Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
foto çekiyorum ama fotoda hiç belli olmuyor ama ben görüyorum:))
Canım ya ben de o 11.günün resmini çekebilmek için ne kadar uğraştım anlatamam hatta burada çizgi var mı yok mu baya uğraştık baktık ama gerçekte fotoğraftakinden daha belli oluyor, doğru diyorsun. Eğer varsa, yarın bir tık daha netleşecektir. İnşallah yarın fotoğrafını bekliyorum ben 12.gün kan testi yaptırdım ilk, 21,5 çıkmıştı

teşekkür ederim inşallah vardır :) bu ay 19 mm yumurtam gelişti. 21.gün progesteronum da 18 çıktı. 31 mayısta yaptırdım iğneyi belki erkendir bilmiyorum iğnenin etkisi olabilir.

teşekkür ederim inşallah vardır :) bu ay 19 mm yumurtam gelişti. 21.gün progesteronum da 18 çıktı. 31 mayısta yaptırdım iğneyi belki erkendir bilmiyorum iğnenin etkisi olabilir.
Canım bu korkular hep oluyor, çok normal korkman yine de 12.güne kolay kolay iğne etkisi kalmaz diye biliyorum ama işte net bir şey diyemiyor insan. Elinden geldiğince sakin kalmaya çalış yine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…