- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.641
Ay ben sizin sevinen yüreğinizi yerim ya..Tabiki koyulaşma var kuzu hadi hayırlı uğurlu olsun :))))) ayyy sabah sabah çok sevindim yaaaaa
Ya ben ertesi güne kadar çatlarım :)Cnm sağlık ocağında sonuçları evet ertesi gün alıyorsun ama barkod numarasını alırsan internetten bakabiliyorsun ben öyle öğrenmişim :)
Cnm dünkü ve bu günkü testi yan yana koyup cekseydin koyulaşmayın daha net görürdün :) insan Burada ayni derdi paylaşıyor o yüzden cevremizdekilerden emin ol daha çok anlıyoruz birbirimizi İnan aylardır burda pozitif haberleri ile mutlu olduk :) çift ciZgiyi gördük ya çok şükür kan testi yarın sonraki gün olur acelesi Yok :)Ay ben sizin sevinen yüreğinizi yerim ya..
Çok teşekkür ederim canım benim..
Kalbini de duyarsam içim rahat edecek inşallah..
Ya ben ertesi güne kadar çatlarım :)
Olmazsa yarın öğlen arası gidip hastanede kan vereyim..
Sonra da pazartesi veririm nasip olursa..
Cnm 12 güne pek kalmaz tesiri ama hadi insallah seninki de pozitif dir yarın koyulaşır :)Benim de bu gun 12 ci gunum, son 2 gune gore daha silik cikdi, ignenin tesiri kalmis hala((
Insallah canim,Cnm 12 güne pek kalmaz tesiri ama hadi insallah seninki de pozitif dir yarın koyulaşır :)
Evet ikisini bir beraber çekmek aklıma hiç gelmedi ya..Cnm dünkü ve bu günkü testi yan yana koyup cekseydin koyulaşmayın daha net görürdün :) insan Burada ayni derdi paylaşıyor o yüzden cevremizdekilerden emin ol daha çok anlıyoruz birbirimizi İnan aylardır burda pozitif haberleri ile mutlu olduk :) çift ciZgiyi gördük ya çok şükür kan testi yarın sonraki gün olur acelesi Yok :)
Çok sevindim canım :) darısı sabırla bebek bekleyenlerin başına :)Evet ikisini bir beraber çekmek aklıma hiç gelmedi ya..
Dünkü resimle bugünkü resime bakıyorum o yüzden sürekli bi ona bi ona beynim döndü
Çok doğru diyorsun ya..
Burda herkes bekliyor gebe kalsa da iyi haberleri arkadaşlarından..
Amin amin amin canım inşallah hayırlısıyla..Çok sevindim canım :) darısı sabırla bebek bekleyenlerin başına :)
Hadi hayirlisi, guzel haberlerini bekliyoruzKızlar ben doktordan geldim sagda iki yumurtam olusmus 17 ve 19 mm catlatma ignesi oldum yarindan itibaren gun asiri iliski dedi her ay yeni bir umut
cok sevindim canim insallah yarin dahada koyulasirGünaydın kızlaaaaaar..
Evet ya bir anda çıktın geldin hadi bugün öğlen yapsana dedin hiç aklımda yoktu ya inan ki :)))
Amin inşallah inşallah..
Bu sabahkini de atayım bi bakın dünküne göre koyulaşma var mı..
Canımsın inşallah canımmmm..
..
Bugün 13. gün bugünkü testim bu sabah 5,30 da yaptım heyecandan :)
Eki Görüntüle 2159232
@LezzetliCipetpet
Cnm bu gün testi tekrarladın mi :)Amin amin amin canım inşallah hayırlısıyla..
Sende testi bi tekrarla hakkında hayırlısı insallah güzel haberleri alirsin bu gün .Hadi hayirlisi, guzel haberlerini bekliyoruz
5 dk once yaptim, negatif(((Sende testi bi tekrarla hakkında hayırlısı insallah güzel haberleri alirsin bu gün .
Hayırlısı belki bu Cnm şimdi ne desek boş kelimeler anlamsız biliyorum ama insallah rabbim hayırlısı ile hayırlı evlat nasip eder .5 dk once yaptim, negatif(((
Kuzum ama simdi yine baktim hayalet cizgiyi gordum dune ragmen daha silik, ignenin etkisi.Hayırlısı belki bu Cnm şimdi ne desek boş kelimeler anlamsız biliyorum ama insallah rabbim hayırlısı ile hayırlı evlat nasip eder .
Evet canim daha net, insallah bekliyorum dua ediyorum hemen yaz sonucuGünaydın kızlar..
Tabi ki duramadım bu sabah da yaptım idrar testini son testimdi..
Bu sbah içim çok daha rahat etti düne göre..
Resimde yine tam net değil ama ben resmen bugün çok dha koyulaşmış gördüm ve kuruma gelmeden sabah hemen kan verdim geldim..
SOnuç 10:40 da çıkacakmış yazarım size..
Eki Görüntüle 2159741
kerem34gul
A Asfht