- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.701
Amin inşallah canımAmin amin amin  başta konumuzdaki herkes ve sen olmak üzere tüm bekleyenlere nasip olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımAmin amin amin  başta konumuzdaki herkes ve sen olmak üzere tüm bekleyenlere nasip olsun
Yaaa insallah canim, yarin sabah kan veririm. Benin son 2 ayda 16 ci gune kadar 2 cizgi ciktigi icin pek umutlu degilim(( ama 1 saat sonra cikiyordu, gecerli degilmis 1 saat sonra cikmasi da. Cok heyecanlandim...Cnm başka bi topikte test resmini gördüm sen hamilesin kuzuuuuuu hemen bi kan ver silik değil baya belli ciZgi :))
Çok nadir gördüm cnm 11 günden sonrA çıkan ciZgiyi inss dedim gebelik yir sebebi rabbim boşa çıkarmaz inss umudunu hevesini haber bekliyoruz .Yaaa insallah canim, yarin sabah kan veririm. Benin son 2 ayda 16 ci gune kadar 2 cizgi ciktigi icin pek umutlu degilim(( ama 1 saat sonra cikiyordu, gecerli degilmis 1 saat sonra cikmasi da. Cok heyecanlandim...
Hayırlısı o zaman değerlendir Cnm bol bol :)Yok canım gebelik testi negatif bend duyduğum için onu da yaptım daha yeni ovulasyon oluyor galiva
İnşallah canım bir aksilik çıkmazda değerlendiririz istedigim gibiHayırlısı o zaman değerlendir Cnm bol bol :)
Ayy canım hadi inşallah buraya mutlu mutlu yazarsın haberini... Çizgi ne zaman çıktı?Kizlaaar sabah yaptim azcik koyulasma var, cok heyecanliyim esime soylemedim daha, kan vermeye gidiyorum onu da soylemedim insallah ordan da guzel haber cikar sonra soylerim.
Hemen cikmadi, 5 dk falan sonra. Sagol kuzum, haber vericemAyy canım hadi inşallah buraya mutlu mutlu yazarsın haberini... Çizgi ne zaman çıktı?
5dakika da iyidir canım test biraz kurumuş göründü fotoğrafta gözüme de, ışıktan öyle oldu galiba. Neyse ya, çok heyecanlı, ne zaman çıkacakmış sonuç?Hemen cikmadi, 5 dk falan sonra. Sagol kuzum, haber vericem
4 damla damlatdim o yuzden belki, 2 saate cikacak mail adresime gondericekler.5dakika da iyidir canım test biraz kurumuş göründü fotoğrafta gözüme de, ışıktan öyle oldu galiba. Neyse ya, çok heyecanlı, ne zaman çıkacakmış sonuç?
Ayy hadi bakalım4 damla damlatdim o yuzden belki, 2 saate cikacak mail adresime gondericekler.
Cokkkk sevindim Cnm hayirli olsunnnnnnn .. hemen kan verKizlaaar sabah yaptim azcik koyulasma var, cok heyecanliyim esime soylemedim daha, kan vermeye gidiyorum onu da soylemedim insallah ordan da guzel haber cikar sonra soylerim.
Verdim canim, 2 saate cikacakCokkkk sevindim Cnm hayirli olsunnnnnnn .. hemen kan ver
Tamam hayırlı haberlerini bekliyorum beni de unutma sana dediğimi :))))))))Verdim canim, 2 saate cikacak
Ay cok güzel canım çok sevindim. Kacinci günün iğneden sonra benim 15 günüm hala bir şey yokKizlaaar sabah yaptim azcik koyulasma var, cok heyecanliyim esime soylemedim daha, kan vermeye gidiyorum onu da soylemedim insallah ordan da guzel haber cikar sonra soylerim.
Canım ya ben sana yazdıktan sonra gordum bunu hayırlısı olsun canım yılmak yok bidahaki aya inşallah.Sonuc negatif (((( demek ki ignenin tesiri hala kalmis
Insallah canim. Bu sabah test yaptim 14 cu gunum 2 cizgi oldu cok umitliydim, demek ki, ignenin tesiri cikmamis hala((Canım ya ben sana yazdıktan sonra gordum bunu hayırlısı olsun canım yılmak yok bidahaki aya inşallah.