Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senin 15-16.gününe benzer şekilde çıktı benim 11.gün yaptığım testim. bakalım sonuç seninki gibi olacak mı :)
Ooo o kadat net mi çıktı canım? O zaman 11.gününde kan değerin 150-200çıkması lazım ona kıyasla, benim 16.günümde 217ydi kan sonucum çünkü.

Elinde varsa bir test daha yapıp at istersen. Silikleşmediyse çizgi kesin gebelik vardır

şuan işteyim test yapma imkanım yok ama akşam alıp yarın yapmayı düşünüyorum. iğne yüzünden inanasım gelmiyor pek günü güne atıyorum

şuan işteyim test yapma imkanım yok ama akşam alıp yarın yapmayı düşünüyorum. iğne yüzünden inanasım gelmiyor pek günü güne atıyorum
netten 10lu sipariş vermiştim geldi hemen yaptım iş yerinde :)) sanki hayalet çizgi gördüm emin değilim testi yaparken tam beceremedim kap yoktu :))) yarın sabah tekrarlarım belki

netten 10lu sipariş vermiştim geldi hemen yaptım iş yerinde :)) sanki hayalet çizgi gördüm emin değilim testi yaparken tam beceremedim kap yoktu :))) yarın sabah tekrarlarım belki
yarın tekrarlayacağım testi, 13.günüm olmuş olacak. Eğer yine pozitif çıkarsa kan vermekte fayda var ikimiz içinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…