- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 35
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #4.121
ins gzl haberler alalim artik : )Valla bebis istiyosak mecbur olacak :))
Çizgi ne zaman belirdi canım? Ben çizgi görüyorum çünkü... İlk 5dakika içindeyse yarın yine idrar testi yapıp karşılaştır. İkinci çizgide azıcık da olsa koyulaşma varsa kan ver hemen.Kizlar bugun ignenin 11.gunu testim boyle. Dun yaptim cizgi cikmamisti. Ne dersiniz?
Canim 5. Dk sonra cikti cizgi 7 8. Dk cilkti galiba. Yarin sabah tekrar yapicam. Ins igne etkisi degildir. Dun yaptim hicbir sey cikmadi cunku saatler gecti yine cikmadi ayni beyazÇizgi ne zaman belirdi canım? Ben çizgi görüyorum çünkü... İlk 5dakika içindeyse yarın yine idrar testi yapıp karşılaştır. İkinci çizgide azıcık da olsa koyulaşma varsa kan ver hemen.
Daha erken günlerde olunca insan net bir şey söyleyemiyor ama fotoğrafta ikinci çizgi var canım. Erken vakitte de çıkmış. İnşallah vardır.. Yarınki testini de bekliyorum, güzel haberlerini alırtız inşallah...Canim 5. Dk sonra cikti cizgi 7 8. Dk cilkti galiba. Yarin sabah tekrar yapicam. Ins igne etkisi degildir. Dun yaptim hicbir sey cikmadi cunku saatler gecti yine cikmadi ayni beyaz
Bana umut verdin canim cok tesekkur ederim. Allah kucagina almayi nasip etsin bebisiniDaha erken günlerde olunca insan net bir şey söyleyemiyor ama fotoğrafta ikinci çizgi var canım. Erken vakitte de çıkmış. İnşallah vardır.. Yarınki testini de bekliyorum, güzel haberlerini alırtız inşallah...
Ben de ilk 11.gün aşırı aşırı silik gördüm. Ertesi gün birazcık netleşti, hemen kan verdik ve öyle öğrendik... İnşallah size de nasip olur
Bende gördüm ikinci cizgiyi insallah vardır bebişin varsa yarından sonra tekrarla o zaman daha netleşir.. Aslında kan tahlili en net sonuc ama insan cekiniyor korkuyor. Hadi güzel haberlerle inşKizlar bugun ignenin 11.gunu testim boyle. Dun yaptim cizgi cikmamisti. Ne dersiniz?
Rica ederim canım, ne demek.. İnşallah seninledir meleğin. Ben de teşekkür ederimBana umut verdin canim cok tesekkur ederim. Allah kucagina almayi nasip etsin bebisini
Direkt bakınca görülüyor ikinci çizgi canım.Kizlar bugun ignenin 11.gunu testim boyle. Dun yaptim cizgi cikmamisti. Ne dersiniz?
Hadi inşallah canım, vakti gelmiş nile neredeyse.. Inşallah paylaşırsın müjdeni buradaKızlar kan verdim. Pc başınd abekliyorum sonucun çıkması. 11 de çıkacak.
dua edinnnnnnn. Eşime bile söylemedim :)
kızlar negatif çıktı. 2,31 değer yıkıldım.Hadi inşallah canım, vakti gelmiş nile neredeyse.. Inşallah paylaşırsın müjdeni burada
2,3le nasıl testte ilk 10dk içinde çizgi çıktı ya. Çok şaşırdım.. Test mi bozuktu acaba.. Geçmiş olsun canım...kızlar negatif çıktı. 2,31 değer yıkıldım.
kızlar negatif çıktı. 2,31 değer yıkıldım.
umut olacak , hayal edeceğim ya çıkar canım. yıkıldım ya 3. klomenimdi 4 yumurtadan biri bile tutmamış.2,3le nasıl testte ilk 10dk içinde çizgi çıktı ya. Çok şaşırdım.. Test mi bozuktu acaba.. Geçmiş olsun canım...
Geç döllenme olmuş olabilir mi peki canım? İki gün bekleyip adetin gelmezse tekrar mı test yapsan acaba?umut olacak , hayal edeceğim ya çıkar canım. yıkıldım ya 3. klomenimdi 4 yumurtadan biri bile tutmamış.
bilmiyorum ki canım, iğneden sonra 36 saat içinde çatlıyor ise geç döllenme olur mu ? çok küçük bir değer değil mi 2,31 ? 10.günümde idrar testi negatif. 11. günümde hafif ikinci çizgi.Geç döllenme olmuş olabilir mi peki canım? İki gün bekleyip adetin gelmezse tekrar mı test yapsan acaba?
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım ya gerçekten ama Allah'tan da umut kesilmez...bilmiyorum ki canım, iğneden sonra 36 saat içinde çatlıyor ise geç döllenme olur mu ? çok küçük bir değer değil mi 2,31 ? 10.günümde idrar testi negatif. 11. günümde hafif ikinci çizgi.
12. günümde bugün 2,31. öyle hayal kırıklığına uğradım ki. boğazım düğümleniyor.
içimde büyük bir boşluk var adını koyamadım. allah büyük yaşamam gerek bu süreci demek ki.Ne diyeceğimi bilemiyorum canım ya gerçekten ama Allah'tan da umut kesilmez...