Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım benim çok iyi anlıyorum seni, ben de çok yaşadım o hissi. Rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah...
iş yerindeyim, boğazım düşüm düğüm bu ay bayagı umutlanmışım umutlanmadığımı düşünerek.
tek yaptığı öylece dalmak...

Cesur belki geç dollenmedir dur bakalım adeti görene kadar umut var..negatif olsa değerin o.1oo li bisey olması gerekmez miydi ki senin 2.küsur çıkmış..olmasada bu dahaki aya tekrar umutları yuklicez cnm moral bozmak yok

Canım çatlatma iğnesi vuruldum bugün 12. günüm o yüzden umutlanamıyorum, değerim yükselmez artık dahada düşer hatta. ne düşüneceğimide bilmiyorum. 3. klomenimdi.

desteğin için çoook sağ ol canım. umutlar tükeniyor.

canım bende aynı senin sürecindeyim pco biyandan esimin sorunları bi yandan deniyoruz 2. klomen ve catlma ignesi bakalım daha nereye kadar gidecek Rabbim bize de nasip etsin İNŞAALLAH

Benim 6. Klomen kullanisim ve iğne oluşum..hatta bugun ignenin 3. Günü..umudum bitti tükendi demedim hiç..sende deme cnm..vakti zamanı gelmedi geldiğimde zaman olacaktır bizimde evladımız..çöküşe girmek yok allaha şükür yinede

canım bende aynı senin sürecindeyim pco biyandan esimin sorunları bi yandan deniyoruz 2. klomen ve catlma ignesi bakalım daha nereye kadar gidecek Rabbim bize de nasip etsin İNŞAALLAH
Allah büyük canımm, yazdıkların acanı gönülden amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn.

Yeni gördüm canım. Allah büyük bi dahaki aya insallah buda bizim sınavımız. Bak burda bi sürü kadın var senin gibi.her ay umutlanan deneyen sonra cöküntüye ugrayan. Ama napıyoruz tekrar ayağa kalkıyoruz umutla cabalamaya devam neler okuyoruz kac tüp bebek denemesi yapıpta 6da 7de 8.denemede tutturan biz daha catlatma asamasındayız insallah o evreleri geceden olur yavrularımız. olacakta inşallah sadece sabır ve tevekkül

ben klomenden öncede denedim canım 1 yıl dolu dolu olmadı maalesef. artık bırakıcam tedaviyi.

sağ ol canım. Kızlar hepinizden allah razı olsun, iş yerindeyim ağlayamadım bile içim kas katı kesildi. allah büyük . inşallah bizlerde anne olacağız.

Ve dr kontrolüne gittim yumurta çatladı mi diye..sonuç bir adet kist ;( şimdi bide bunun gitmedi için ugras

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…