- 21 Şubat 2018
- 284
- 122
-
- Konu Sahibi kerem34gul
Vallahi onu bilemeyiz ki keşke bilsek belki geç döllenme oldu sen için nasıl rahat edecekse öğle davran doktorun ne zaman test yapmanı söyledi benim ki 15 sonra test yap dedi hatta bugün çok hastayım grip oldum doktoru aradım kan testi yaptırsam ilaç alamıyorum ve nefes alamıyorum bana yanıltıcı olur 15. Gün yap dedi sıvı tüket ilaç alma dedi mecburen bekliyorumP
ayın 15 inden bu yana en fazla kac olmusturki canım 50 yı gecmemismidir
İnşallah olumlu sonuc alırsın canımVallahi onu bilemeyiz ki keşke bilsek belki geç döllenme oldu sen için nasıl rahat edecekse öğle davran doktorun ne zaman test yapmanı söyledi benim ki 15 sonra test yap dedi hatta bugün çok hastayım grip oldum doktoru aradım kan testi yaptırsam ilaç alamıyorum ve nefes alamıyorum bana yanıltıcı olur 15. Gün yap dedi sıvı tüket ilaç alma dedi mecburen bekliyorum
14 mü 15 miP
ayın 15 inden bu yana en fazla kac olmusturki canım 50 yı gecmemismidir
14 u gece vurdum ıgneyı14 mü 15 mi
Allah hepimiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin çok istediğimiz şeyler bizim için her zaman iyi olacak diye bir şey yok ben hep ona inandım hakkımızda hayırlısı canımİnşallah olumlu sonuc alırsın canım
12 . Günün bugün 15. Güne kadar bekle istersen14 u gece vurdum ıgneyı
Doktor test tarihi vermedi mi14 u gece vurdum ıgneyı
Ben bir hafta degerlendirebilmistim sadece ama tuttuBanara doktorum kalkma 4 saat dedi yastık koy dedi, bende gün aşırı değirlendirdim ama bu ağrım başlyalı gelmiyo içimden3 gündür tık yok zaten çatlayan çatlamıştır dimi
Yok demedi su gun yap dıyeDoktor test tarihi vermedi mi
Hadi inş tutar cnm benimdeeeBen bir hafta degerlendirebilmistim sadece ama tuttu
İğnenin gün ile alakasi yokmuş yumurta gelişimi ile alakasi var yeteri kadar büyüdüğü zaman iğne yapılabiliyormusErken olmussun ben 15.gun igne yaptirdim
Aynen ben 10 gün oldum 21 milimdi yumurtalarıımİğnenin gün ile alakasi yokmuş yumurta gelişimi ile alakasi var yeteri kadar büyüdüğü zaman iğne yapılabiliyormus
Canım ben 15 gün sonra tahlil yapıcam doktorumun isteği ile ama dediğim gibi sen ister doktorunu ara ister 15 gün sonra tahlil yap nasıl içine sinerse sonuçta adet tarihin geçmiş sanırımYok demedi su gun yap dıye
Aynen canım adet tarihim gecti idrar tahlili yaptım evde negatif cıktı hergun de atesim ı oluyorum 36.6 ve ustu çok büyük ikilemdeyimCanım ben 15 gün sonra tahlil yapıcam doktorumun isteği ile ama dediğim gibi sen ister doktorunu ara ister 15 gün sonra tahlil yap nasıl içine sinerse sonuçta adet tarihin geçmiş sanırım
Evet aslinda erken gelismis anlaminda soylemistim. Zaten yumurta takibiyle veriliyorİğnenin gün ile alakasi yokmuş yumurta gelişimi ile alakasi var yeteri kadar büyüdüğü zaman iğne yapılabiliyormus
Benimde 8 ci günde yumurtam 18 mm olduAynen ben 10 gün oldum 21 milimdi yumurtalarıım
Ayy cok gecmis olsun canım yaa zorr olur sanada hastasin ilac alamiyorsun neyse sabirla su bikac gunde gecsin pozitif sonuclarla insallahhh.. zaten 4 gunun kaldi 15 gunu doldurmana sanirimVallahi onu bilemeyiz ki keşke bilsek belki geç döllenme oldu sen için nasıl rahat edecekse öğle davran doktorun ne zaman test yapmanı söyledi benim ki 15 sonra test yap dedi hatta bugün çok hastayım grip oldum doktoru aradım kan testi yaptırsam ilaç alamıyorum ve nefes alamıyorum bana yanıltıcı olur 15. Gün yap dedi sıvı tüket ilaç alma dedi mecburen bekliyorum
Ayy cok gecmis olsun canım yaa zorr olur sanada hastasin ilac alamiyorsun neyse sabirla su bikac gunde gecsin pozitif sonuclarla insallahhh.. zaten 4 gunun kaldi 15 gunu doldurmana sanirim