Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lütfen bana bir akıl verin. 3 kere klomen kullandım üç çatlatma iğnesi oldum üçünde de çatlamadı yumurtam kiste dönüştü. Aylarca kistlerin gitmesini bekledim. Bu ay femara kullandım 3 yumurtam oldu iğnemi oldum ama yine çatlamadılar. Çatlamadığını hissediyorum çünkü hiç akıntım ağrım olmadı. Yumurta iğneye rağmen niye çatlamaz ne yapmam lazım bunun için ?
benimde merak ettigim soruyu sormussunuz catlamadi bu ay benimde ve hastalanmadim 28.gun ignenin 4gundur azar azar kahve leke goruyorum ve catlamamis pkos var bende acaba hormonlarmi yuksek catlamasina engel oluyor

Normal görünüyor boyutlar ama niye çatlamadı acaba.. Çatlatmazsa aşılama da yapılmaz ki ama. Doktorun ne diyor canım çatlamıyor oluşuna...
Klomene bağlamıştı başta. Yumurtalar kalitesizse gibisinden konuştu. Femarada çatlamadığını bilmiyor henüz.kontrol günüm gelmedi. Ama niye böyle oluyo diye merak ediyorum işte

benimde merak ettigim soruyu sormussunuz catlamadi bu ay benimde ve hastalanmadim 28.gun ignenin 4gundur azar azar kahve leke goruyorum ve catlamamis pkos var bende acaba hormonlarmi yuksek catlamasina engel oluyor
Ben de pcoluyum ne yazık ki. Hiçbir doktor da sebep şu demedi net olarak bana da. Buraya yazdım ki bilen doktorundan duyan var mıdır bi fikir olsun diye

Kızlar bugün 12. Gün ve testim bu sekilde
kerem34gul kerem34gul LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet
Screenshot_20181012-090611.png

İnsallah canim bu ara fazla stresliyim bu sekilde nasil olur pek bilmiyorum
Hakkında hayırlısı cnm rabbim gönlüne göre versin . Su an tesellisi Yok biliyorum Çünkü umudun kırılınca hersey bitmiş gibi geliyor ama İnan vakti saati geldiğinde sen nasıl olduğunu anlamadan oluyor . Umudunu asla kaybetme

X