Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba
İçinizde hamile olanlar var başka formlara yazmak istemedim dün akşam hafif pembe kanamam oldu peçeteye silince geldi bugün doktora gittim kese aşağıya kaymış yani ilk yuvarlak görünen kese artık fasulye gibi görünüyo doktor yapısal olabilir düşük tehdide olabilir dedi progestan verdi.ilk gittiğimde makina ölçememişti şuan 5+4 görünüyo ama içinde bebeğe dair birşey yok.Siz ne zaman bebeği gördünüz ve yolk sac ne tam olarak o bebekten önce mi görünür
Doktor daha Bebek için çok erken görünmez dedi ama merak içindeyim.Ayrıca kesenin etrafı nasıl olmalı edindiğim bilgilere göre etrafı düzgün kalemle çizilmiş gibi olmalıymış benim biraz daha girintili çıkıntılı

Kızlar merhaba
İçinizde hamile olanlar var başka formlara yazmak istemedim dün akşam hafif pembe kanamam oldu peçeteye silince geldi bugün doktora gittim kese aşağıya kaymış yani ilk yuvarlak görünen kese artık fasulye gibi görünüyo doktor yapısal olabilir düşük tehdide olabilir dedi progestan verdi.ilk gittiğimde makina ölçememişti şuan 5+4 görünüyo ama içinde bebeğe dair birşey yok.Siz ne zaman bebeği gördünüz ve yolk sac ne tam olarak o bebekten önce mi görünür
Doktor daha Bebek için çok erken görünmez dedi ama merak içindeyim.Ayrıca kesenin etrafı nasıl olmalı edindiğim bilgilere göre etrafı düzgün kalemle çizilmiş gibi olmalıymış benim biraz daha girintili çıkıntılı
Kesenin nasıl göründüğünü bilmediğimiz için çok bişi diyemeyiz doktor daha iyi bilir ama zaten 5+4 te bebek görünmez canım sadece keseyi görürsün.
Bir hafta ya da on gün sonra belki vajinadan ya da karından görebilirsin inşallah.
Dikkat et yat sürekli.

Kesenin nasıl göründüğünü bilmediğimiz için çok bişi diyemeyiz doktor daha iyi bilir ama zaten 5+4 te bebek görünmez canım sadece keseyi görürsün.
Bir hafta ya da on gün sonra belki vajinadan ya da karından görebilirsin inşallah.
Dikkat et yat sürekli.
Dikkat ediyorum cnm evet doktorumda haftaya cuma çağırdı zaten çok erken görünmez dedi.Senin hamilelik nasıl gidiyo cnm

Merhaba kızlar
Bişey sormak istiyorum inş yardımcı olabilirsiniz
Rahim filmi çwktim ama adetimin başlangıcından itibaren 10. Gün olmuştu
Hamile oldaydım anlaşılır mıydı
Adet olmak istiyorum günüm gelmek üzere
Korkuyorum
(Fetüşe zarar veririmiş) hamile değildim ama yine de korku sardı
İçim bi rahatlasa :KK43:

bugun itibariyle catlatma ignemi vurdum kizlar dr 36 saat sonra dedi iliski sonra gun asiri ama ben bilemedim acaba bugun uarin cumartesi denesekmi cok kararsiz kaldim

bugun itibariyle catlatma ignemi vurdum kizlar dr 36 saat sonra dedi iliski sonra gun asiri ama ben bilemedim acaba bugun uarin cumartesi denesekmi cok kararsiz kaldim
canım ben dün aksam 11 de vurdurdum bugun ile birlikte 3 gun iliski. sonra progesteron saba aksam. 2 temmuzda tekrar catlatma ignesi

Cnm bende dün sabah 9da vurdum iğneyi göbekten..dün akşam bu akşam yarın akşam üst üste ilişki önerdi doktorum..inşallah tutar bebislerimiz

Inşallah katibe insallahhh..senin kasıklarında hafif hafif ağrı rahatsızlık hisssi var mı..

Cnm bende dün sabah 9da vurdum iğneyi göbekten..dün akşam bu akşam yarın akşam üst üste ilişki önerdi doktorum..inşallah tutar bebislerimiz
dt soyledim pazargunu esim sehir disina cikacak kacgun kalacak dedi 2gun dedim 36 saat sonra ve cumartesi sehirdisindan donuncede ufak yumurtalar icin gun asiri iliski dedi.
sordum ustuste 3gun iliski olsa bugeceden olsa catladiginda hazirda bulunsa diye bana bilmis tavirliymisim edasiyla bakti sustum ama bende bugece yarin gece cumartesi denemeyi dusunuyorum dinlemeyecegim dr u

Hepimiz aynı zamanlarda iğne olduk şu 14 gün çabucak geçer inşallah
evet canim ayni zamanlara denk geldi dr 15gun sonra tahlil yaptir dedi

Iğne olduğum akşamı da degerlendir cnm..benim drum bana öyle dedi..3 gün her her akşam..3 gün gün asiri..sonrası keyfinize bağlı dedi..rabbim nasip eder inşallah bizede anne olmayı 6 senedir bekliyorum bu ay gelir inşallah

X