- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 37
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #4.041
Aynen bende ovutrelle kullaniyorum. Bu 6. kullanisim olacak. Doktorum her seferinde iki ovitrelle yaziyor birini yumurta catlatmak icin digerini türkcesini bilmiyorum sari cisim oluyor galiba onu korupak icin. Bebek düsmemesine yardimci oluyormusO zaman iki kere catlatma iğnesi olmuyosundur cnm..kullandığım iğnelerin adı ne..ben ovitrelle kullandım çatlaması için göbekten oluyo..
Senin doktorun tedavisi farklı o zaman cnm. Ben Sadece çatlaması için iğne oluyorum..catladiktan sonrada progestan ve estrofem diye ilaçlar kullanıyorum adete kadar..Aynen bende ovutrelle kullaniyorum. Bu 6. kullanisim olacak. Doktorum her seferinde iki ovitrelle yaziyor birini yumurta catlatmak icin digerini türkcesini bilmiyorum sari cisim oluyor galiba onu korupak icin. Bebek düsmemesine yardimci oluyormus
Adete 8 gün varsa yükselebilir..adetini bekle benceKızlar çatlatma iğnesi nin 12 inci günün deyim beta 0,383 çıktı sonradan yükselme ihtimali olurmu döllenme oldu ise adete 8 gün var şuan
Kızlar çatlatma iğnesi nin 12 inci günün deyim beta 0,383 çıktı sonradan yükselme ihtimali olurmu döllenme oldu ise adete 8 gün var şuan
Hakkında hayırlısı cnm ama çok dusuk bir ihtimal geç döllenme olabilir ama büyük ihtimal negatifKızlar çatlatma iğnesi nin 12 inci günün deyim beta 0,383 çıktı sonradan yükselme ihtimali olurmu döllenme oldu ise adete 8 gün var şuan
catlatma igne sirasinda hangi gunler iliski denedinizHakkında hayırlısı cnm ama çok dusuk bir ihtimal geç döllenme olabilir ama büyük ihtimal negatifrabbim hepinizin gönlüne göre verir inss .
Biz iğne nin olduğu gün sonrA 36 saat sonrA kacirmadan denedik birde ertesi güm daha fazla deneyememistik eşimin is durumundan dolayı Cnm .catlatma igne sirasinda hangi gunler iliski denediniz
igneyi vurdurdugunda kac milikdi peki hatirliyormusunBiz iğne nin olduğu gün sonrA 36 saat sonrA kacirmadan denedik birde ertesi güm daha fazla deneyememistik eşimin is durumundan dolayı Cnm .
Ama doktor bekle varsa yükselir dedi adeti bekleyeceğim şimdi diğer gebeliğimde adete 2 gün kala 53 dü doktor geç yumurta lamışsın demişti bakalım nasipHakkında hayırlısı cnm ama çok dusuk bir ihtimal geç döllenme olabilir ama büyük ihtimal negatifrabbim hepinizin gönlüne göre verir inss .
canim iliskiyi nasil ayarladiniz dr ne dediMerhaba kızlar. Bende klomen otriville tedavisindeyim cumartesi catlatma iğnesi oldum beklemedeyim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kucagı ı bos bırakmasın
İnşallah amin. Bnde dün 12 inci gündeydim beta HCG 0,383 negatiftiMerhaba kızlar. Bende klomen otriville tedavisindeyim cumartesi catlatma iğnesi oldum beklemedeyim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kucagı ı bos bırakmasın
Kizlarr nasilsinizLezzetliCipetpet kerem34gul bebisler nasil
yvz13 kuzum klomene devam ediyo musunn
C chloen sen devam ediyo musun kuzum film cektirmis miydin ara vermistin gecen ay demi
Aaa canim benimde ayni film cekindigim icin klomen kullanmadim 12.gun doktor ultrasonda bakalim sadece catlatiriz dedi fakat doktor iki taraftada 10mm 12mm uc dort yumurta var simdiye buyumus olmasi lazimdi dedi sana doktor boyle bisey soyledi mimerhaba canım
bu ay klomen kullanmadım
bugün 14. gün ve bende üç beş tane henüz büyümemiş yumurta var sağda
umut ediyorum ki geç yumurtlayayım
klomeni geçen ay kullandım acaba bu ay bende erken çatlamaya sebep olmuş olabilirmi?
yalnız 11. gün dr yumrta görememişti
bugün 14. gün ve dediğim gibi işte minik yumurtalar var