- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #4.141
Ah canım benim çok iyi anlıyorum seni, ben de çok yaşadım o hissi. Rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah...içimde büyük bir boşluk var adını koyamadım. allah büyük yaşamam gerek bu süreci demek ki.
sağ ol canım desteğin için
iş yerindeyim, boğazım düşüm düğüm bu ay bayagı umutlanmışım umutlanmadığımı düşünerek.Ah canım benim çok iyi anlıyorum seni, ben de çok yaşadım o hissi. Rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah...
Hsg çektirmesiysen öneririm canımiş yerindeyim, boğazım düşüm düğüm bu ay bayagı umutlanmışım umutlanmadığımı düşünerek.
tek yaptığı öylece dalmak...
hsg den kac ay sonra hamis kaldiniz. igne yaptirdinizmi hicHsg çektirmesiysen öneririm canım
Doktorun la görüşebilirsin,bilmiyorum ondan mı çektirdikten sonra hamile kaldım
Bu ay düşünüyorum canım, konuşucam doktorumla. teşekkür ederim.Hsg çektirmesiysen öneririm canım
Doktorun la görüşebilirsin,bilmiyorum ondan mı çektirdikten sonra hamile kaldım
Canım çatlatma iğnesi vuruldum bugün 12. günüm o yüzden umutlanamıyorum, değerim yükselmez artık dahada düşer hatta. ne düşüneceğimide bilmiyorum. 3. klomenimdi.Cesur belki geç dollenmedir dur bakalım adeti görene kadar umut var..negatif olsa değerin o.1oo li bisey olması gerekmez miydi ki senin 2.küsur çıkmış..olmasada bu dahaki aya tekrar umutları yuklicez cnm moral bozmak yok
Hadi insallah tutunmustur bebişinKızlar kan verdim. Pc başınd abekliyorum sonucun çıkması. 11 de çıkacak.
dua edinnnnnnn. Eşime bile söylemedim :)
Canım çatlatma iğnesi vuruldum bugün 12. günüm o yüzden umutlanamıyorum, değerim yükselmez artık dahada düşer hatta. ne düşüneceğimide bilmiyorum. 3. klomenimdi.
desteğin için çoook sağ ol canım. umutlar tükeniyor.
Allah büyük canımm, yazdıkların acanı gönülden amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn.canım bende aynı senin sürecindeyim pco biyandan esimin sorunları bi yandan deniyoruz 2. klomen ve catlma ignesi bakalım daha nereye kadar gidecek Rabbim bize de nasip etsin İNŞAALLAH
Yeni gördüm canım. Allah büyük bi dahaki aya insallah buda bizim sınavımız. Bak burda bi sürü kadın var senin gibi.her ay umutlanan deneyen sonra cöküntüye ugrayan. Ama napıyoruz tekrar ayağa kalkıyoruz umutla cabalamaya devam neler okuyoruz kac tüp bebek denemesi yapıpta 6da 7de 8.denemede tutturan biz daha catlatma asamasındayız insallah o evreleri geceden olur yavrularımız. olacakta inşallah sadece sabır ve tevekkülCanım çatlatma iğnesi vuruldum bugün 12. günüm o yüzden umutlanamıyorum, değerim yükselmez artık dahada düşer hatta. ne düşüneceğimide bilmiyorum. 3. klomenimdi.
desteğin için çoook sağ ol canım. umutlar tükeniyor.
ben klomenden öncede denedim canım 1 yıl dolu dolu olmadı maalesef. artık bırakıcam tedaviyi.Benim 6. Klomen kullanisim ve iğne oluşum..hatta bugun ignenin 3. Günü..umudum bitti tükendi demedim hiç..sende deme cnm..vakti zamanı gelmedi geldiğimde zaman olacaktır bizimde evladımız..çöküşe girmek yok allaha şükür yinede
sağ ol canım. Kızlar hepinizden allah razı olsun, iş yerindeyim ağlayamadım bile içim kas katı kesildi. allah büyük . inşallah bizlerde anne olacağız.Yeni gördüm canım. Allah büyük bi dahaki aya insallah buda bizim sınavımız. Bak burda bi sürü kadın var senin gibi.her ay umutlanan deneyen sonra cöküntüye ugrayan. Ama napıyoruz tekrar ayağa kalkıyoruz umutla cabalamaya devam neler okuyoruz kac tüp bebek denemesi yapıpta 6da 7de 8.denemede tutturan biz daha catlatma asamasındayız insallah o evreleri geceden olur yavrularımız. olacakta inşallah sadece sabır ve tevekkül
Çektirdiğim ay kaldım çatlatma iğnesi ilehs
hsg den kac ay sonra hamis kaldiniz. igne yaptirdinizmi hic
Bende bu ay çektiricem canım , klomende kullanayım mı ? daha mı garanti olurÇektirdiğim ay kaldım çatlatma iğnesi ile
bende gecen an hsg cekildim. bu ay klomen ve choriomon kullaniyoruz ins kalirimÇektirdiğim ay kaldım çatlatma iğnesi ile
İnşallah cnm allah isteyen herkese nasip etsinbende gecen an hsg cekildim. bu ay klomen ve choriomon kullaniyoruz ins kalirim