Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 13. Gün ve negatif
2 gun sonra kan tahlili yapacaksin ama dimi.. demissin zaten gecikme olmadan cikmamisti diger hamileligimde diye.. veya dedigin gibi gec dollenmede olabilir... bu aradabiz catlatma ignesinden itibaren sayiyoruzya aslinda iliskiden sonra saymak lazim degil mii... catlatma ignesiyle bi alakasi yokkii o gun boş zaten iliski ertesi gun oluyo.. gebelik testi icinde o gunden itibaren saymak lazim yanlis mi dusunuyorum

Mesela ben pazartesi oglen 1 bucukta catlatma ignemi oldum sali gecesi 1 1 bucuk arasi iliski oldu... yani bu gece saat birde daha 9. Gun olacak aslinda iliskiden sonraa...

Benim hiç adet gecikmeden çıkmadı idrarda eğer geç döllenmeyse zor çıkar
Ayyy bu arada bende senin gibi inanilmaz grip oldumm... dun gece erkenden uyudum esim butun gece inledin diyor.. boğazlarım iptall sabah aynadan baktim kizarikliklar beyaz beyaz iltihap olmus bogazimda... tam antibiyotiklik durumdayim icimde hiril hirill.. ama birsey yapamiyorum malesef

Ayy insallah canimm yaaaa ama bari yinede takibe gitmesende ovulasyon testlerinden al istersen onla takibini kendin yaparsin...
Evet onu alıcam tekrar en azından oluşursa ne zmn çatlıyor onu bilmiş olurum herkes testere dişli aslan pencesi iyi diyor onu araştırıcam

Çok geçmiş olsun zencefil bal karıştırın şurup gibi için çok iyi geliyor

Evet onu alıcam tekrar en azından oluşursa ne zmn çatlıyor onu bilmiş olurum herkes testere dişli aslan pencesi iyi diyor onu araştırıcam
Hic denemedim ama cok duydum aslan pencesini yapanlari vardir mutlaka bir faydasii denemekte fayda var tabii bitki sonucta

Tabi arkadaşım idrar da hemen çıkmaz bizimki laf olsun İşte boşuna idrar testiyle vakit geçiriyoruz benim ümidim çok olmasa da zaten doktora göstermek için kan tahlili yaptırmak zorundayım ama her halde yarın yaptırırım ben varsa da en azından 5 ten yukarı çıkar fikir vericek bir sonuç alırım her halde yarın 14. Gün

Sorma nefes alamıyorum ama ilaçta yasak ne yazık ki ilaç sevmem ama ilk defa ilaca ihtiyacım var yani tavuk suyuna çorba içebiliyorum sende yap canım bol sıvı portakal suyu kivi falan ye şifa olur inşallah çok geçmiş olsun ben kendi inlememe uyanıyorum :0

Aynenn oylee...kan testinden sonraa bize yaz hemennn merak ettirme :) allah buyuk insallah vardirrrrr

Bendee nefess zor aliyorum istee icim cok dolu boğazlar iltihap icindee... idare edicem bendee dogal tedavi etmeye calisicam kendimiii... ayy bir de kizimda sanki inadina sokuluyo yaklasiyo bana ona da gececek diye odum kopuyor yaklasma dedikce sariliyo sarmaliyo daha cok :)))))

Ya benim ilk hamileliğimde adetim 9 gün geçmişti test yaptım negatif yok dedim tabi attım testi bir kenara nedense çöpe atmadım iki saat sonra bir baktım pozitif tabi hemen koştur koştur hastaneye ikinci hamileliğimde de adetim 1 hafta geçti ama çocuk olmuyor ya hiç aklıma gelmedi hamile olabileceğim test yaptım hatta şu ünlü markayla negatif 2 gün geçti bir daha yapayım dedim bu sefer ucuz bir test aldım bir baktım pozitif silik hemen koşturdum yine teste hatta değer 279 civarı falandı o yüzden güvenmem evdeki testlere

İnş cnm sen be ameliyatı olcan

Ya benim koca kıza anlatamıyorum sokulma dedikçe içime giriyor şifayı kapınca rahatlayacak ama sanırım bizimki bana olan aşkından değil okuldan kaytarmak için

Merhaba bizde çatlatma iğnesi yaptık pazartesi günü çarşamba günü de ilişki dedi doktor ama kontrole gittiğimde sag tarafımdaki yumurta catlamamis sol tarafimda oluşmuş bı tane yumurta ve çatlamış sıvılar olusmus dedi doktor çarşamba perşembe ve cumartesi gece dedi doktor ilişkiye devam diye. Hayırlısı bakalım bekliyoruz nasıl geçecek böyle zaman. Bilmem

İnş cnm sen be ameliyatı olcan

Ben esasında doktora tüp bebek diye gittim malum yaş geçti e olmuyor 8 yıldır korunmuyorum çikolata kistim var doktor bana muayeneden sonra sol yumurtalık kapalı dedi yani tüp bebek yapmaya kalksak bile yeteri kadar yumurta elde edemeyiz ameliyat olman gerekir dedi o yüzden önce kist alınacak sonra tüp bebek sık sık vakit kaybetmeyin dememin sebebi o doktora bir gidiyorsunuz olmadık süprizler le karşılaşıyorsunuz o yüzden acele etmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…