Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah tekrar yaptım negatif yarında bat günü yumurta çatlamadı mı acaba sağ tarafımda 1 tane vardı ara ara sancı giriyor sızlıyor kramplar oluyor ..
Birde kuzlar adet olunca incir kürüyle soğan suyunu aynı anda kullanabilirmiyim acaba bilgisi olan var mı

Neyse 2 gunun kaldii komsucumm :)) bende ilk testimi yapmış olmak icin yaptim uyaninca bu sabah.. cok cok silik ikinci cizgi oldu demekki yarin obur gune tam etkisini kaybedecek catlatma ignesi vucudumda...

Canim uzmek istemem seni ama yarin batinsa olsaydi cok yuksek ihtimal cikardi testte... ben gecmis aylarda sogan kurunude denedim incir kurunude... ama ayni anda degil farkli aylarda...

Canim uzmek istemem seni ama yarin batinsa olsaydi cok yuksek ihtimal cikardi testte... ben gecmis aylarda sogan kurunude denedim incir kurunude... ama ayni anda degil farkli aylarda...
Evet olsaydı çıkardı bu yüzden artık eminim progestan vermişti dr onunda son 3 günü ilaç bitince hemen adet oluyorum zaten martta incir yapayım olmadı sonraki ay soğan

Tekrar yumurta takibi yaptirmayacak misin bu ay
Yok 2 ayda bile yıprandım baya hem maddi hem manevi fmf hastasıyım günde 3 kere bide onun için ilaç içiyorum b12 folicasit klomen iğne progestan derken kevgire döndüm bu ay umutluydum nasip değilmiş

Doktoru nasıl arıyosunuz ben özel hastaneye gidiyorum bazen arıyınca ynındaki sekreteri cıkıyo siz özel cep no filanmı aldınız

Yok 2 ayda bile yıprandım baya hem maddi hem manevi fmf hastasıyım günde 3 kere bide onun için ilaç içiyorum b12 folicasit klomen iğne progestan derken kevgire döndüm bu ay umutluydum nasip değilmiş
Hayirlisi olsunn belkide en umutsuz oldugun ay olurr benim kizim oyle olmustu.. senin ilk cocuk mu olacak var mi baska cocuk ikinci icin mi ugrasiyorsun sende

Doktoru nasıl arıyosunuz ben özel hastaneye gidiyorum bazen arıyınca ynındaki sekreteri cıkıyo siz özel cep no filanmı aldınız
Tabii bende kartini aldim ekstra bisey olursa direk kendi cep nosunu arayabiliyorsun.. bir dahaki gittiginde istersin sende

Neyse 2 gunun kaldii komsucumm :)) bende ilk testimi yapmış olmak icin yaptim uyaninca bu sabah.. cok cok silik ikinci cizgi oldu demekki yarin obur gune tam etkisini kaybedecek catlatma ignesi vucudumda...

Aaaayyyyy inşallah bebek pozitifidir gerçi 9. Gün senin ama belli de olmaz ben de dün ovulasyon testi yaptım o da negatif bende yok bir şey bence hayırlı haberler sizden olsun inşallah

Ben B12 iğnesi oldum d vitamini aldım tiroid ilacı içiyorum Demir ilacı var progestan folicasit var yani bana yetişememişsin daha ama üzülme arada insan böyle daralıyor pes etme ama çünkü zaman çok çabuk geçiyor bir bakmışsın 38 menepoz gelmiş çatmış

Benimde yaş 30 menopoza şunun şurasında ne kaldı

Vallahi ben 38 oldum doktora bir gittim şok oldum menepoza çok az kalmış demez mi şimdi İnan doktor benden daha telaşlı o yüzden daha vakit var nasılsa demeyin yıllar çabuk geçiyor abla tavsiyesi
Hayıt otu tohumu kullan ilk oğlumda aslında onu içtim incir yedim klomen içtim o ay hamile kalmıştım bu ayda hayıt incir yedim klomen vermedi iğne verdi tutmadı gerçi ama 1 tabecik oluştu yumurta en azından

Aaaayyyyy inşallah bebek pozitifidir gerçi 9. Gün senin ama belli de olmaz ben de dün ovulasyon testi yaptım o da negatif bende yok bir şey bence hayırlı haberler sizden olsun inşallah
Yokk canim yaa bende takvim programi var gecen senelerdede 2 kere takip yaptirmistim not etmisim 9. Ve 10. Gunler silik cikmis onlardada.. 11. Gun silim olursa ancak umudum olur.. yokk yaa sende durr dahaa her bunye farkliii seninde gec sayilmaz pozitif cikmama durumu olabilir daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…