- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #4.181
Kafalar karışık. İğneden sonra ağrı sızı hiçbirşey olmadı. 36 saat sonra ilişki dedi. Dün akşama denk geliyordu. Dün sol tarafta çok hafif bir sancı oldu. Yarın sabah gideceğim doktora. Bakıcakmış çatlamışmı çatlamamışmı. Sende durumlar ne?Durumun ne :)
Bende de ilk iki gün sancı oldu çok onun dışında bişey yok :/ çatlayıp çatlamadı diye çağırmadı valla. İlk kez mi kullanıyosun bi de nerden yaptırdın iğneyiKafalar karışık. İğneden sonra ağrı sızı hiçbirşey olmadı. 36 saat sonra ilişki dedi. Dün akşama denk geliyordu. Dün sol tarafta çok hafif bir sancı oldu. Yarın sabah gideceğim doktora. Bakıcakmış çatlamışmı çatlamamışmı. Sende durumlar ne?
Evet benim ilk deneme. Tek yumurta oluştu 19 mm de iğne yapıldı. Hastanede koldan yaptılarBende de ilk iki gün sancı oldu çok onun dışında bişey yok :/ çatlayıp çatlamadı diye çağırmadı valla. İlk kez mi kullanıyosun bi de nerden yaptırdın iğneyi
Hım aslında çok iyi yumurta neden öyle oldu fikrim yok inş çatlatmıştır cnmEvet benim ilk deneme. Tek yumurta oluştu 19 mm de iğne yapıldı. Hastanede koldan yaptılar
Başka testin var mı canım evinde?Kızlar nasılsınızLezzetliCipetpet kerem34gul 12.gun doktora gittigimde yumurtalarim kucuktu daha 10mm 12mm demisti doktor ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum pcos oldugu icin pek kestiremiyorum bugun 30.gunum sabah test yaptim ilk birşey goremedim sonradan boyle oldu ne dersiniz
Var canim iki tane daha haftaya carsamba dogum gunum cumartesi gunude yildonumumuz insallah minigimiz hediye olurBaşka testin var mı canım evinde?
Sonradan çıkınca bir şey demek riskli ama çok heyecanlandım yine de... Inşallah kuzun seninledir canım ya..
Ne kadar zaman sonra çıktı bu çizgi? Bence de iki gün sonra sabah tekrar yapın testi.Kızlar nasılsınızLezzetliCipetpet kerem34gul 12.gun doktora gittigimde yumurtalarim kucuktu daha 10mm 12mm demisti doktor ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum pcos oldugu icin pek kestiremiyorum bugun 30.gunum sabah test yaptim ilk birşey goremedim sonradan boyle oldu ne dersiniz
Tam olarak bilmiyorum testi yaptim yine cizgi yok dedi biraktim bi saat sonra boyle gordum evet bende bikac gun gecince yapmayi dusunuyorumNe kadar zaman sonra çıktı bu çizgi? Bence de iki gün sonra sabah tekrar yapın testi.
Predictor erken varsa o belki daha net sonuç verir canım. Eşin gelirken filan alsa, yarın sabaha onu yapabilir misin?Tam olarak bilmiyorum testi yaptim yine cizgi yok dedi biraktim bi saat sonra boyle gordum evet bende bikac gun gecince yapmayi dusunuyorum
Cnm hadi hayırlı olsun bence hamilesin insallahhhhhhhh çok sevindim varya su çift çizgiyi görünce :)Kızlar nasılsınızLezzetliCipetpet kerem34gul 12.gun doktora gittigimde yumurtalarim kucuktu daha 10mm 12mm demisti doktor ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum pcos oldugu icin pek kestiremiyorum bugun 30.gunum sabah test yaptim ilk birşey goremedim sonradan boyle oldu ne dersiniz
Yarın sabah testi tekrarla önceki gebeliğimde testte ciZgi 7,8 hatta 10 dakika sonrA çıkıyordu bence güzel birşey bu :)Tam olarak bilmiyorum testi yaptim yine cizgi yok dedi biraktim bi saat sonra boyle gordum evet bende bikac gun gecince yapmayi dusunuyorum
Esime soylemek istemiyorum canim o benden cok umutlaniyo uzuluyo varsada sürpriz olsun istiyorum biraz daha bekleyim hem belki yil donumunde surpriz yaparimPredictor erken varsa o belki daha net sonuç verir canım. Eşin gelirken filan alsa, yarın sabaha onu yapabilir misin?
Cnm hadi hayırlı olsun bence hamilesin insallahhhhhhhh çok sevindim varya su çift çizgiyi görünce :)
Heveslendim onceden ne kadar beklersem bekleyim cikmazdi boyle cizgi tedavimden once olmustu boyle bisey ocak ayinda ama tekrarlamadan hemen kan vermistim bu sefer sabretmeyi ogrendim bir yılda aslinda hic belirtimde yok insallah yanlis degildirYarın sabah testi tekrarla önceki gebeliğimde testte ciZgi 7,8 hatta 10 dakika sonrA çıkıyordu bence güzel birşey bu :)
Canım gebelik varsa belki progestan kullanman gerekir diye erkenden öğrenmen daha iyi olur diye düşündüğüm için tekrarlasan mı diye ısrar ettim ama doğru diyorsun. Yoksa eşini heveslendirmemek daha iyi olur.Esime soylemek istemiyorum canim o benden cok umutlaniyo uzuluyo varsada sürpriz olsun istiyorum biraz daha bekleyim hem belki yil donumunde surpriz yaparim
Tesekkur ederim canim bana dua eder misinCanım gebelik varsa belki progestan kullanman gerekir diye erkenden öğrenmen daha iyi olur diye düşündüğüm için tekrarlasan mı diye ısrar ettim ama doğru diyorsun. Yoksa eşini heveslendirmemek daha iyi olur.
Bende de bir kere çizgi çıkmasına rağmen gebelik yoktu (yumurtlarken de çizgi çıkabiliyormuş) eşim çok üzülmüştü gerçekten...
Ay inşallah inşallah seninledir meleğin... Öyleyse eğer sizin çok güzel ve özel bir zamanda gelmiş olacak
Dualarımdasın canımTesekkur ederim canim bana dua eder misin
Test yaptim yine tek cizgiDualarımdasın canım
Off ofTest yaptim yine tek cizgi