Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık yapacak bişi yok tabi ki.
Sağlık olsun da zor olacak ama inşallah güzel olur..

Sağ overde 2 sol overde 1. Dün test yaptım. Silik çıktı iğnenin etkisi olabilir diye düşünüyorum. Değişiklik göğüslerim sızlıyo birde halsiz lık giriyor gün içerisinde bazen.

Benimde geçen ay iğneden sonra 12. günüm testimde 4,99 çıkmıştı sonra adet oldum. sen 14. günün geçince yaptır bence.
ya doktoruma hayret ediyorum. bana dediki alfa ve beta değerler var. iğnede alfa hormonu varmış bu idrar testini etkiliyormuş ama betayı etkilemiyormuş sen kan verdiğinde beta hcg ye bakılacak o yüzden iğnenin etkisi olmaz dedi.. ama sizin söylediğiniz daha mantıklı geliyor bana çünkü iğneden 6 gün sonra 9,93 ondan 2 gün sonra 3,26 olduğuna göre iğnenin etkisi geçtikçe değer düşüyor demektir. şuan 12. gün bugün adet olmam gerekiyor bi belirti yok şuan için..

perikanadi canım ikiz bebişlere hamileymişsin 

Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Evet ya dün öyle bişi öğrendik şaka gibi geliyor hala..
:)
Eşimle konuşurken sanki hep yine hayallerimizi konuşuyor gibiyiz inanamıyoruz hala.
Çünkü biz çok esprisini yapardık oğlumuz oynarken onu seyreder "şimdi iki tane kardeşi olsaydı arada bir hır gür arada bir yaramazlık ne tatlı olurlardı bundan iki tane daha" diye :))
Şaka gibi Rabbim nasip etti şimdilik.
İnşallah sağlıkla devam ederler..
Bende 5 gün önce 30 oldum :))))
Aynı yaştayız aaa ne güzel :)

Canım bugün aslında etkisinin geçmiş olması lazım. İstersen önce bir idrar testi yaptır oradan da anlarsın etkisinin kalıp kalmadığını. Ama şunu biliyorum ilk 9,10 güne kadar iğnenin etkisi geçmiyor.

Aynen canım aynı yaştayız :) İnşallah 30 bana da uğurlu gelir sana geldiği gibi :)

evde idrar testim var aslında eve gidince yapsam mı diyorum, sonra da bir iki gün daha bekleyeyim diyorum :/

Sen en son ne zaman yaptın ve kaç çıktı ? yumurtaların nasıldı .?
benim sol tüpüm tıkalı, sağ tüpüm de tıkalıydı ocak ayında ameliyatla açıldı ama doktor tekrar kapanabilir demişti. sağ yumurtalığımda 3 yumurtam vardı ikisi küçük, biri 37 mm dedi doktorum

37mm dedi canım ? 24 ten büyük olunca iğne vurulmuyor o kadar nasıl büyüdü? ilk defa duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…