- 28 Ekim 2015
- 292
- 195
- 32
-
- Konu Sahibi kerem34gul
Catlatma ignesi yuzunden belirtiler olabiliyorKızlar ben de size bişey sormak istiyorum. Klomende 2.ayım bu ay.Batıma 3 gün var.Geçen ay bir sürü belirtim vardı.Göğüslerimin ucu acıyordu.Kasıklarım ağrıyordu.Ben kesin hamileyim dedim ama 28.günde kırmızıları gördüm.Bu ay ise hiç bir belirtim ağrım sızım yok.Sadece kasıklarımda arada sırada gelen sancılar dışında.Benim gibi olan,bana yardımcı olabilecek biri var mııı
Erken olmussun ben 15.gun igne yaptirdim
Ben hiç çatlama iğnesi kullanmadım canım sadece klomenCatlatma ignesi yuzunden belirtiler olabiliyor
Yumurtam cabuk oluyuyo galiba cnm ilac bittikten iki gün sonra 21 di boyutu hemde iki tane ve aynı ikisideErken olmussun ben 15.gun igne yaptirdim
Bencede değişir cnm herkesin farklı klomen kullanıp büyümeyen yada çdk geç büyüyenler varBende adetimin 14. Günü iğne oldum o sanırım yumurtanın gelişimine bağlı kişiden kişiye değişir yani
Cok iyi bende 3 tane vardi en buyugu 18 mm olduktan 3 gun sonra yaptirdim igneyi. Ortalama 20 mm olmustu. Kizlar biraz acik olacak k.bakmayin. igneden 36 saat sonra iliski dedi. Hamilelik riskini arttirmak icin ilk seferde birden fazla kez iliski ve her iliskiden sonra en az 15 dk kalkmadan ya bel altina yastik yada bacaklari capraz(bacak bacak ustune) atmak lazimmis. Sonra gun asiri devam iliskiye. Yumurtaniz catlasa dahi her ay birden fazla yumurta oluyor ve farkli boyutlarda olduklari icin farkli gunlerde catlayabiliyor catladiginda 24 saat sansimiz var bu yuzden ilk yumueta catladiktan sonra gun asiri 10 gun kadar devam etmek lazimYumurtam cabuk oluyuyo galiba cnm ilac bittikten iki gün sonra 21 di boyutu hemde iki tane ve aynı ikiside
Arkadaslar ayın 14 inde catlatma ignesı vuruldum. Adetim 5 gun gecikti test yaptım negatif bugun 13. Gun adet belirtilerim var ama olmuyorum atesim de 36.6 surekli bana bisey deyin lutfen sizce hamilemiyimdir
Şaklat canım ama ilacların etkisi oldugunu dusunuyorum cunku hamile olsam cikardi gebelik testındeVallahi kan testi yaptır rahatla bence hiç idrar testiyle vakit kaybetme canım inşallah mutlu haberler alırız senden
Bencede değişir cnm herkesin farklı klomen kullanıp büyümeyen yada çdk geç büyüyenler var
Banara doktorum kalkma 4 saat dedi yastık koy dedi, bende gün aşırı değirlendirdim ama bu ağrım başlyalı gelmiyo içimden3 gündür tık yok zaten çatlayan çatlamıştır dimiCok iyi bende 3 tane vardi en buyugu 18 mm olduktan 3 gun sonra yaptirdim igneyi. Ortalama 20 mm olmustu. Kizlar biraz acik olacak k.bakmayin. igneden 36 saat sonra iliski dedi. Hamilelik riskini arttirmak icin ilk seferde birden fazla kez iliski ve her iliskiden sonra en az 15 dk kalkmadan ya bel altina yastik yada bacaklari capraz(bacak bacak ustune) atmak lazimmis. Sonra gun asiri devam iliskiye. Yumurtaniz catlasa dahi her ay birden fazla yumurta oluyor ve farkli boyutlarda olduklari icin farkli gunlerde catlayabiliyor catladiginda 24 saat sansimiz var bu yuzden ilk yumueta catladiktan sonra gun asiri 10 gun kadar devam etmek lazim
Yeni duydum bunu balık yağı yumurta mı büyütüyomuş kk sayesinde bi cok şey öğredimm yakında hamile danışma merkezi açarım bu bilgilerleeBana doktor klomen bile vermedi balık yağı hapı ile büyüdü yumurtam 19 mm idi
Aynen canım catlatalmistim sanırım ama yıne de bos gecırmeBanara doktorum kalkma 4 saat dedi yastık koy dedi, bende gün aşırı değirlendirdim ama bu ağrım başlyalı gelmiyo içimden3 gündür tık yok zaten çatlayan çatlamıştır dimi
İn
Şaklat canım ama ilacların etkisi oldugunu dusunuyorum cunku hamile olsam cikardi gebelik testınde
Hayırlısı olsun ınsallah canım hamile olursam yazarım buraya zaten olmazsam da yazmam artıkSen bilirsin tabi canım ama benim bildiğim zaten 15 gün sonra kan testi istiyor doktorlar yani 1 gün daha bekle bu arada adet olacakmış gibi his hamilelikte de oluyor benim öyle olmuştu tabi seni ümitlendirmek istemem boş yere
Qenzim omega q10 yani balık yağı içerikli bir ilaçtı bence klomenden daha iyi en azından hormonal değil vitaminle büyüttüAynen canım catlatalmistim sanırım ama yıne de bos gecırme
Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin canım daha Ümitsiz sayılmaz ama yarın kan testi yaptırabilirsin bence çünkü ilaç 12 sen sonra vücuttan atılıyor ayrıca değerin 50 nin üzerine çıkmadan idrarda pozitif göremezsin boşuna üzme kendini belki değerin o kadar artmamıştır dahaHayırlısı olsun ınsallah canım hamile olursam yazarım buraya zaten olmazsam da yazmam artık
ayın 15 inden bu yana en fazla kac olmusturki canım 50 yı gecmemismidirAllah hakkında hayırlısı neyse onu versin canım daha Ümitsiz sayılmaz ama yarın kan testi yaptırabilirsin bence çünkü ilaç 12 sen sonra vücuttan atılıyor ayrıca değerin 50 nin üzerine çıkmadan idrarda pozitif göremezsin boşuna üzme kendini belki değerin o kadar artmamıştır daha
Bata 3 gün var ağrılarım var eşimde beni düşünüyo zaten yanaşmıyo hiççAynen canım catlatalmistim sanırım ama yıne de bos gecırme
Bende buradan ovulasyon testiyle erken sonuç aldıklarını öğrenmiştim insan her gün başka bir şey öğreniyor buradaYeni duydum bunu balık yağı yumurta mı büyütüyomuş kk sayesinde bi cok şey öğredimm yakında hamile danışma merkezi açarım bu bilgilerlee