Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa canim benimde ayni film cekindigim icin klomen kullanmadim 12.gun doktor ultrasonda bakalim sadece catlatiriz dedi fakat doktor iki taraftada 10mm 12mm uc dort yumurta var simdiye buyumus olmasi lazimdi dedi sana doktor boyle bisey soyledi mi

benim dr um umutsuz değil
yumurtan var birden büyüyebilir diyor
adetlerim düzenli oldugu için yumurtlarsın diyor bilemiyorum
bana mm sini söylemedi olgun yumurtan yok dedi küçükler dedi
sorsaydım keşke kaç mm

benim dr um umutsuz değil
yumurtan var birden büyüyebilir diyor
adetlerim düzenli oldugu için yumurtlarsın diyor bilemiyorum
bana mm sini söylemedi olgun yumurtan yok dedi küçükler dedi
sorsaydım keşke kaç mm
Bende anlayamadim aslinda hic yumurta olmamasindan iyi degil mi oyle dusundum kendi haline birakalim dedi doktorda gun asiri iliski onerdi

Bende anlayamadim aslinda hic yumurta olmamasindan iyi degil mi oyle dusundum kendi haline birakalim dedi doktorda gun asiri iliski onerdi

o zaman herüfleri sıkıştırmaya devam canım napalım Allah büyük
bat ne zaman

Kizlarr nasilsiniz LezzetliCipetpet kerem34gul bebisler nasil
yvz13 kuzum klomene devam ediyo musunn
C chloen sen devam ediyo musun kuzum film cektirmis miydin ara vermistin gecen ay demi
İyiyiz canım, hala kanama vs uğraşıyoruz... Perşembe günü ayrıntılı ultrasonum var. İnşallah orada da güzel haberler alırız canım.

Senin de kendiliğinden de iki tane yumurtan olmuş maşallah. Doktor niye kötü bir şey gibi konuştu anlamadım ama bence gayet iyi. Benim ilaca rağmen yumurtam olmadığı bile olmuştu süreçte..

Oo masallah kız demi cinsiyeti isim dusundunuz mu?
İki de degildi canim bi tarafta iki ya da uc bi tarafta bi tane var dedi ama pek ilgilenmedi kucuk bunlar dedi bende vitamini ve gliforu iciyorum kafama takmamak icin spor ve diyet yapiyorum kendimce geziyorum iyide geldi valla igne ilac kullanmamak

Selam canım. Ara verdim ben bir süre. Kafamı dinliyorum sen de ne var ne yok?
Bende ayni canim film cektirdim tatile falan gidicem sonra doktorum esinin tahlillerine gore aşılama yaparız dedi bilmiyorum sen ne dusunuyosun aşılama falan yaptircak misin

Evet canım ismini Betül koyduk

Oh ne güzel küçük de olsa kaç yumurta olmuş. Belki geç büyür, geç döllenme olur. Doktorun umut verici konuşmayı pek sevmiyor sanırım... 20lerinin başında 11aylık evliye aşılama yapmak istiyor filan... Sen en güzelini yapıyorsun, yap sporunu tatilini dağıt kafanı. Tadını çıkarın canım tatilinizin de

Oh ne güzel küçük de olsa kaç yumurta olmuş. Belki geç büyür, geç döllenme olur. Doktorun umut verici konuşmayı pek sevmiyor sanırım... 20lerinin başında 11aylık evliye aşılama yapmak istiyor filan... Sen en güzelini yapıyorsun, yap sporunu tatilini dağıt kafanı. Tadını çıkarın canım tatilinizin de

Masallah canim yarisida bitmis hayirlisiyla dogur insallah
Evet canim rahim filmi temiz cikti ya icim daha rahatladi nasip artik

Kızlar pıhtılaşma.icin yapilan tahlil sonucumu aldım ama hiçbişe anlamadım..bilgisi olan var mı bu tahlil hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…