Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hepinize merhabaa, bu uğurlu topic sanırım maşallah herkes hamilee :) inanır mısınız 4-5 gündür bu topiği okudum en başından, Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir an önce bize de göstersin. Buranın enerjisine bayıldım, hamilelik bize de bulaşsın :) bu arada benim iğnede 5.günüm, kasıklarımda batmalar var özellikle solda. perikanadi perikanadi arkadaşım seni okurken duygulandım :) benim de 5 yumurtam var, 3 ü olgundu 19-20mm üçüde. İnşallah senin gibi ikizlerim olur :anneadayı:

Kizlar bende bebek istiyorum tüm tahliller yapıldı hicbir problem çıkmadı bu ay doktor klomen verdi yumurtaların iyi gelişmesi için bu ay tutmazsa iğneye başlığa gaz dedi iğne acıtıyor mu bir iğne fiyatı nedir

Kızlar nasilsinizz? Ben bugun doktora gittim klomensiz 14.gun kendi yumurtam olusmus 23mm catlatma ignesi yapıldı bu ay olmazsa reglimle aşı yapılcak inşallah gerek kalmaz
Bebek hazırlığına başladım cnm insallah hayırlısı ile yıka ütüle dolabı yerleştir bir yandan diğer koşuşturmaca dinlenmeye vakit Yok . Okul açıldı malum yetişemiyorum artık :) hadi insallah cnm aşılamaya gerek kalmaz insallah bu ay çift çizgiyi görürsün zaten yumurtanın kendi kendine oluşması da güzel birsey değil mi ?

Kizlar bende bebek istiyorum tüm tahliller yapıldı hicbir problem çıkmadı bu ay doktor klomen verdi yumurtaların iyi gelişmesi için bu ay tutmazsa iğneye başlığa gaz dedi iğne acıtıyor mu bir iğne fiyatı nedir
Hakkında hayırlısı cnm insallah çabuk sonuç alırsın tabi önce hayırlısı . İğneye gelince sinek ısırığı gibi bazı kişilerde sadece sancı olduğunu duymuştum .

Kızlar nasilsinizz? Ben bugun doktora gittim klomensiz 14.gun kendi yumurtam olusmus 23mm catlatma ignesi yapıldı bu ay olmazsa reglimle aşı yapılcak inşallah gerek kalmaz
Çok sevindim canım elhamdulillah, kendine kendine büyümüş 23mm olmuş. İnşallah büyüdüğü gibi çatlar ve çatladığı gibi de tutar :KK200:

Bebek hazırlığına başladım cnm insallah hayırlısı ile yıka ütüle dolabı yerleştir bir yandan diğer koşuşturmaca dinlenmeye vakit Yok . Okul açıldı malum yetişemiyorum artık :) hadi insallah cnm aşılamaya gerek kalmaz insallah bu ay çift çizgiyi görürsün zaten yumurtanın kendi kendine oluşması da güzel birsey değil mi ?
Ayy maşallah ne guzel heycanlar demii bebişin adı ne olucak belki sormuşumdur önceden:KK64:
Evet canim doktorda şaşırdı kilo mu verdin pkosun nasil oldu dedi

• Beğen
Reactions: 10N
X