- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
- Konu Sahibi kerem34gul
- #4.261
Normal görünüyor boyutlar ama niye çatlamadı acaba.. Çatlatmazsa aşılama da yapılmaz ki ama. Doktorun ne diyor canım çatlamıyor oluşuna...20 mm idi en büyüğü diğerleri 17 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal görünüyor boyutlar ama niye çatlamadı acaba.. Çatlatmazsa aşılama da yapılmaz ki ama. Doktorun ne diyor canım çatlamıyor oluşuna...20 mm idi en büyüğü diğerleri 17 18
benimde merak ettigim soruyu sormussunuz catlamadi bu ay benimde ve hastalanmadim 28.gun ignenin 4gundur azar azar kahve leke goruyorum ve catlamamis pkos var bende acaba hormonlarmi yuksek catlamasina engel oluyorLütfen bana bir akıl verin. 3 kere klomen kullandım üç çatlatma iğnesi oldum üçünde de çatlamadı yumurtam kiste dönüştü. Aylarca kistlerin gitmesini bekledim. Bu ay femara kullandım 3 yumurtam oldu iğnemi oldum ama yine çatlamadılar. Çatlamadığını hissediyorum çünkü hiç akıntım ağrım olmadı. Yumurta iğneye rağmen niye çatlamaz ne yapmam lazım bunun için ?
Klomene bağlamıştı başta. Yumurtalar kalitesizse gibisinden konuştu. Femarada çatlamadığını bilmiyor henüz.kontrol günüm gelmedi. Ama niye böyle oluyo diye merak ediyorum işteNormal görünüyor boyutlar ama niye çatlamadı acaba.. Çatlatmazsa aşılama da yapılmaz ki ama. Doktorun ne diyor canım çatlamıyor oluşuna...
Ben de pcoluyum ne yazık ki. Hiçbir doktor da sebep şu demedi net olarak bana da. Buraya yazdım ki bilen doktorundan duyan var mıdır bi fikir olsun diyebenimde merak ettigim soruyu sormussunuz catlamadi bu ay benimde ve hastalanmadim 28.gun ignenin 4gundur azar azar kahve leke goruyorum ve catlamamis pkos var bende acaba hormonlarmi yuksek catlamasina engel oluyor
Canım yarın testi tekrarla, ikinci çizgide koyulaşma var mı yok mu takip et olur mu. Hadi inşallah güzel haberini alırızKızlarrr bi bakın nolur üstteki iğnenin 6. Gününe ortadaki 10. Alttaki bugün 12. Gune ait LezzetliCipetpet kerem34gul Eki Görüntüle 2197210
kuzuum,nasilsin. bebek nasil.Çok sevindim canım elhamdulillah, kendine kendine büyümüş 23mm olmuş. İnşallah büyüdüğü gibi çatlar ve çatladığı gibi de tutar
Cnm sanki çizgi var gibi hadi insallah bebisin habercisidir testi tekrarla bize haber et .Kızlarrr bi bakın nolur üstteki iğnenin 6. Gününe ortadaki 10. Alttaki bugün 12. Gune ait LezzetliCipetpet kerem34gul Eki Görüntüle 2197210
Canım benim iyiyim çok şükür. Sen nasılsın?kuzuum,nasilsin. bebek nasil.
ah kuzum bende iyom 31 ekimde yeni bi doktor yeni bi heyecan olacakCanım benim iyiyim çok şükür. Sen nasılsın?
Minnoş da iyi elhamdulillah teyzesi. Ara sıra korkutuyor bizi bizim kız ama elhamdulillah iyiyiz :)))
Hayırlı olsun canım, inşallah bu doktorun sana şans getirsinah kuzum bende iyom 31 ekimde yeni bi doktor yeni bi heyecan olacak
saol cnm insHayırlı olsun canım, inşallah bu doktorun sana şans getirsin
Canim regl oldum igneli tedaviye gectik asilama yaptircaz bu ay artikNeic canım sen nasılsın? Aklım hep sende
İnşallah aşılamanız tutar canım... Gününü haber verirsen inşallah biz de dua edelim...Canim regl oldum igneli tedaviye gectik asilama yaptircaz bu ay artik
İnsallah canim bu ara fazla stresliyim bu sekilde nasil olur pek bilmiyorumİnşallah aşılamanız tutar canım... Gününü haber verirsen inşallah biz de dua edelim...
Başka meseleler mi var canını sıkan canım? Uzak kalmaya, zihnini sevdiğin işlerle boşaltmaya çalış olur mu? Biliyorsun en önemlisi bu.İnsallah canim bu ara fazla stresliyim bu sekilde nasil olur pek bilmiyorum
Cnm naptın sen hala test yapmadın mi ?
Hakkında hayırlısı cnm rabbim gönlüne göre versin . Su an tesellisi Yok biliyorum Çünkü umudun kırılınca hersey bitmiş gibi geliyor ama İnan vakti saati geldiğinde sen nasıl olduğunu anlamadan oluyor . Umudunu asla kaybetmeİnsallah canim bu ara fazla stresliyim bu sekilde nasil olur pek bilmiyorum