşılama dene hatta genelde 2 Cide tutuyor aşılama da sonra olmadı mi bi süre kısa bi süre vücudunu kafanı dinlendir keyfine Esin’le vakit geçir sonra yeniden denersin ve hatta belki o arada olur neyin ne zaman olacağını bilemeyiz tek bildiğim umutsuz yaşanmaz cnm .Evet canim aşılamada olsa kesinligi yok nedense umutsuzluk var artik şaka gibi ama gorumcem yeni dogum yapti iki eltimde hamile biri yeni ogrendi en yakin arkadasimda hamile sanki benim hic olmayacakmis gibi geliyor
Evet canim haklisin ama insaniz iste arada geliyolar fakat baska seylere odaklanmak bana cok iyi geliyor bu ay oyle yapicam canimi sıkan insanlarlada gorusmuycemEmin ol su anki psikolojinde bunlar normal neden diyorsun herkes kolay hamike kalırken ben neden çevrende sanki ard arda hamile haberi yolda bile hamileler gözüne çarpıyor ama İnan bunları hepimiz yaşadık umudumuz tükendi ama insan umud etmeden de yasamayamaz be güzelim sen tedaviye devam etmez herseyi bırakırsan o zaman umudun tükenir aşılama dene hatta genelde 2 Cide tutuyor aşılama da sonra olmadı mi bi süre kısa bi süre vücudunu kafanı dinlendir keyfine Esin’le vakit geçir sonra yeniden denersin ve hatta belki o arada olur neyin ne zaman olacağını bilemeyiz tek bildiğim umutsuz yaşanmaz cnm .
En doğrusunu yaparsın canım. Kendini üzmeye, canını sıkmaya hiç mi hiç değmez...Evet canim haklisin ama insaniz iste arada geliyolar fakat baska seylere odaklanmak bana cok iyi geliyor bu ay oyle yapicam canimi sıkan insanlarlada gorusmuycem
Canım hemen kan ver istersen, ben ikinci çizgiyi görüyorum sanki... Çatlatma iğnesi de olmamışsın, o yüzden yalancı pozitif olma şansı da yok sanırım... Bekleme istersen. Hadi inşallah güzel haberini verirsin.Kızlar yine ben geldim ameliyat oldum zorlu süreçlerden geçtim ve bu ay klomen kullandım şuan 3-4 gün var catlatma iğnesi olmadım son kontrolumde çatlamaya başlamis şuan demisti
Evet canım çatlatma iğnesi de olmadim ama silik diye sabah kararsız kaldım bide daha 3 günüm felan var belki cuma giderim canım çok heyecanlıyım çok dua et banaCanım hemen kan ver istersen, ben ikinci çizgiyi görüyorum sanki... Çatlatma iğnesi de olmamışsın, o yüzden yalancı pozitif olma şansı da yok sanırım... Bekleme istersen. Hadi inşallah güzel haberini verirsin.
Eğer bugün gitmeyeceksen kan vermeye yarın sabah evde varsa testi tekrarla canım koyulaşma varsa işte o zaman tamamdır Allahın izniyleEvet canım çatlatma iğnesi de olmadim ama silik diye sabah kararsız kaldım bide daha 3 günüm felan var belki cuma giderim canım çok heyecanlıyım çok dua et bana
Canım yarın değilde cuma yapayim diyorum ona göre de doktora gideceğim cuma çünkü çalıştığım için yarın gidemem de cuma da bakalım izin alacagimyada öğleden sonra gidecegim ne olur çok dua et insallin kavusayim meleğimeEğer bugün gitmeyeceksen kan vermeye yarın sabah evde varsa testi tekrarla canım koyulaşma varsa işte o zaman tamamdır Allahın izniyle
Çok şükür bu ay olmuştur inşallah canım, kavuşacaksın meleğine inşallah
Hadi inşallah canım, idrar testinde ben görüyorum çünkü ikinciyi... İnşallah canım, dualarım seninleCanım yarın değilde cuma yapayim diyorum ona göre de doktora gideceğim cuma çünkü çalıştığım için yarın gidemem de cuma da bakalım izin alacagimyada öğleden sonra gidecegim ne olur çok dua et insallin kavusayim meleğime
Bende çok net görüyorum inşallah koyulasir canım ve kan da cikarHadi inşallah canım, idrar testinde ben görüyorum çünkü ikinciyi... İnşallah canım, dualarım seninle
Cnm çok sevindim ve büyük ihtimal bebisin seninle :) kan verince yada testi tekrarlarsan hemen yaz bizeBende çok net görüyorum inşallah koyulasir canım ve kan da cikar
Ayyyyy inşallah canım ya şuan köy deyiz ben köy okulunda çalışıyorum eşimde iste sabah gidebilirsek sadece sabah görebiliyoruz kan vermeye bende emin olamadım daha adetime var diye belki cuma giderim dua edin inşallah benimle dir bebişimCnm çok sevindim ve büyük ihtimal bebisin seninle :) kan verince yada testi tekrarlarsan hemen yaz bize
cnm sende durumlar nasil varmi,bebisEvet cnm bak burda çoğu yerde okuduğum kadarı ile çoğunluk 2 denemede hamile kalmış ama aylarca sabırla tedavi olup sonuç alanlar da var sen umutlu ol tedavini ol elbet vakti saati vardır ama sana en önemli tavsiyem ben çok faydasını gördüm hemde ikinci kutu da inofolic combi kapsül kullandım Cnm yumurtlaman mucize gibi değişiyor . Bak yeni ay yeni unud de klomen verir zaten doktor inofolic combi ye hemen başla doktorun ile görüşüp zaten bitkisel takviye cnm bu