Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ayni canim film cektirdim tatile falan gidicem sonra doktorum esinin tahlillerine gore aşılama yaparız dedi bilmiyorum sen ne dusunuyosun aşılama falan yaptircak misin
Canım ekime kadar hiç bir şey yapmayacagım, tatilim falan var onlar bi bitsin modundayım bende :KK70:
Ekim de gidip polip’i aldırırım. Sonrası artık biraz polipsiz mi denerim yoksa tüp bebege mi başlarım bilmiyorum.
Ama kafamı rahatlatmak ve doktorlardan uzaklaşmak bana çok iyi geldi :)

Kizlar yumurta boyutum 23 mm olmus Yarın sabah 9da catlatma iğnesini yapicam gobekten..yarin aksam ve 3 gün üst uste akşamları ilişki dedi doktorum..inşallah olumlu sonuçlanır

Kizlar yumurta boyutum 23 mm olmus Yarın sabah 9da catlatma iğnesini yapicam gobekten..yarin aksam ve 3 gün üst uste akşamları ilişki dedi doktorum..inşallah olumlu sonuçlanır

Canım bu geceyi de degerlendirin
Benim yumurtam da gecen ay 23 mm di iğne oldum ama düşündüğümüzden erken çatlamış ben saf saf 36 saat bekledim kaçırdık yumurtayı

Hamile kaldığım ay bende üç gün üst üste yapmıştım cnm eşinde problem yoksa deneyebilirsiniz
esimde problem yok eger persembe oglen 12de vursam persembe cuma cumartesi 3gun yeterli olurmu acaba esim pazar gunu sehir disina cikacak cok stres oldum

Canım spermler bekledikçe yavaşlar
Hatta geçen bir yazı okudum araştırma yapmışlar 180 erkekle hergün boşalan erkeklerin spermleri daha hızlı imiş
ins. oyledir esim pazargunu sehir disina cikmasi gerekiyor acaba persembe 12de igne vursam 3gunu degerlendirsemmi cuma cumartesimi olsa kafam cok karisti

Bu sabah vurucam 9da iğneyi..carsamba persembe cuma gunu aksam ust üste iliski dedi dr..eşimin değerleri normal sınırda..ama sanki bana boyut biraz büyük Gibi geldi kiste dönüşmez dimi 10.cu günde 23 mm di :KK43:

Bu sabah vurucam 9da iğneyi..carsamba persembe cuma gunu aksam ust üste iliski dedi dr..eşimin değerleri normal sınırda..ama sanki bana boyut biraz büyük Gibi geldi kiste dönüşmez dimi 10.cu günde 23 mm di :KK43:
10.gun icin cok iyi gelismis benim 21milimken 2ay once kiste donustu nasip bu isler donusmeyende var ben cok biyuk stres yasamistim ondan oldu senin olmaz ins. cok nadir dr lar 3gun ust uste soyluyorlar peki sonrasindada gunasiri devam edin dedimi

esimde problem yok eger persembe oglen 12de vursam persembe cuma cumartesi 3gun yeterli olurmu acaba esim pazar gunu sehir disina cikacak cok stres oldum

ins. oyledir esim pazargunu sehir disina cikmasi gerekiyor acaba persembe 12de igne vursam 3gunu degerlendirsemmi cuma cumartesimi olsa kafam cok karisti

Canım yumurtanın boyu 17 mm se en az iğneyi ol bence

X