Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm başka bi topikte test resmini gördüm sen hamilesin kuzuuuuuu hemen bi kan ver silik değil baya belli ciZgi :))
Yaaa insallah canim, yarin sabah kan veririm. Benin son 2 ayda 16 ci gune kadar 2 cizgi ciktigi icin pek umutlu degilim(( ama 1 saat sonra cikiyordu, gecerli degilmis 1 saat sonra cikmasi da. Cok heyecanlandim...

Yaaa insallah canim, yarin sabah kan veririm. Benin son 2 ayda 16 ci gune kadar 2 cizgi ciktigi icin pek umutlu degilim(( ama 1 saat sonra cikiyordu, gecerli degilmis 1 saat sonra cikmasi da. Cok heyecanlandim...
Çok nadir gördüm cnm 11 günden sonrA çıkan ciZgiyi inss dedim gebelik yir sebebi rabbim boşa çıkarmaz inss umudunu hevesini haber bekliyoruz .

Kızlar ya şimdi yeniden yaptım da hala devam ediyor yani şuan hala benim yumurtam çatlıyor mu salinmadi mi demek oluyor salininca mi ilişki olması gerekiyor

Eklentiler

• IMG_20180622_171727.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 19
Kizlaaar sabah yaptim azcik koyulasma var, cok heyecanliyim esime soylemedim daha, kan vermeye gidiyorum onu da soylemedim insallah ordan da guzel haber cikar sonra soylerim.

Eklentiler

• 43AA721A-7E61-44A0-BBB0-2B86BEF986B8.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 29
Kizlaaar sabah yaptim azcik koyulasma var, cok heyecanliyim esime soylemedim daha, kan vermeye gidiyorum onu da soylemedim insallah ordan da guzel haber cikar sonra soylerim.
Ay cok güzel canım çok sevindim. Kacinci günün iğneden sonra benim 15 günüm hala bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…