- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #4.021
Acı Yok Cnm sinek ısırığı gibi ama bende iğneden korkarım o yüzden eşim yapmıştı iğneyi :)
Evet Cnm ekim ayında bu şekilde kalmıştım kalp atışı alamayınca kürtaj oldum 2 ay sonrA kürtajdan tekrar yumurta takibi klomen + ovitrelle kullandım çöm şükür rabbime tekrar sonucu aldım ama bir ay olumsuz oldu ikinci ay pozitifi gördüm cnm şimdi tam 20 haftalık olduk :)canım sen bu şekil de mi hamile kaldın
Evet Cnm ekim ayında bu şekilde kalmıştım kalp atışı alamayınca kürtaj oldum 2 ay sonrA kürtajdan tekrar yumurta takibi klomen + ovitrelle kullandım çöm şükür rabbime tekrar sonucu aldım ama bir ay olumsuz oldu ikinci ay pozitifi gördüm cnm şimdi tam 20 haftalık olduk :)
Cnm ben öncesinde 4,5 ay denedim sonrA olmayınca doktora gittik polistik over dedi bu tedaviye başladık . Sonrasını biliyorsunMAAŞŞALLAH. ne kadar denemiştin canım daaha öncesinde. bizim esimde de sorun var sekil bozuklugu hareket bozuklugu flaan ama ürolog bişeye gerek yok dedi
Canım kaçıncı günündesin iğnenin? Bende zaten adet düzensizliği vardı, ilaçsız adet olamadığım oluyordu. Hatta bir kere klomen tedavisine rağmen adet olmadan geçtiğim ay oldu. İğneden sonraki 15-16.gün bat olarak hesaplamak lazım, kendi adet gününü değil de. Çünkü iğne döngüyü değiştiriyor.evet erkenmiş canım ben zaten değerim 9,93 ten 3,26 ya düştüğü için hamile olduğumu düşünmüyorum artık :/ şimdi aklıma geldi doktorum bana çatlatma iğnesini çarşamba vuracaktı biraz daha büyüsün diye cuma vurmuştu yani 2 gün ertelemişti. belki de o yüzden adetim de iki gün sarktı..
Bizde de hem bende pko hem eşimde hareket ve morfoloji sıkıntısı vardı (0dı morfoloji) çatlatma iğnesiyle oldu elhamdulillah... 19 ay tedavi gördük biz... Darısı başınıza inşallahanladım cnm seninki yeniymiş zaten benim 2.5 yıldır falan deniyoruz
merhaba canım , olumlu sonuç aldın mı ? bende bu ay günde 3 tane içtim 4 yumurtam oldu.Merhabalar, 5 gün , günde 3 kez klomen kullandım, dün çatlatma iğnesi vuruldum, bakalım sonuç ne olcak.
iliski gunlerini nasil ayarladinizBende bu ay klomen kullandım inşallah olumlu sonuç alırım ve tabi isteyen herkes ..2 kez gebelik elde ettik doktorumun sayesinde ama birinde kalp atışı durdu 9 haftalık diğeri kimyasal oldu korkularım var
Ilişki günlerini doktor belirliyo zaten..iğne olduğum günün akşamı ilişki yapmadım.. sonraki 3 aksam sirali ilişki yaşamıştım..ve tutmustu o zamanlar..şimdi yine aynısı gibi yapicam..bakalım salı günü kontrol var..sen oldun mu iğne cnmiliski gunlerini nasil ayarladiniz
Gittin mi dr kontrolüne cennet yarim..benim bugün 8. Günüm 10. Günde dr kontrolüm var perşembe yada cuma iğnemi olurum heraldeKızlar ilk çatlama iğnem bekliyorum bender
sali gunu gidecehim ogune igne olurum yuksek ihtimal 3aksam sirali derken gun asirimi ust ustemi olduIlişki günlerini doktor belirliyo zaten..iğne olduğum günün akşamı ilişki yapmadım.. sonraki 3 aksam sirali ilişki yaşamıştım..ve tutmustu o zamanlar..şimdi yine aynısı gibi yapicam..bakalım salı günü kontrol var..sen oldun mu iğne cnm
Gittin mi dr kontrolüne cennet yarim..benim bugün 8. Günüm 10. Günde dr kontrolüm var perşembe yada cuma iğnemi olurum heralde
Neden 2 tane çatlatma iğnesi kullandığını merak ettim..en iyisini doktorun bilir..Merhabalar bi sorum var diyelim bugün hamile kaldik yarin catlatma ignesi olduk bi zarari olurmu sizce gerci ben birer hafta arayla iki catlatma ignesi kullaniyorum bisey olmaz heralde. Cünkü bugün ovu test yaptim pozitifti esimle bu iki günü degerlendimeyi düsünüyorum. Dokturum catlatma ignesini sali verir kesin sali günü geliyor kapaliydi.
Birtanesi catlatsin diye digeri düsügü önlesin diyeNeden
Neden 2 tane çatlatma iğnesi kullandığını merak ettim..en iyisini doktorun bilir..