-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #4.081
Canım ekime kadar hiç bir şey yapmayacagım, tatilim falan var onlar bi bitsin modundayım bendeBende ayni canim film cektirdim tatile falan gidicem sonra doktorum esinin tahlillerine gore aşılama yaparız dedi bilmiyorum sen ne dusunuyosun aşılama falan yaptircak misin
kacinci gunun canim birde ustuste 3gun sperm kalitesini dusurmuyormuKizlar yumurta boyutum 23 mm olmus Yarın sabah 9da catlatma iğnesini yapicam gobekten..yarin aksam ve 3 gün üst uste akşamları ilişki dedi doktorum..inşallah olumlu sonuçlanır
Hamile kaldığım ay bende üç gün üst üste yapmıştım cnm eşinde problem yoksa deneyebilirsinizkacinci gunun canim birde ustuste 3gun sperm kalitesini dusurmuyormu
Kizlar yumurta boyutum 23 mm olmus Yarın sabah 9da catlatma iğnesini yapicam gobekten..yarin aksam ve 3 gün üst uste akşamları ilişki dedi doktorum..inşallah olumlu sonuçlanır
kacinci gunun canim birde ustuste 3gun sperm kalitesini dusurmuyormu
esimde problem yok eger persembe oglen 12de vursam persembe cuma cumartesi 3gun yeterli olurmu acaba esim pazar gunu sehir disina cikacak cok stres oldumHamile kaldığım ay bende üç gün üst üste yapmıştım cnm eşinde problem yoksa deneyebilirsiniz
ins. oyledir esim pazargunu sehir disina cikmasi gerekiyor acaba persembe 12de igne vursam 3gunu degerlendirsemmi cuma cumartesimi olsa kafam cok karistiCanım spermler bekledikçe yavaşlar
Hatta geçen bir yazı okudum araştırma yapmışlar 180 erkekle hergün boşalan erkeklerin spermleri daha hızlı imiş
10.gun icin cok iyi gelismis benim 21milimken 2ay once kiste donustu nasip bu isler donusmeyende var ben cok biyuk stres yasamistim ondan oldu senin olmaz ins. cok nadir dr lar 3gun ust uste soyluyorlar peki sonrasindada gunasiri devam edin dedimiBu sabah vurucam 9da iğneyi..carsamba persembe cuma gunu aksam ust üste iliski dedi dr..eşimin değerleri normal sınırda..ama sanki bana boyut biraz büyük Gibi geldi kiste dönüşmez dimi 10.cu günde 23 mm di
esimde problem yok eger persembe oglen 12de vursam persembe cuma cumartesi 3gun yeterli olurmu acaba esim pazar gunu sehir disina cikacak cok stres oldum
ins. oyledir esim pazargunu sehir disina cikmasi gerekiyor acaba persembe 12de igne vursam 3gunu degerlendirsemmi cuma cumartesimi olsa kafam cok karisti
yok dun 15 milim dedi yarin gidecegim bakacak drCanım yumurtanın boyu 17 mm se en az iğneyi ol bence
yok dun 15 milim dedi yarin gidecegim bakacak dr
cuma 11diYarın iğneyi olursun 18 olmuştur o belki de daha fazla
cuma 11di
sali 15 gunde 1.5milim buyumus eger boyle devam ederse yarinada 18milim olur nasip sence 3gun ustuste iliski denesemmi yetermi
saol canim ilgilendigin icinCanım bence kafi olur
Daha içerde canlı kalıcaklar sen degerlendir yeter ki gerisi Rabbim e kalmış
saol canim ilgilendigin icin
hic duymadim ne icin verdikizlar doktor bgn choriomon verdi . kullanan varmi
pcos cnmhic duymadim ne icin verdi
bende pkosum ama hic duymadim drlarda hic vermedi netten bakayim icerigine merak ettimp
pcos cnm