Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar kacinci gun test yyapmak mantikli
9ve 10 günde kontrol amaçlı test yapıyoruz iğnenin etkisi geçti mi diye ama 11,12 günlerde ancak pozitifi görebildik çok zor görülen silik ciZgi ile ama bazan iğnenin etkisi 12,13,14,15 güne kadar devam edenler de var nadir de olsa ama onlarda çizginin rengi ya açılıyor yada ayni kalıyor anlamanın yek yolu gün aşırı yada 24 saatte bir yapıp testi koyulaşma varmi takip etmek lazım yada daha kolay olsun dersen 13 günü direk kan ver hakkında hayırlısı :)

9ve 10 günde kontrol amaçlı test yapıyoruz iğnenin etkisi geçti mi diye ama 11,12 günlerde ancak pozitifi görebildik çok zor görülen silik ciZgi ile ama bazan iğnenin etkisi 12,13,14,15 güne kadar devam edenler de var nadir de olsa ama onlarda çizginin rengi ya açılıyor yada ayni kalıyor anlamanın yek yolu gün aşırı yada 24 saatte bir yapıp testi koyulaşma varmi takip etmek lazım yada daha kolay olsun dersen 13 günü direk kan ver hakkında hayırlısı :)
benim ekstra bi durum var. 27 de igne oldm. 2 agustosta tekrar olcm. yni vucuttan yine atilmz saniorum

Kizlar merhaba. Benim pazar ovulasyon günümdü yani yumurtam catladi. Dün ovitrelle vurundum (korumak amacli). Düne kadar agridan ölüyordum atesim yüksekti. Ovitrelle vurunduktan sonra gecti. :110:
Böyle bir durumla karsilasan var mi acaba

bugun itibariyle catlatma ignemi vurdum kizlar dr 36 saat sonra dedi iliski sonra gun asiri ama ben bilemedim acaba bugun uarin cumartesi denesekmi cok kararsiz kaldim

Bugünü kesinlikle değerlendir canım
Ne zaman çatlayacagı belli olmaz
36 standarttır
Hazırda spermden zarar gelmez
Biz 36. Saat uyuduk kaldık degerlendiremedik 44. Saat oldu
Bi de erken çatlamış kaçırdım yumoşu geçen ay

Catlatma iğnesinin 7. Gunu..bunu görmek bule güzel

Eklentiler

• 20180731_191125.jpg
    20180731_191125.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 37
Kızlarrr bende bu gün catlatma iğnesinden sonraki 12 13 gün idrar testi yaptım ve tek cizgi cıktı bat 7 agustos ama pazar günü catlatma iğnesinin 15 günü. Allahtan Umut kesilmez biliyorum ama bi hüzün cöktü varmi okuduklarını bildikleriniz sonradan pozitife dönen umut kırıntısına ihtiyacım var

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet cnm napıyorsun nasıl gidiyor ayrıntılı yaptırdın mi bebis nasıl boyu kilosu nasıl merak ettim:) bizim ayrıntılı bi sorun yok çok şükür 460 gr olmuş kızım :) 26 cm de boyu büyüyoruz yavaş yavaş :)
İyiyiz biz canım çok şükür. Siz nasılsınız? :KK200:
Biz 26 Temmuzda yaptırdık ayrıntılıyı. Elhamdulillah sağlığımız sıhhatimiz yerinde. 24cm ve 367gr çıktı ayrıntılıda. Profil resmimde de Betül'ümüz var. Yüzünü tam göstermedi ama parmağını emiyordu fıstık :KK48:

İyiyiz biz canım çok şükür. Siz nasılsınız? :KK200:
Biz 26 Temmuzda yaptırdık ayrıntılıyı. Elhamdulillah sağlığımız sıhhatimiz yerinde. 24cm ve 367gr çıktı ayrıntılıda. Profil resmimde de Betül'ümüz var. Yüzünü tam göstermedi ama parmağını emiyordu fıstık :KK48:
Masallah subhanallah Betül hanım a :) çok şükür Cnm bende 31 temmuz da yaptirdim ayrıntılıyı şaka maka 6 ci aydayız :) daha dün gibi stresle test yaptığımız günler :)

Masallah subhanallah Betül hanım a :) çok şükür Cnm bende 31 temmuz da yaptirdim ayrıntılıyı şaka maka 6 ci aydayız :) daha dün gibi stresle test yaptığımız günler :)
Elhamdulillah canım 5.ayımızı doldurduk gerçekten. Binlerce kere şükürler olsun :KK200:
Nasıl gidiyor hamilelik, ikimci trimester? İyisindir inşallah? :anneadayı:

Kızlarrr bu gün catlatma iğnesi olduğum günü sayarsak 16 gün. 12 gün idrar testi yaptım negatifti o günbu gündür ne idrar testine nede kan tahliline cesaretim var iki gündür kasıklarım cok agrıyor ha simdi geldi ha simdi gelecek normalde adetimden günler öncesi agrım olmaz böyle ama belki iğne etkisi diyorum umutlar azaldı hayırlısı olsun bakalım

X