Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
37mm dedi canım ? 24 ten büyük olunca iğne vurulmuyor o kadar nasıl büyüdü? ilk defa duydum.
ya evet bir arkadaş daha oyle dedi okadar büyük değildir dedi. ama öyle dedi yani yanlış hatırlamıyorsam.
klomen cuma bitti pazartesi gittim doktora. yumurtan küçük dedi
normalde çarşamba gel iğne için diyecektim ama cuma gel biraz daha büyüsün dedi.
cumaa gittim oo 3 tane olmuş bir tanesi 37 mm diğerleri küçük dedi..

Kızlar ben 8 inci gündeyim silik çıktı
iğneden sonra 8. gün mü canım? ben iğneden sonra 6. gün yapmıştım erken gebelik testi.. 2.çizgi silik çıktı. beta hcg verdim 9,93 çıktı. iki gün sonra 3,26 ya düştü.. bugün iğnenin üstünden 12 gün geçti hastalanmam lazım henüz gelen giden yok

iğneden sonra 8. gün mü canım? ben iğneden sonra 6. gün yapmıştım erken gebelik testi.. 2.çizgi silik çıktı. beta hcg verdim 9,93 çıktı. iki gün sonra 3,26 ya düştü.. bugün iğnenin üstünden 12 gün geçti hastalanmam lazım henüz gelen giden yok
Evet canım bugün yaptım silik çıktı bilmiyorum artık zaman

Evet canım bugün yaptım silik çıktı bilmiyorum artık zaman
ben de senin gibi sabırsızlandım ama sonuç galiba hüsran olacak. biraz daha sabret hastalanacağın günü bekle istersen canım.. çünkü kan tahlili de versen yüksek çıkıp benim gibi umutlanabilirsin. ama inşallah gerçekten pozitiftir canım Allah gönlüne göre versin

ben de senin gibi sabırsızlandım ama sonuç galiba hüsran olacak. biraz daha sabret hastalanacağın günü bekle istersen canım.. çünkü kan tahlili de versen yüksek çıkıp benim gibi umutlanabilirsin. ama inşallah gerçekten pozitiftir canım Allah gönlüne göre versin
İnşallah bakalım hayırlı olsun hakkımızda kucaklarımız dolsun inşallah canım

ay benim doktor mu yanlış söyledi acaba yaa walla ameliyatımı yapan doktor olmasa değiştiricem.. canımı sıkıyor ilgisiz.. iğneden sonra 6. gün 9,93 - 8. gün 3,26.. bugün iğneden sonra 12. gün
Cnm 11 ,12 günden sonrA ancak doğru sonucu alabiliyorsun yanılmayı payı çok nadir oluyor evde idrar testi varmi varsa bu gün yapsana bir tane de yarın sabah 11 gün zorla görülen hayalet ciZgi çıkmıştı bende ertesi gün bi tık daha belirginleşmişti :) böyle öğrenmiştim gebeliğimi hadi insallah sende hamilesindir Cnm test yapınca mutlaka haber ver

Cnm 11 ,12 günden sonrA ancak doğru sonucu alabiliyorsun yanılmayı payı çok nadir oluyor evde idrar testi varmi varsa bu gün yapsana bir tane de yarın sabah 11 gün zorla görülen hayalet ciZgi çıkmıştı bende ertesi gün bi tık daha belirginleşmişti :) böyle öğrenmiştim gebeliğimi hadi insallah sende hamilesindir Cnm test yapınca mutlaka haber ver
canım dün eve gidince evde dandik bir test vardı onu yaptım (laboquick in normal testi) negatif çıktı. ama hastalanmadım da..

canım dün eve gidince evde dandik bir test vardı onu yaptım (laboquick in normal testi) negatif çıktı. ama hastalanmadım da..
O test çok hassas doğru sonuç veriyor Cnm ama o marka testte gebelik yeni iken hemen çıkmıyordu ciZgi 5,10 dk sonra belirginleşiyordu teste tekrar baksana

O test çok hassas doğru sonuç veriyor Cnm ama o marka testte gebelik yeni iken hemen çıkmıyordu ciZgi 5,10 dk sonra belirginleşiyordu teste tekrar baksana
baktım canım hemen atmamıştım gece tekrar baktım hiç ufacık bile birşey yok. erken gebelik testi var birde şu 6 gün öncesinden yapılan ama onu da harcamak istemedim bu negatif çıkınca.. sabah işe gelmeden kan vereyim dedim onda da çok sıra vardı bütün yaşlı teyzeler sağlık ocağına doluşmuş çok zmaannım gidecek diye onu da vermedim. bence bu hormonlar falan yükseldi ya kimyasal gebelik diyenler oldu herhalde onlar düzenimi değiştirdi. ama hayatımda ilk defa oluyor böyle gecikme. erken gelir geç gelmez benim normalde..

Canım tedavi bazen düzenimizi bozabiliyor... Kan verirsen daha iyi sonuç alırsın tabi ama laboquick çok hassas bir test. Benim ilk gün çok çok silik çizgi çıktı, ertesi gün birazcık koyulaştı ve kan verdim, 21,5 çıktı, onu bile gösterdi yani...

il
Canım tedavi bazen düzenimizi bozabiliyor... Kan verirsen daha iyi sonuç alırsın tabi ama laboquick çok hassas bir test. Benim ilk gün çok çok silik çizgi çıktı, ertesi gün birazcık koyulaştı ve kan verdim, 21,5 çıktı, onu bile gösterdi yani...
adet gecikmesinin ilk günü mü bakmıştın canım

Yok canım, çatlatma iğnesinden sonra 11.gündü. 12.günü de kanda 21,5 çıktı. Adete çok vardı yani..
evet erkenmiş canım ben zaten değerim 9,93 ten 3,26 ya düştüğü için hamile olduğumu düşünmüyorum artık :/ şimdi aklıma geldi doktorum bana çatlatma iğnesini çarşamba vuracaktı biraz daha büyüsün diye cuma vurmuştu yani 2 gün ertelemişti. belki de o yüzden adetim de iki gün sarktı..

X