- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.721
Allah Allah ya 14.günde hemen ikinci çizgi çıkması çok acayip. Geçmiş olsun canım... Önümüzdeki ay tedavi düşünüyor musunuz?Insallah canim. Bu sabah test yaptim 14 cu gunum 2 cizgi oldu cok umitliydim, demek ki, ignenin tesiri cikmamis hala((
Hic bilmiyorum, ewimde de bende de hic bi problem yok. Acele etdiyimiz icin bunu yaptik. Demek ki her seyin kendi zamani var. su an morelim cok bozuk dusuniyorum bile. Kendi akisina mi biraksam diyorum((Allah Allah ya 14.günde hemen ikinci çizgi çıkması çok acayip. Geçmiş olsun canım... Önümüzdeki ay tedavi düşünüyor musunuz?
Sasırdım Cnm ya üzüldüm de nasıl pozitif çıkıyor hala ama iğnenin etkisi olsa dusuk te olsa kanda da pozitif çıkmaz mi belki testler mi acaba hakkını helal et ümitlendirdim seniSonuc negatif (((( demek ki ignenin tesiri hala kalmis
Aynen bende sasırdım ve sonuç kesin pozitif diyordumAllah Allah ya 14.günde hemen ikinci çizgi çıkması çok acayip. Geçmiş olsun canım... Önümüzdeki ay tedavi düşünüyor musunuz?
Ya o ne demek kuzum ya, beni testler umutlandirdi, bu gun de koyulasmisdi, anlamadim ben de. Kismet...Sasırdım Cnm ya üzüldüm de nasıl pozitif çıkıyor hala ama iğnenin etkisi olsa dusuk te olsa kanda da pozitif çıkmaz mi belki testler mi acaba hakkını helal et ümitlendirdim seni
evet canim rabbim nadip etsin ins.Kızlar bugün çatlamış artık dimi sabah değilde öğlen catlamis gibi yanlis mı yorumluyorum bilmiyorum
İnşallah canım bu sabah ilişki oldu da yarın seçim görevlisi yiz eşimle ikimiz ins akşamı değerlendirebiliriz ama yumurta bir gün yaşıyordu dimi geç mi olueki bilemedimevet canim rabbim nadip etsin ins.
sen yinede yarin aksamida degerlendirmeyi ihmal etme canim benimde 25.gun hatirlarsan tam pik olmasada koyuluk vardi buhun 30.gun yaptim silik anlamadim acaba pik dsyilirmi yads yumirtlamadimmikiİnşallah canım bu sabah ilişki oldu da yarın seçim görevlisi yiz eşimle ikimiz ins akşamı değerlendirebiliriz ama yumurta bir gün yaşıyordu dimi geç mi olueki bilemedim
Valla canım senin durumu bende anlamadım ayni benim gibi geç yumurtlayabilirsin akıntını takip et benceEki Görüntüle 2160694
Eki Görüntüle 2160695
4gundur testi yapmadim boyle olunca bugunbyaptim yine silik cikti ne yapayim ben simdi
bugunde acik kahve akintim geldi kistimde var gecen aydan arastirilmasi gereken biriyimValla canım senin durumu bende anlamadım ayni benim gibi geç yumurtlayabilirsin akıntını takip et bence
Canım tam biraz koyulastigi süreçte biz bayrama memlekete gittik orda da ilk gidince yaptim sonra fırsatım olmadı bilmiyorum yani ama eve gelince bı bakayım dedim sılikti 4 gun sonrada akıntıdan dolayı yaptim çift çizgi ydi resimdeki gibibugunde acik kahve akintim geldi kistimde var gecen aydan arastirilmasi gereken biriyim
senin boylemiydi peki tam koyu olmadan sonra siliklestimi kacgun siliklesip tekrar koyulasti
Herşey yolunda bebişin mutlu mutlu duruyor orada :))İyi geceler arkadaslar yarın kontrolüm var. Heyecanlıyım ve korkuyorum inss herşey yolunda dir .
İnsallah Cnm Allah razı olsunHerşey yolunda bebişin mutlu mutlu duruyor orada :))
Canim insallah guzel guzel haberlerle gelirsin. Dua ediyorum namazimda hep burda tanidigim kizlar icin, Allah hayirli evlatlar kismet etsin isteyen her kese.İyi geceler arkadaslar yarın kontrolüm var. Heyecanlıyım ve korkuyorum inss herşey yolunda dir .
Allah razı olsun kızlar sizden iyikk tanıdım sizi en büyük destekcimsiniz:) sen adet oldun mu naptin Cnm nasılsınCanim insallah guzel guzel haberlerle gelirsin. Dua ediyorum namazimda hep burda tanidigim kizlar icin, Allah hayirli evlatlar kismet etsin isteyen her kese.
Olmadim canim bekliyorum, su an olacakmisim gibi hissediyorum agrim cogaldi goguslerim cok kotu agriyor, yarina baslar dige dusunuyorum. Yarin 14 cu gunum asilamanin. Ignenin 16 ci gunu olucak. Baslasin bitsin ovulyasyon testini deniyicem insallah.Allah razı olsun kızlar sizden iyikk tanıdım sizi en büyük destekcimsiniz:) sen adet oldun mu naptin Cnm nasılsın