Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayıt otu tohumu kullan ilk oğlumda aslında onu içtim incir yedim klomen içtim o ay hamile kalmıştım bu ayda hayıt incir yedim klomen vermedi iğne verdi tutmadı gerçi ama 1 tabecik oluştu yumurta en azından

Canım benim bizim karı koca problem var ben de çikolata kisti var o zaten tek başına kısırlık sebebi heee hamile kalan yok mu öyle illaki vardır ama şans eşimde varikosel var ameliyat olmuyor ve eminim fikri değişmez yani ben ameliyat olucam kistimi aldıracam ki tüp bebek yaptıralım doktor bu durum da tüp bebek için yeterli yumurta toplayamayız dedi 1 yumurtayla tüp bebek boşa giden umut ve para demek

Adet sancısı var hamilelikte olan yumurtalık sancısından farklı yani hastalanıcam büyük ihtimal o yüzden test yapma hevesi kalmadı evde bugün 12. Gün 3 mart’ta Kan tahlili istedi onu yaptırırım hayırlı haberler sizden olsun inşallah

benimde karnım agrıyoo üçüncü gün bugün geciyo bi sonra yine başlıyo akıntımda var her hissedişimde gidip bakıyom oldummu diye

Canlar ben bugünde adet olmadımm inş olmam bat 3 marttı iğneden sonra 16 gündeyim şimdi bakalım şu batı atlatsamm bi içim rahatlıycak test yapcam

Canlar ben bugünde adet olmadımm inş olmam bat 3 marttı iğneden sonra 16 gündeyim şimdi bakalım şu batı atlatsamm bi içim rahatlıycak test yapcam

Ay iyi dayanmışsın benim ki bayağı bayağı adet sancısı ama yeni düşük yaptığım için bilgiler taze hamilelikte kasık ağrısı biraz daha farklı sanki inşallah sizlerin dediği gibi olur çünkü hiç ameliyat olasım yok yani inşallah sende bir an evvel pozitifi görürsün canım

Kızlar ben o hatayı yaptım çok ümitlendim tepe takla düştüm en az 13 cu güne kadar test yapmayın en az
Canim senin 13 gün boyunca silikmi çıktı benim dün silik bile değildi bugun 9.günum ve tekrar test yaptım silik çıktı iğneden mi acaba

Kızlar kesinlikle yapmayin yanlis cikabilir..doktor size ne zaman test yapın dediği tarihte yapın..ben kızıma hamile kalmadan önce 11. Gün yaptım negatif çıktı sonra hamile degulim. Nasıl olsa diyerek doktor istedi diye kan testi yaptim hamileydim..14.günü bekleyin bence bazen iğnenin etkisi pozitif sonuç gösterebilir. .allah herkese nasip etsin

İnsallah 13,14 ci gün pozitifi götürsün sabırlı ol Cnm hakkında hayırlısı
Insallahh canimmm bu arada testi yaptim 2 dk sonra balkona sigara icmeye ciktim size yazdim girince yine baktim dunku gibi silik cikmis. Yarina tekrarlicam.. zaten o silikte beta hcg etkisi hala.. yarin yine yapip haber vericem size

Benim bygün 14 gün ve adet günüm negatif

Ameliyat olması lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…