Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman iki kere catlatma iğnesi olmuyosundur cnm..kullandığım iğnelerin adı ne..ben ovitrelle kullandım çatlaması için göbekten oluyo..

Kızlar çatlatma iğnesi nin 12 inci günün deyim beta 0,383 çıktı sonradan yükselme ihtimali olurmu döllenme oldu ise adete 8 gün var şuan

O zaman iki kere catlatma iğnesi olmuyosundur cnm..kullandığım iğnelerin adı ne..ben ovitrelle kullandım çatlaması için göbekten oluyo..
Aynen bende ovutrelle kullaniyorum. Bu 6. kullanisim olacak. Doktorum her seferinde iki ovitrelle yaziyor birini yumurta catlatmak icin digerini türkcesini bilmiyorum sari cisim oluyor galiba onu korupak icin. Bebek düsmemesine yardimci oluyormus

Senin doktorun tedavisi farklı o zaman cnm. Ben Sadece çatlaması için iğne oluyorum..catladiktan sonrada progestan ve estrofem diye ilaçlar kullanıyorum adete kadar..

Kızlar çatlatma iğnesi nin 12 inci günün deyim beta 0,383 çıktı sonradan yükselme ihtimali olurmu döllenme oldu ise adete 8 gün var şuan

11. gün 3.2 çıkmıştı ertesi gün 2.6
ve adet oldum
iğne etkisi de olabilir canım inşallah bebiştendir

Hakkında hayırlısı cnm ama çok dusuk bir ihtimal geç döllenme olabilir ama büyük ihtimal negatif rabbim hepinizin gönlüne göre verir inss .

Bu ay ilk defa ignesiz yumurtam catladi ilk defa akintiyi gördüm diger bes seferde olmamisti sizce incir ve havuc kürü yaptim ondan olabilir mi

Hakkında hayırlısı cnm ama çok dusuk bir ihtimal geç döllenme olabilir ama büyük ihtimal negatif rabbim hepinizin gönlüne göre verir inss .
Ama doktor bekle varsa yükselir dedi adeti bekleyeceğim şimdi diğer gebeliğimde adete 2 gün kala 53 dü doktor geç yumurta lamışsın demişti bakalım nasip

Kizlarr nasilsiniz LezzetliCipetpet kerem34gul bebisler nasil
yvz13 kuzum klomene devam ediyo musunn
C chloen sen devam ediyo musun kuzum film cektirmis miydin ara vermistin gecen ay demi

merhaba canım
bu ay klomen kullanmadım
bugün 14. gün ve bende üç beş tane henüz büyümemiş yumurta var sağda

umut ediyorum ki geç yumurtlayayım
klomeni geçen ay kullandım acaba bu ay bende erken çatlamaya sebep olmuş olabilirmi?
yalnız 11. gün dr yumrta görememişti
bugün 14. gün ve dediğim gibi işte minik yumurtalar var

Aaa canim benimde ayni film cekindigim icin klomen kullanmadim 12.gun doktor ultrasonda bakalim sadece catlatiriz dedi fakat doktor iki taraftada 10mm 12mm uc dort yumurta var simdiye buyumus olmasi lazimdi dedi sana doktor boyle bisey soyledi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…