Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah Allah ya 14.günde hemen ikinci çizgi çıkması çok acayip. Geçmiş olsun canım... Önümüzdeki ay tedavi düşünüyor musunuz?
Hic bilmiyorum, ewimde de bende de hic bi problem yok. Acele etdiyimiz icin bunu yaptik. Demek ki her seyin kendi zamani var. su an morelim cok bozuk dusuniyorum bile. Kendi akisina mi biraksam diyorum((

Sasırdım Cnm ya üzüldüm de nasıl pozitif çıkıyor hala ama iğnenin etkisi olsa dusuk te olsa kanda da pozitif çıkmaz mi belki testler mi acaba hakkını helal et ümitlendirdim seni
Ya o ne demek kuzum ya, beni testler umutlandirdi, bu gun de koyulasmisdi, anlamadim ben de. Kismet...

Kızlar bugün çatlamış artık dimi sabah değilde öğlen catlamis gibi yanlis mı yorumluyorum bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20180623_203944.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 27
İnşallah canım bu sabah ilişki oldu da yarın seçim görevlisi yiz eşimle ikimiz ins akşamı değerlendirebiliriz ama yumurta bir gün yaşıyordu dimi geç mi olueki bilemedim
sen yinede yarin aksamida degerlendirmeyi ihmal etme canim benimde 25.gun hatirlarsan tam pik olmasada koyuluk vardi buhun 30.gun yaptim silik anlamadim acaba pik dsyilirmi yads yumirtlamadimmiki

Valla canım senin durumu bende anlamadım ayni benim gibi geç yumurtlayabilirsin akıntını takip et bence
bugunde acik kahve akintim geldi kistimde var gecen aydan arastirilmasi gereken biriyim
senin boylemiydi peki tam koyu olmadan sonra siliklestimi kacgun siliklesip tekrar koyulasti

bugunde acik kahve akintim geldi kistimde var gecen aydan arastirilmasi gereken biriyim
senin boylemiydi peki tam koyu olmadan sonra siliklestimi kacgun siliklesip tekrar koyulasti
Canım tam biraz koyulastigi süreçte biz bayrama memlekete gittik orda da ilk gidince yaptim sonra fırsatım olmadı bilmiyorum yani ama eve gelince bı bakayım dedim sılikti 4 gun sonrada akıntıdan dolayı yaptim çift çizgi ydi resimdeki gibi

Allah razı olsun kızlar sizden iyikk tanıdım sizi en büyük destekcimsiniz:) sen adet oldun mu naptin Cnm nasılsın
Olmadim canim bekliyorum, su an olacakmisim gibi hissediyorum agrim cogaldi goguslerim cok kotu agriyor, yarina baslar dige dusunuyorum. Yarin 14 cu gunum asilamanin. Ignenin 16 ci gunu olucak. Baslasin bitsin ovulyasyon testini deniyicem insallah.

Günaydın kızlaaaaaar..
Size bişi sorucam ben ya..
Ben şimdi cuma günü kan verdim 100.7 çıkmıştı ya..
Pazar günü yani iki gün sonra verdim 416.7 çıktı..
Yani ne %60 ne iki kat. Tam 4 kat artmış..
Normal mi sizce?
Oğlumda da yüksek çıkmıştı ama iki gün sonra baktırmıştım iki kat artmıştı.
Bu niye 4 kat artmış?
Bir de zaten 3-4 gündür kasık ve bel ağrılarım ara ara çok şiddetli oluyor bildiğiniz uzanıyorum kıpırdayamıyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…