- 6 Aralık 2017
- 892
- 525
- Konu Sahibi kerem34gul
- #4.341
Evet canim ozelde oldum bakalim artik bekliycezcanım sen özeldemi oldun böyle çift aşılama falan maşallah doktorun iyimiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim ozelde oldum bakalim artik bekliycezcanım sen özeldemi oldun böyle çift aşılama falan maşallah doktorun iyimiş
Olur cnm olmaz mi insallahhhhh :) sende kendini güzel motive et hazır la anneliğe :)Ay masallah canimmm insallah seninki bizimkilerin ablasi olur
canım sorması ayıp ne kadar tuttu 1500 mu demiştin senEvet canim ozelde oldum bakalim artik bekliycez
Bizimki biraz karisik oldu canim normal hastane ucreti asilama 1500 igneler 250 muayene 100 biz sonradan ogrendik hastanenin sahibiyle akrabaymisiz bize indirimli yaptilarcanım sorması ayıp ne kadar tuttu 1500 mu demiştin sen
Canim bu ay cok dikkat ediyorum iki gundur yatiyorum doktor dinlenmene gerek yok dedi ama yinede kalkmadim valla bi hafta boyle dinlenip ertesi hafta da agir isi yapmayim diyorum ben biraz hareketliyim esim diyo sana noldu cok sakinlestinOlur cnm olmaz mi insallahhhhh :) sende kendini güzel motive et hazır la anneliğe :)
Canim insallah, birlikte bat bekliyorduk benim ilk catlama ignemdi zaman ne kadar cabuk geciyor sizi doguma gonderecegiz simdiAyy çok yumurtan vardı zaten canım ya, inşallah olur inşallah Rabbim yardımcın olsun, inşallah mucizenle kavuştursun seni
canım yani normal insan için 2000 ama senin gibi çift aşılamada öylemi acabaBizimki biraz karisik oldu canim normal hastane ucreti asilama 1500 igneler 250 muayene 100 biz sonradan ogrendik hastanenin sahibiyle akrabaymisiz bize indirimli yaptilar
Canim bilmiyorum ki onu ankarada misin sencanım yani normal insan için 2000 ama senin gibi çift aşılamada öylemi acaba
Evet canım ya inşallah seni de doğuma göndereceğiz buradan, Rabbimin izniyleCanim insallah, birlikte bat bekliyorduk benim ilk catlama ignemdi zaman ne kadar cabuk geciyor sizi doguma gonderecegiz simdi
Canim cok gecmis olsun evet hamilelikte boyle sıkıntılar cok oluyor insallah zamaninda saglikla kucagina alirsin bebegini dualarim seninleEvet canım ya inşallah seni de doğuma göndereceğiz buradan, Rabbimin izniyle
Ben bugün hastaneye yattım, malesef biraz sıkıntılı geçiyor günler. İki hafta önce tansiyon hapına, üç gün önce de kalp ilacına başladım... Şikayetler azalmıyor, artıyor aksine... Hamile kalması bir imtihan, hamilelik başka bir imtihan oldu bizim için... İnşallah sağlıkla kavuşunca hepsine değecek
İki üç gün hastanede kalacağız şimdi, bebek için ciğer geliştirici iğne oldum. Tahlillere göre bu iki üç günün sonunda bebek erkenden sezeryanla alınabilirmiş. Dua bekliyorum ben de canım, inşallah hayırlısıyla bebek için de benim için de en hayırlısı neyse o olsun
Canim ben bikac yere sordum cok fazla dediler 2, 2 bucuk o kadara da fazla benceyok canım değilim açıkcası aradaki fark burda uçuk olursa diye sordum ortalama nedir diye. birde hiç duymamıştım çift aşılamayı onuda ilk duydum doktoruma sorucam
Canimm, Allah razı olsunNeic canım nasılsın, nasıl geçiyor günlerin? Aklım dualarım seninle
Hadi inşallah, güzel işaretler bunlarCanimm, Allah razı olsun
Bugün 5.günüm canım dikkat ediyorum ev işi falan yapmıyorum valla tek yemek hazirliyorum ortaligi toparliyorum yatiyorum bolca iki gündür kasık agrim var belimde aynı şekilde çok umutlanmak istemiyorum öyle yani kuzummm
Sen nasılsın bebiş nasıl az kaldı hazırlıklar tamam mı
Ne tatli seyler demi hazirliklar normal dogum mu olcak canimHadi inşallah, güzel işaretler bunlar
Bizim hazırlıklar elhamdulillah bitti, beklemedeyiz artık hayırlısıyla vakti zamanı gelince gelsin diye.
Aman ev işi her şey kalsın, sen kendine odaklan canım
Henüz belli değil canım, gebeliğe bağlı yüksek tansiyon ve kalpte taşikardi çıktı son üç haftadır ilaç içiyorum. Bundan dolayı sezeryan olabilirmiş. Olsun ama bebeğimiz sağlıkla dünyaya gelsin de, nasıl olacağı hiç mühim değil... Rabbim verir kolaylığını inşallah.Ne tatli seyler demi hazirliklar normal dogum mu olcak canim
cok isterdim seninle ne alcaksin. ne yapayim bebegime demeyi ama ins bu ay olckHenüz belli değil canım, gebeliğe bağlı yüksek tansiyon ve kalpte taşikardi çıktı son üç haftadır ilaç içiyorum. Bundan dolayı sezeryan olabilirmiş. Olsun ama bebeğimiz sağlıkla dünyaya gelsin de, nasıl olacağı hiç mühim değil... Rabbim verir kolaylığını inşallah.
Çok güzel gerçekten. Her parçaya her eşyaya ayrı şükrediyorum, seviyorum... Her şeyi tek tek araştırıyorsun filan, kendimiz için asla yapmayız yani
Olacak canım, o da olacak... Bak ben hiçbir zaman olmayacakmış gibi düşünüyordum hatta bu tedavi bittikten sonra artık tüp bebek için para biriktirine kadar tedavilere de ara verecektik... Mart ayında ablamın ikinci bebeğine hamile olduğunu öğrendik, (o da pkolu ve zor hamile kalmıştı) havalara uçtuk ve ondan tam iki hafta sonra biz de müjdemizi aldıkcok isterdim seninle ne alcaksin. ne yapayim bebegime demeyi ama ins bu ay olck
ay cnm ins. saglikla kucagina al. rabbim saglik huzur versin hepinizeOlacak canım, o da olacak... Bak ben hiçbir zaman olmayacakmış gibi düşünüyordum hatta bu tedavi bittikten sonra artık tüp bebek için para biriktirine kadar tedavilere de ara verecektik... Mart ayında ablamın ikinci bebeğine hamile olduğunu öğrendik, (o da pkolu ve zor hamile kalmıştı) havalara uçtuk ve ondan tam iki hafta sonra biz de müjdemizi aldık
Rabbimiz öyle güzel ayarlıyor ki, hayal bile edemeyeceğimiz kadar denk geldi her şey elhamdulillah...
Hem bak ben şimdi inşallah sizin için tecrübe ediyorum, eğer ihtiyaç duyarsanız tüm deneyimleri sizinle paylaşacağım canım