Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki koyulaşma var kuzu hadi hayırlı uğurlu olsun :))))) ayyy sabah sabah çok sevindim yaaaaa
Ay ben sizin sevinen yüreğinizi yerim ya..
Çok teşekkür ederim canım benim..
Kalbini de duyarsam içim rahat edecek inşallah..
Cnm sağlık ocağında sonuçları evet ertesi gün alıyorsun ama barkod numarasını alırsan internetten bakabiliyorsun ben öyle öğrenmişim :)
Ya ben ertesi güne kadar çatlarım :)
Olmazsa yarın öğlen arası gidip hastanede kan vereyim..
Sonra da pazartesi veririm nasip olursa..

Cnm dünkü ve bu günkü testi yan yana koyup cekseydin koyulaşmayın daha net görürdün :) insan Burada ayni derdi paylaşıyor o yüzden cevremizdekilerden emin ol daha çok anlıyoruz birbirimizi İnan aylardır burda pozitif haberleri ile mutlu olduk :) çift ciZgiyi gördük ya çok şükür kan testi yarın sonraki gün olur acelesi Yok :)

Evet ikisini bir beraber çekmek aklıma hiç gelmedi ya..
Dünkü resimle bugünkü resime bakıyorum o yüzden sürekli bi ona bi ona beynim döndü
Çok doğru diyorsun ya..
Burda herkes bekliyor gebe kalsa da iyi haberleri arkadaşlarından..

Çok sevindim canım :) darısı sabırla bebek bekleyenlerin başına :)

Kızlar bende hsg çektirim.Sıfır acı,adet sancısı gibi demişlerdi ama o bile olmadı. iki tüpümde açık ama polip çıktı sonucumu ekliyorum.

Eklentiler

• A4E43E6E-6242-400C-9866-384C642325F9.jpeg
    378,3 KB · Görüntüleme: 26
cok sevindim canim insallah yarin dahada koyulasir

Merhaba kızlar ben geçen ay gonal f ve merional kullandım 10 gün sonra 5 yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesini yaptı 5 gün sonra regl oldum yani adetimin üstüne 15 gün sonra yine oldum. Ben pkoluyum. Dr normal dedi yumurta döllenmediği için olur dedi bu ay uygulamayalım trmizlensinler dedi. Nitekim uygulamadık ama o dönem karnım aşırı şiş ve kasık bel göğüs ağrısı gazdan öldüm adet olunca rahatladım. Şimdi tekrar adet oldum 4 gün gecikmeli. Çok endişeliyim tedavi almalı mıyım bilmiyorum. Ben 2 defa normal yolla hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim biri kimyasal gebelik diğeri kalbi durdu. Tedaviyi ben istedim çabuk olsun diye ama olmayınca artık olmama durumundan korktum. Devam esip etmemek konusunda çok endişeliyim bu tedaviler ya daha kötü yapar da hormonlarımı ya hiç bebeğim olmazsa

Günaydın kızlar..
Tabi ki duramadım bu sabah da yaptım idrar testini son testimdi..
Bu sbah içim çok daha rahat etti düne göre..
Resimde yine tam net değil ama ben resmen bugün çok dha koyulaşmış gördüm ve kuruma gelmeden sabah hemen kan verdim geldim..
SOnuç 10:40 da çıkacakmış yazarım size..

kerem34gul
A Asfht

Evet canim daha net, insallah bekliyorum dua ediyorum hemen yaz sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…