Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
P

ayın 15 inden bu yana en fazla kac olmusturki canım 50 yı gecmemismidir
Vallahi onu bilemeyiz ki keşke bilsek belki geç döllenme oldu sen için nasıl rahat edecekse öğle davran doktorun ne zaman test yapmanı söyledi benim ki 15 sonra test yap dedi hatta bugün çok hastayım grip oldum doktoru aradım kan testi yaptırsam ilaç alamıyorum ve nefes alamıyorum bana yanıltıcı olur 15. Gün yap dedi sıvı tüket ilaç alma dedi mecburen bekliyorum

İnşallah olumlu sonuc alırsın canım

Canım ben 15 gün sonra tahlil yapıcam doktorumun isteği ile ama dediğim gibi sen ister doktorunu ara ister 15 gün sonra tahlil yap nasıl içine sinerse sonuçta adet tarihin geçmiş sanırım
Aynen canım adet tarihim gecti idrar tahlili yaptım evde negatif cıktı hergun de atesim ı oluyorum 36.6 ve ustu çok büyük ikilemdeyim

Benimde catlatma ignem 15. Gun yapildi sagdaki 20mm idi soldaki 16 mm dedi. O an hemen oldum igneyi zaten.. benim aklima şu takildi o catlatma ignesini oldumya sadece 20 mm olan mi catladi acaba diger 16 mm olanda catlamis midir ???

Ayy cok gecmis olsun canım yaa zorr olur sanada hastasin ilac alamiyorsun neyse sabirla su bikac gunde gecsin pozitif sonuclarla insallahhh.. zaten 4 gunun kaldi 15 gunu doldurmana sanirim

Ayy cok gecmis olsun canım yaa zorr olur sanada hastasin ilac alamiyorsun neyse sabirla su bikac gunde gecsin pozitif sonuclarla insallahhh.. zaten 4 gunun kaldi 15 gunu doldurmana sanirim

Evet komşum doktoru aradım benim ümidim yok ama onun var sanırım ilaç alma sadece bol sıvı tüket dedi ama nefes darlığına maalesef sıvı bir fayda etmiyor zaten hastayım nefes alabilmek için camı açıp hava alıyorum kan testi yaptırma dedi doktor bu arada 11. Günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…