- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #4.201
Çizgi hemen ni çıktı, bekledikten sonra mı canım? Test kurumuş gibi görünüyor fotoğrafta..ignenin 14. gunu,hamilemiyim acaba. ignenin etkisi gecmismidir
hemen cikti cnmÇizgi hemen ni çıktı, bekledikten sonra mı canım? Test kurumuş gibi görünüyor fotoğrafta..
Ayy da önce yapmış mıydın canım? Yarın sabah evde testin varsa testi tekrarla, koyulaşma var mı diye kontrol et. Koyulaitıysa iğne etkisi değildir, hemen kan vermeye gidersin. İnşallah seninledir bebeğinhemen cikti cnm
iki gundur ypiorum. ayni cnm degisiklik yokAyy da önce yapmış mıydın canım? Yarın sabah evde testin varsa testi tekrarla, koyulaşma var mı diye kontrol et. Koyulaitıysa iğne etkisi değildir, hemen kan vermeye gidersin. İnşallah seninledir bebeğin
Silikleşme de mi olmadı canım? Normalde bu güne kalmamalı iğnenin etkisi canım ya. Bir kan testi mi versen?iki gundur ypiorum. ayni cnm degisiklik yok
Hayırlısı kuzum ya inss görürüz çift çizgi yi :) adet olmadığın surede umut var .Test yaptim yine tek cizgi
Bıraktım ben bu ay canım onumuzdeki reglimle tedaviye devam, benimle evlenenler benden sonra evlenenlerin cocuklari doğdu en yakınımdaki insanlar hamile icimde bir burukluk varKimse yazmıyor artık kızlar nerelerdesniz napıyorsunuz .
Aaaa cnm hamileesin cok sevindimm..tebrik ederim seni :))Değerlendirin kızlar sefanız olsun :))
Biz her günü degerlendirdik valla
Sonra geri sayım başlasın :))
Bebek hazırlığına başladım cnm insallah hayırlısı ile yıka ütüle dolabı yerleştir bir yandan diğer koşuşturmaca dinlenmeye vakit Yok . Okul açıldı malum yetişemiyorum artık :) hadi insallah cnm aşılamaya gerek kalmaz insallah bu ay çift çizgiyi görürsün zaten yumurtanın kendi kendine oluşması da güzel birsey değil mi ?Kızlar nasilsinizz? Ben bugun doktora gittim klomensiz 14.gun kendi yumurtam olusmus 23mm catlatma ignesi yapıldı bu ay olmazsa reglimle aşı yapılcak inşallah gerek kalmaz
Hakkında hayırlısı cnm insallah çabuk sonuç alırsın tabi önce hayırlısı . İğneye gelince sinek ısırığı gibi bazı kişilerde sadece sancı olduğunu duymuştum .Kizlar bende bebek istiyorum tüm tahliller yapıldı hicbir problem çıkmadı bu ay doktor klomen verdi yumurtaların iyi gelişmesi için bu ay tutmazsa iğneye başlığa gaz dedi iğne acıtıyor mu bir iğne fiyatı nedir
Çok sevindim canım elhamdulillah, kendine kendine büyümüş 23mm olmuş. İnşallah büyüdüğü gibi çatlar ve çatladığı gibi de tutarKızlar nasilsinizz? Ben bugun doktora gittim klomensiz 14.gun kendi yumurtam olusmus 23mm catlatma ignesi yapıldı bu ay olmazsa reglimle aşı yapılcak inşallah gerek kalmaz
Ayy maşallah ne guzel heycanlar demii bebişin adı ne olucak belki sormuşumdur öncedenBebek hazırlığına başladım cnm insallah hayırlısı ile yıka ütüle dolabı yerleştir bir yandan diğer koşuşturmaca dinlenmeye vakit Yok . Okul açıldı malum yetişemiyorum artık :) hadi insallah cnm aşılamaya gerek kalmaz insallah bu ay çift çizgiyi görürsün zaten yumurtanın kendi kendine oluşması da güzel birsey değil mi ?
İnşallah canım amiiin, esim test verdi hareketli az çıkmış aşılama yapmamız lazım dedi 6 ay öncede morfoloji 2 çıkmıştı 10a yukselmisÇok sevindim canım elhamdulillah, kendine kendine büyümüş 23mm olmuş. İnşallah büyüdüğü gibi çatlar ve çatladığı gibi de tutar