Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gerçekten aynı her şey, İnşallah hayırlısıyla hamilelik sevincimiz de ortak olur :)
Ne olur ne olmaz diye Pazartesi'ye kadar bekleyip test yaparım inşallah. Artık hayırlısı

Gerçekten aynı her şey, İnşallah hayırlısıyla hamilelik sevincimiz de ortak olur :)
Ne olur ne olmaz diye Pazartesi'ye kadar bekleyip test yaparım inşallah. Artık hayırlısı
Ayy seni de Mart annelerine bekliyorum inşallah..
Ne kadar sabırlısın ya maşallah sanaaaa..
Güzel haberini ver bize inşallah..

Canım bizim morfolojimiz %0dı. Doktorum öyle üst üste bir cetvel çıkarttı ki hamile kaldığım son ay, sizin için en uygunu dedi. Elhamdulillah da oldu.
Siz de ihmal etmeyin ovulasyon testi bu kadar kırmızı çıkmışken bugün dahil en az 3gün üst üste dolu geçirin tavsiyem...

Geçmiş olsun canım. Çatlatma iğnesi sonrasından yola çıkarak 3 günü değerlendirin demiştim. Aslında bir gün arayla yapın diyorlar sperm kalitesi açısından. Sperm vücutta 72 saate kadar canlı kalabiliyor biliyorsun. Eğer bugün ilişkiye girersen ve yumurtlama gerçekleşirse, Sen 36 saat içinde yumurtlayana kadar sperm de rahime doğru bir mesafe almış olur. Döllenme daha çabuk gerçekleşebilir. Doktorum bu şekilde açıklamıştı bana. O nedenle de hem yumurtlama günü hem de sonraki gün çok önemli. Siz deneye bildiğiniz kadar deneyin. Zaten nasibi varsa bebeğin bu ay gelir, yoksa da Allah en iyisini bilir. Sıkma canını

Ayy seni de Mart annelerine bekliyorum inşallah..
Ne kadar sabırlısın ya maşallah sanaaaa..
Güzel haberini ver bize inşallah..

Daha önce regl geciktiğinde büyük bir heyecanla hamilelik sanmıştım ve fos çıkmıştı Aynı hayal kırıklığını yaşamamal için sabrediyorum aslında. İnşallah gelişmeleri bildireceğim

Senle konuşmuştuk canım ama şöyle demiştin mesela bugün öğlen 12 deyse yarın akşam 12 de bu zaten bana mantıklı geldi bende mesela yarın sabah 9 pazar seçim görevimizi var gelince akşam 9 böyle olur dimi

Aynen canım, bazen 36 saat, bazen 24 saat arayla. Yani yarın sabah 9, pazar akşam 9, pazartesi yine akşam 9 mesela. Son olarak da çarşamba sabah 9...

Akşam aslında istesem eşim gelir de sabah daha iyi oluyor dedikleri için bı yandan sabah gelince daha iyi olur diyorum bakalım akşam bı tane daha ovulasyon testi yapayım silinmiş se akşam çağırayım olmadı eşimi cunkuben şuan test yaptım ama ne zaman salınma ya başladı belki de son saatleri valla kafam karıştı iyice ama Rabbim dogrusunu bilir ya olacağı varsa olur inşallah

Dualarımdasın canım, inşallah gönlünüzde olanı nasip etsin Rabbim hayırlısıyla bu ay
Amin canım şu cuma vaktinin yüzü suyu hürmetine Rabbim den tek dileğim bizim evimize de bir melek gelsinbir yada iki üç... Tabi cogulda olabilir meleklerimiz bu arada canım seni çok sevdigim için paylaşmak istedim bir aydır eşimin temmuz un ikinci haftası doğum günü hep aklımdan geçiyor ne yapsam diye ah keşke hamile olsam da böyle bir sürpriz versem diye aklımdan geciyirdum ama adet olacagim birkaç gün e diyordum meğer ovulasyon um daha olmamış ben adet beklerken bakalım Rabbim nasip ederde eşime bebek haberiyle sürpriz yaparım inşallah

Ayy inşallah inşallah canım, okurken çok duygulandım ya... Rabbim nasip eder inşallah.. Ben de geçen her özel günümüzü keşke hamile olsaydım, onun müjdesini verirdim diye geçirirdim, bazen gizlice ağlardım... Çok dua ettim ben de ama olmadı, olmadı... Derken en sonunda çok şükür güldü yüzümüz ve ne oldu biliyor musun, bebeğimizin kalbini ilk defa eşimin doğum gününde dinledik gerçekten dualarımız kabul oluyor aslında. Sadece derler ya işte her nasip vaktinin esiridir diye... Vaktini bekliyor senin mucizen de. Inşallah onun da vakti gelmiştir de güldürür yüzünüzü

Ayyyyy canım nasıl aynı duygulari beslemişiz Allah razı olsun canım benim ya Rabbim size nasip etmiş insallah bize de nasip olur

. Cnm adete yakın ise hamile olma ihtimalin yokmu genelde ovulasyon testinde de gebelik çıkıyor ya hakkında hayırlısı :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…