- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.441
İki tane ekledim bu tüm testlerin bir hali canımmaşallah ne güzel ya :) aslında olabilir atma imkanın varsa
senin 15-16.gününe benzer şekilde çıktı benim 11.gün yaptığım testim. bakalım sonuç seninki gibi olacak mı :)İki tane ekledim bu tüm testlerin bir hali canım
Eki Görüntüle 2156464
Bu 11.gün, aşırı silik dediğim çizginin ilk andaki hali. Çok zor çekebilmiştim resmini Eki Görüntüle 2156465
Insallah canim.Aaa senle aynı gündeyiz biz.. Benim de bugün iğneden sonra 4. günüm.. Hadi inşallah Rabbim hayıslısıyla nasip etsin..
Ooo o kadat net mi çıktı canım? O zaman 11.gününde kan değerin 150-200çıkması lazım ona kıyasla, benim 16.günümde 217ydi kan sonucum çünkü.senin 15-16.gününe benzer şekilde çıktı benim 11.gün yaptığım testim. bakalım sonuç seninki gibi olacak mı :)
şuan işteyim test yapma imkanım yok ama akşam alıp yarın yapmayı düşünüyorum. iğne yüzünden inanasım gelmiyor pek günü güne atıyorumOoo o kadat net mi çıktı canım? O zaman 11.gününde kan değerin 150-200çıkması lazım ona kıyasla, benim 16.günümde 217ydi kan sonucum çünkü.
Elinde varsa bir test daha yapıp at istersen. Silikleşmediyse çizgi kesin gebelik vardır
Senin içine nasıl sinecekse öyle yap canımşuan işteyim test yapma imkanım yok ama akşam alıp yarın yapmayı düşünüyorum. iğne yüzünden inanasım gelmiyor pek günü güne atıyorum
aynen aminnn :))Senin içine nasıl sinecekse öyle yap canımsonu güzel olsun da hem, bekleyişi de güzel bunun
Yok canım geçen seferde böyle oldu.Hala leke olarak daha yoğun geliyo akşama artık tam sökülürAaaa yerlesmedir o . Yaaa canim bi test yap veya kan ver . Hamilesin bence
benim de 12.günüm sanki sizin 11.gün gibi aşırı silik bir çizgi bende de oluştu. az önce test yaptım.İki tane ekledim bu tüm testlerin bir hali canım
Eki Görüntüle 2156464
Bu 11.gün, aşırı silik dediğim çizginin ilk andaki hali. Çok zor çekebilmiştim resmini Eki Görüntüle 2156465
netten 10lu sipariş vermiştim geldi hemen yaptım iş yerinde :)) sanki hayalet çizgi gördüm emin değilim testi yaparken tam beceremedim kap yoktu :))) yarın sabah tekrarlarım belkişuan işteyim test yapma imkanım yok ama akşam alıp yarın yapmayı düşünüyorum. iğne yüzünden inanasım gelmiyor pek günü güne atıyorum
belki de çatlatma iğnesinin etkisidirbenim de 12.günüm sanki sizin 11.gün gibi aşırı silik bir çizgi bende de oluştu. az önce test yaptım.
ayyy işte benimde korkum bu yaptık diyelimki silik çıktı bu seferde ya iğnenin etkisiydi korkusu sarıyo insanı bende ondan yapamadım benind bugün 13.günümbelki de çatlatma iğnesinin etkisidir
aynen aynı şey var zaten acaip hayalet çizgiydiayyy işte benimde korkum bu yaptık diyelimki silik çıktı bu seferde ya iğnenin etkisiydi korkusu sarıyo insanı bende ondan yapamadım benind bugün 13.günüm
yaaaa sağdan soldan uğraş bize de at lütfen sanırım dayanamayıp bende akşam yapıcamfoto çekiyorum ama fotoda hiç belli olmuyor ama ben görüyorum:))
ben yarın sabahı beklerim artıkyaaaa sağdan soldan uğraş bize de at lütfen sanırım dayanamayıp bende akşam yapıcam
ayyyy çok heycanlıııben yarın sabahı beklerim artık
Beni bile heycan bastı fena haldeayyyy çok heycanlııı
yarın tekrarlayacağım testi, 13.günüm olmuş olacak. Eğer yine pozitif çıkarsa kan vermekte fayda var ikimiz içinde :)netten 10lu sipariş vermiştim geldi hemen yaptım iş yerinde :)) sanki hayalet çizgi gördüm emin değilim testi yaparken tam beceremedim kap yoktu :))) yarın sabah tekrarlarım belki