Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar..
Tabi ki duramadım bu sabah da yaptım idrar testini son testimdi..
Bu sbah içim çok daha rahat etti düne göre..
Resimde yine tam net değil ama ben resmen bugün çok dha koyulaşmış gördüm ve kuruma gelmeden sabah hemen kan verdim geldim..
SOnuç 10:40 da çıkacakmış yazarım size..
Eki Görüntüle 2159741
kerem34gul kerem34gul
A Asfht
Cnm sonuçlar çıktı mi zaten sonuç belli ama :) hakkında hayırlısı

Kızlar..
Sonucumu öğrendimmm..
Gebe hatunlar sizler hatırlıyor musunuz ya?
Benim iğneye göre bat'a bir günüm var B-hcg 100.7 çıkmış :)
Pazar gnü acilden yine vericem:)
Ay cok güzel yuksek çıkmış bat tan once bukadar yüksek çıkar mi ikiz dır belki:) cok sevindim canim allah kucağına almayı nasip etsin.

Ay cok güzel yuksek çıkmış bat tan once bukadar yüksek çıkar mi ikiz dır belki:) cok sevindim canim allah kucağına almayı nasip etsin.
Valla canım benim genelde böyle oluyor ya ben bu kdar düşük çıkınca şaşırdım çünkü oğlumda regl günümde 2776 felan çıkmıştı :))))

Kızlar ya buradaki arkadaşlar beni taniyor diye derdime derman olursunuz diye buraya da yazayım dedim benim bugun34. Günüm pko luyum 25. Ve 26 da biraz koyulasmisti testlerim bende yumurtluyirum dedim ona göre ilişkiler oldu ama bugün ayıptır söylemesi çok sulu akıntım oldu suphelendim tekrar ovulasyon testi yaptım daha C cikmadan T koyulasti yani bugün mü yumurtluyorum:110:

Eklentiler

• IMG_20180622_105708.jpg
    IMG_20180622_105708.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar merhaba. Benim BAT'a 3 gün kaldı. 8 Haziran'da çatlatma iğnesi olmuştum. Bugün 15. gün oluyor iğneyi yaptıralı. Dün ve bu sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. Doktorum da adetini bekle, çatlatma iğnesinin etkisi olabilir dedi. İğnenin etkisi midir sizce? Aslında 3 gün beklesem kesin cevabı öğreneceğim ama insan sabırsız oluyor böyle heyecanlı bir konu karşısında.

Kızlar ya buradaki arkadaşlar beni taniyor diye derdime derman olursunuz diye buraya da yazayım dedim benim bugun34. Günüm pko luyum 25. Ve 26 da biraz koyulasmisti testlerim bende yumurtluyirum dedim ona göre ilişkiler oldu ama bugün ayıptır söylemesi çok sulu akıntım oldu suphelendim tekrar ovulasyon testi yaptım daha C cikmadan T koyulasti yani bugün mü yumurtluyorum:110:

yumurtlama için salınım başlamış 36 saat içerisinde yumurtlama olacak. Bence bugün dahil 3 gün üst üste ilişkiye girin. Yumurtlama aslında kasıklardaki ağrı ile de anlaşılabilir. Ağrın var mı?

Kızlar merhaba. Benim BAT'a 3 gün kaldı. 8 Haziran'da çatlatma iğnesi olmuştum. Bugün 15. gün oluyor iğneyi yaptıralı. Dün ve bu sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. Doktorum da adetini bekle, çatlatma iğnesinin etkisi olabilir dedi. İğnenin etkisi midir sizce? Aslında 3 gün beklesem kesin cevabı öğreneceğim ama insan sabırsız oluyor böyle heyecanlı bir konu karşısında.
Benle aynı gün iğne olmuşsun canım..
İğne gününü saymicam bugün iğneden sonra 14. gün..
Benim iğnenin etkisi 11. gün geçmişti, test yapmıştım..
12-13. günler aşırı silikti bugün de tekrarladım ve koyulaşmıştı. Sabah kan verdim ve bat'a bir günün var aslında iğneye göre benim değerim bugün 100.7 çıktı.
Bence kan verirsen çıkar..

yumurtlama için salınım başlamış 36 saat içerisinde yumurtlama olacak. Bence bugün dahil 3 gün üst üste ilişkiye girin. Yumurtlama aslında kasıklardaki ağrı ile de anlaşılabilir. Ağrın var mı?
Yani bugün sadece akinti var ama dün kasiklarima dokunamiyordum göğüs lerimde aşırı sisti dun gece bide çok ateşim vardı ben bunları adetten öncede yaşıyordum adet yaklasiyor dedim kendi kendime

Benle aynı gün iğne olmuşsun canım..
İğne gününü saymicam bugün iğneden sonra 14. gün..
Benim iğnenin etkisi 11. gün geçmişti, test yapmıştım..
12-13. günler aşırı silikti bugün de tekrarladım ve koyulaşmıştı. Sabah kan verdim ve bat'a bir günün var aslında iğneye göre benim değerim bugün 100.7 çıktı.
Bence kan verirsen çıkar..

Hayırlı olsun canım. Sağ salim kucağına alırsın inşallah. BAT'a göre 1 günün var derken neyi kastettin? En son 27 Mayıs'ta regl olmuştum. Pazartesi günü regl olmayı bekliyorum ben :KK64:

Biz üst üste yapamıyoruz maalesef esimde morfoloji sıkıntısı var bugün de eşim nöbette yarın sabahı değerlendiririz o da iyi olacak sabah pek degerlendirmeiuirz bide yogunluktan 5 gundur iliski olmuyordu spermler hep ölmüştür dimi ne güzel iki haftadır iki günde bir gidiyirdu ben adet yaklaştı diye onemsemedim eşimde işleri yoğundu:110:

Hayırlı olsun canım. Sağ salim kucağına alırsın inşallah. BAT'a göre 1 günün var derken neyi kastettin? En son 27 Mayıs'ta regl olmuştum. Pazartesi günü regl olmayı bekliyorum ben :KK64:
Canım her şeyimiz ne kadar aynı senle :)
Ben de 26 mayısta regl olmuştum..
Yani şunu demek istiyorum iğneden sonra 15. gün regl günü diye bilinir..
Yani yumurta döllenmediyse iğneden sonra 15. gün regl olunur normalde..
Ben de o yüzden bat'ımı erkene çektim..
Yani aslında her şey normalde bat günün yarın..
Bu yüzden kan versen değerin de yüksek çıkarsa muhtemelen gebesin..

X