- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.461
ben de yarın sabah yapacağım hadi bakalım beniimki çok silik belki iğnenin etkisidir.yarın tekrarlayacağım testi, 13.günüm olmuş olacak. Eğer yine pozitif çıkarsa kan vermekte fayda var ikimiz içinde :)
benim net çıktı ama inanasım gelmiyor iğne yüzündenben de yarın sabah yapacağım hadi bakalım beniimki çok silik belki iğnenin etkisidir.
Yok canım geçen seferde böyle oldu.Hala leke olarak daha yoğun geliyo akşama artık tam sökülür
Ayyyy ağzım kulaklarımdaaa sanki ben yaşıyorum senin yaşadıklarınıyarın tekrarlayacağım testi, 13.günüm olmuş olacak. Eğer yine pozitif çıkarsa kan vermekte fayda var ikimiz içinde :)
İnşallahh cnmmBenimde gelmek uzere . Bi sonraki ay insallah artik
benim net çıktı ama inanasım gelmiyor iğne yüzünden
Canım ya ben de o 11.günün resmini çekebilmek için ne kadar uğraştım anlatamamfoto çekiyorum ama fotoda hiç belli olmuyor ama ben görüyorum:))
teşekkür ederim inşallah vardır :) bu ay 19 mm yumurtam gelişti. 21.gün progesteronum da 18 çıktı. 31 mayısta yaptırdım iğneyi belki erkendir bilmiyorum iğnenin etkisi olabilir.Canım ya ben de o 11.günün resmini çekebilmek için ne kadar uğraştım anlatamamhatta burada çizgi var mı yok mu baya uğraştık baktık ama gerçekte fotoğraftakinden daha belli oluyor, doğru diyorsun. Eğer varsa, yarın bir tık daha netleşecektir. İnşallah yarın fotoğrafını bekliyorum ben 12.gün kan testi yaptırdım ilk, 21,5 çıkmıştı
Canım bu korkular hep oluyor, çok normal korkman yine de 12.güne kolay kolay iğne etkisi kalmaz diye biliyorum ama işte net bir şey diyemiyor insan. Elinden geldiğince sakin kalmaya çalış yine de..teşekkür ederim inşallah vardır :) bu ay 19 mm yumurtam gelişti. 21.gün progesteronum da 18 çıktı. 31 mayısta yaptırdım iğneyi belki erkendir bilmiyorum iğnenin etkisi olabilir.
Rabbim nasip eder inşallah hepimize:)Ayyyy ağzım kulaklarımdaaa sanki ben yaşıyorum senin yaşadıklarını
ocak ayında bir kaybım oldu,öncesinde de 1 senedir istiyorduk.ne kadar zamandır deniyorsunuz? benim mart ayında kimyasal gebeliğim oldu.
Rabbim inşallah nasip eder ikimize de bu ay canım :)ocak ayında bir kaybım oldu,öncesinde de 1 senedir istiyorduk.
inşallah vardır canım dua edeceğim bol bol :)Canım bu korkular hep oluyor, çok normal korkman yine de 12.güne kolay kolay iğne etkisi kalmaz diye biliyorum ama işte net bir şey diyemiyor insan. Elinden geldiğince sakin kalmaya çalış yine de..
Bana da banadaRabbim inşallah nasip eder ikimize de bu ay canım :)
hepimize canım aminnnBana da banada
İnşallahhhhhhhepimize canım aminnn
Bence geçmiştir benim doktorum aslında 12 haziran da de yapabilirsin ama neyse sen 13 hazirana yaptır demişti12.gün iğne etkisi olabilir mi ya idrarda çıkacak kadar
Ben de yarın yapıcam çünkü daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim canımBence geçmiştir benim doktorum aslında 12 haziran da de yapabilirsin ama neyse sen 13 hazirana yaptır demişti
yapmak istemiyorum çünkü günüm geçmeden ama şimdş yarın mecbur yapıcam
bende aynı durumdayım daha önce kimyasal geçirdiğim için doktorum temkinli davranmamı söylediBen de yarın yapıcam çünkü daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim canım