- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.761
hamilemisin :)Sagol canim, evet bende 11 ci gunden her gun test ettim, her gun daha siliklesiyordu, son 2 gun yapmadim kan testim dusuk cikdigi icin bu gun yaptim koyulasmis. Hayirlisi hepimize, senin de guzel mutlu haberlerini bekliyorum.
Sabah kan verince daha net ogrenicem canim, 2 gun once kan testi 2.39 du idrar testi cok silikti, bu gun daha koyu cikti, hayirlisi hepimize insallahhamilemisin :)
Igneden sonra kacinci gun ?Bu testler mi bozuk, benim organizmam mi bozuk anlamadim, delircem, dun 2 koyu cizgi cikti, bu sabah 1 cizgi
17 ci gunum ve adet oldum(( sabah yaptigim test cok silik 2 ci cizgi oldu yine ve 1 saat sonra adet oldum. Testler bozuk mu ne anlamadimIgneden sonra kacinci gun ?
Canim calisiyor musun? Bol bol dinlen uzat ayaklarini keyif yap 3 ay cok dikkat et yegenler yaramaz olacak demekkiGünaydın kızlar..
..
LeylaJ canım sende niye öyle bişi oldu acaba ya?
Hayır yani aldığın tüm testler mi bozuk olacak ama?
Hayırlısı olsun canını sıkıp üzülme lütfen..
Sağlık olsun da yine olur..
..
Kızlar benim yine şiddetli bel ve kasık ağrılarım aynen devam etti dün ve hele akşam..
Neden böyle oluyorum 5 gündür anlamadım..
Çalışıyorum canım ya..Canim calisiyor musun? Bol bol dinlen uzat ayaklarini keyif yap 3 ay cok dikkat et yegenler yaramaz olacak demekki
Benim kiz artik 11 yasinda Allahtan kucak derdi yok ergenlik problemleri tripleriyle ugrasiyorum. Ama gercekten kucagina alacaksan bile otururken cagir dizine otursun. Benim esim 2 gundur mutfaga girip yemek yapiyor ilk cocuk cahillige cocukluga denk geldi anneler buyuttu hic bisey anlamadik.Çalışıyorum canım ya..
Oğlum da bu aralar yine bana acaip düştü..
17 kilo onu da çok kucaklıyorum napim kıyamıyorum..
E tabi işte ev yemek vs.
Kız yeğenler diyor bi de heyecanlandırma beni yaa
Ayy kıyamam ya maşallah sizeBenim kiz artik 11 yasinda Allahtan kucak derdi yok ergenlik problemleri tripleriyle ugrasiyorum. Ama gercekten kucagina alacaksan bile otururken cagir dizine otursun. Benim esim 2 gundur mutfaga girip yemek yapiyor ilk cocuk cahillige cocukluga denk geldi anneler buyuttu hic bisey anlamadik.
Simdi o yuzden mi bilmem cocuk gibi hoppidik hoppidik hep bi gulme mutfaga girmeler dur supurgeyi kaldirma supururum demeler.. yapma umutlanma diyorum ama nafilr. dun agzimdan tatli mi yapsam lafi cikmasiyla baktim adam yok araba yok.Yani soklardayim. Insallah hamis kalirim su 15. Gun nasil gelecekse.. ust uste hamile kalasim var
Ailede alay konusu oldu hic sorma meger icinde bi cocuk varmis haberim yokmus :))) Benim kizda kiz istemem erkek olsun diyorAyy kıyamam ya maşallah size
İnşllah canım Rabbim nasip etsin..
Ben de 3,5 yaş ergen tripleri var mıdır onlarla uğraşıyorum resmen :)))
Çok atarlı asabi bi çocuk oldu çıktı bizim beyefendi :)))
Bir de bana postayı koydu "ben kız kardeş istmeiyoruuuuuummm erkek seviyorum erkek olacak!"
Aminnn canım aminn..Ailede alay konusu oldu hic sorma meger icinde bi cocuk varmis haberim yokmus :))) Benim kizda kiz istemem erkek olsun diyorbakalim ne yapacagiz bu afacanlarla.. Rabbim evlatlarimiza saglikli omurler nasip etsin. Umutlarimizi bosa cikarmasin insallah Amin.
Tek korkum acaba doktor ben o an uzuldum diye mi oyle dedi.. hic duymadim hcg nin 2.14 ten yukseldigini. Adet belirtim de yok. Gecikti desem hep gunu gunume oluyorum. Bugum 2.Aminnn canım aminn..
Ama haklısın..
Annem de hep söylerdi..
Bizim bi tane 12 sene sonra gelen bi kardeşimiz var şimdi daha lisede..
Baban onda babalığını anlamıştı sanki çok farrklıydı diyor..
Demek ki bizler de illa ki hep bi acemilik yaşıyoruz..
Rabbim sağlıklı şanslı ömür nasip etsin hepsine..
O 2,14 ne zaman çıkmıtşı ki canım iki gün sonra tekrar yaptırmadın mı?Tek korkum acaba doktor ben o an uzuldum diye mi oyle dedi.. hic duymadim hcg nin 2.14 ten yukseldigini. Adet belirtim de yok. Gecikti desem hep gunu gunume oluyorum. Bugum 2.
Gun. Kafam hep bunlarla dolu
Dun aksam mesai disi randevu saati varya onda bakti canim. In acilde ver kani dedi 2 saat sonra goturdum sonucu 2 olup hamile olan var dedi yanimdaki 7 aylik hamile olan bayani gosterip. Bayan da evet igneden sonra adet gunumde olmadim tahlil 2 cikmisti ama 4 gun sonra 100 gorduk iste sonuc suan 7 aylik oldum bile dedi. Doktorum da bana bakip tekrarliycaz testi 15. Gun olunca gel dedi.O 2,14 ne zaman çıkmıtşı ki canım iki gün sonra tekrar yaptırmadın mı?
Doktorlar genelde artık öyle üzülür iyi konuşayım mantığında değiller merak etme..
Küçük bir ihtimal de olsa var demek ki umudunu kaybetme..
Hem daha önünde ne günler var sağlık olsun da er ya da geç gelecek o minik :)