Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlaaaaaar..
Size bişi sorucam ben ya..
Ben şimdi cuma günü kan verdim 100.7 çıkmıştı ya..
Pazar günü yani iki gün sonra verdim 416.7 çıktı..
Yani ne %60 ne iki kat. Tam 4 kat artmış..
Normal mi sizce?
Oğlumda da yüksek çıkmıştı ama iki gün sonra baktırmıştım iki kat artmıştı.
Bu niye 4 kat artmış?
Bir de zaten 3-4 gündür kasık ve bel ağrılarım ara ara çok şiddetli oluyor bildiğiniz uzanıyorum kıpırdayamıyorum :/
Canım en az iki kat artmalı. İki kattan az artış olursa sağlıksız olma, kimyasal olma veya düşük olma ihtimali oluyor. İki kattan az artmasın da değerin, diğer hepsi normal. Bizim de fazla fazla artmıştı, çok normal yani.

Canım en az iki kat artmalı. İki kattan az artış olursa sağlıksız olma, kimyasal olma veya düşük olma ihtimali oluyor. İki kattan az artmasın da değerin, diğer hepsi normal. Bizim de fazla fazla artmıştı, çok normal yani.
Oğlumda iki kat artmıştı da ne bilim bana anormal geldi sanki doktora randevuyu da taa 5 temmuza aldım çok mu geç sence?
Erken de gitsem bişi göremez diye..
O zaman içim rahat edebilir.

Oğlumda iki kat artmıştı da ne bilim bana anormal geldi sanki doktora randevuyu da taa 5 temmuza aldım çok mu geç sence?
Erken de gitsem bişi göremez diye..
O zaman içim rahat edebilir.
Ablam da öyle yapmıştı. Şimdi gitsen iki günde bir kan ver diyecek, bir şey yapamayacak zaten. Oğlunda sınırda yükselmiş değerin demek ki. Önemli olan iki katın altına düşmesin yani 100ken 150olsaydı sıkıntıydı.100den 200e çıkması da, 300e, 400e, 500e çıkması da olası ve normal.

Ablam da öyle yapmıştı. Şimdi gitsen iki günde bir kan ver diyecek, bir şey yapamayacak zaten. Oğlunda sınırda yükselmiş değerin demek ki. Önemli olan iki katın altına düşmesin yani 100ken 150olsaydı sıkıntıydı.100den 200e çıkması da, 300e, 400e, 500e çıkması da olası ve normal.
Bir daha kan vermeyi de düşünmüyorum zaten canım..
Damarlarım da çok ince iki kolum da mosmor şimdi :)
Artık biraz dişimi sıkıp 10 gün beklicem..
Umarım kalp atışını da görürüm..

Bir daha kan vermeyi de düşünmüyorum zaten canım..
Damarlarım da çok ince iki kolum da mosmor şimdi :)
Artık biraz dişimi sıkıp 10 gün beklicem..
Umarım kalp atışını da görürüm..
İnşallah görürsün canım. İstersen son bir kez de Salı günü ver kanı. Sonra beklersin canım randevunu

kerem34gul kerem34gul
Kizlar 2 gun once kan testi vermisdim 2.39 cikmisti. Adet olmadim hala. Simdi test yaptim ve hemen 2 cizgi de ayni anda kizardi. Ignemin 16 ci gunu. Hamilemiyim ki?
Bu resmi de hemen cektim))

Eklentiler

• 03864E32-F1BF-4533-BEF7-2A2F68F928AF.jpeg
    03864E32-F1BF-4533-BEF7-2A2F68F928AF.jpeg
    21,3 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar bugun reglden sonraki 18. Gunum, catlatma iğnesinden sonraki 4.günüm regl sancısı cekiyorum resmen ve kahverengi akintim var hafif dun progestana basladim yerlesme belirtisi olabilir mi

Kızlar bugun reglden sonraki 18. Gunum, catlatma iğnesinden sonraki 4.günüm regl sancısı cekiyorum resmen ve kahverengi akintim var hafif dun progestana basladim yerlesme belirtisi olabilir mi

canım kahve lekeyi bu dönemler severim
yerleşme olabilir mantıklı çünkü iğne oldun çatladı döllendi ise yerleşmeye çalışıyor olabilir
hadi inşallah

selam hatunlar
bugün ben de çatlatma iğnemi yaptırdım
dün gece ilişki oldu
bugünü boş geçip yarın degerlendirelim diyorum
dr size ne demişti?
Hadi hakkında hayırlısı Cnm insallah çift çizgiyi görürsün bu ay :) kişiden kişiye göre değişiyor Cnm kişinin sorununa göre de benim doktorum tam 36 saat sonrA iliski dedi ertesi gün de değerlendirin dedi zatrn sonrasında eşim yoktu . Ama ben iğneyi vurulduğum günü de değerlendirdim nolur nolmaz diye :)

selam hatunlar
bugün ben de çatlatma iğnemi yaptırdım
dün gece ilişki oldu
bugünü boş geçip yarın degerlendirelim diyorum
dr size ne demişti?
Hayirli olsun canim, insallah tutar. Bana dr igneden 36 saat sonra iliski demisti ve 5 gun ard arda ondan sonra 1 gunden 1 iliski soylemisti, biz her gunu degerlendirdik))) yarin bilicem sonucu, kan vericem

Hayirli olsun canim, insallah tutar. Bana dr igneden 36 saat sonra iliski demisti ve 5 gun ard arda ondan sonra 1 gunden 1 iliski soylemisti, biz her gunu degerlendirdik))) yarin bilicem sonucu, kan vericem

güzel haberlerini bekliyorum o zaman hayırlısıyla :)

bizde bu geceyi boş geçelim dedik yarından başlarız :)

30 tane gebelik testi aldım netten az önce

hergün bir tane yapıp gözlemlicem iğne etkisi nasıl ilerliyor bakalım ve ne kadar sürede bitiyor

güzel haberlerini bekliyorum o zaman hayırlısıyla :)

bizde bu geceyi boş geçelim dedik yarından başlarız :)

30 tane gebelik testi aldım netten az önce

hergün bir tane yapıp gözlemlicem iğne etkisi nasıl ilerliyor bakalım ve ne kadar sürede bitiyor
Sagol canim, evet bende 11 ci gunden her gun test ettim, her gun daha siliklesiyordu, son 2 gun yapmadim kan testim dusuk cikdigi icin bu gun yaptim koyulasmis. Hayirlisi hepimize, senin de guzel mutlu haberlerini bekliyorum.

X