Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlatma ignesi yuzunden belirtiler olabiliyor

Yumurtam cabuk oluyuyo galiba cnm ilac bittikten iki gün sonra 21 di boyutu hemde iki tane ve aynı ikiside
Cok iyi bende 3 tane vardi en buyugu 18 mm olduktan 3 gun sonra yaptirdim igneyi. Ortalama 20 mm olmustu. Kizlar biraz acik olacak k.bakmayin. igneden 36 saat sonra iliski dedi. Hamilelik riskini arttirmak icin ilk seferde birden fazla kez iliski ve her iliskiden sonra en az 15 dk kalkmadan ya bel altina yastik yada bacaklari capraz(bacak bacak ustune) atmak lazimmis. Sonra gun asiri devam iliskiye. Yumurtaniz catlasa dahi her ay birden fazla yumurta oluyor ve farkli boyutlarda olduklari icin farkli gunlerde catlayabiliyor catladiginda 24 saat sansimiz var bu yuzden ilk yumueta catladiktan sonra gun asiri 10 gun kadar devam etmek lazim

Arkadaslar ayın 14 inde catlatma ignesı vuruldum. Adetim 5 gun gecikti test yaptım negatif bugun 13. Gun adet belirtilerim var ama olmuyorum atesim de 36.6 surekli bana bisey deyin lutfen sizce hamilemiyimdir

Arkadaslar ayın 14 inde catlatma ignesı vuruldum. Adetim 5 gun gecikti test yaptım negatif bugun 13. Gun adet belirtilerim var ama olmuyorum atesim de 36.6 surekli bana bisey deyin lutfen sizce hamilemiyimdir

Vallahi kan testi yaptır rahatla bence hiç idrar testiyle vakit kaybetme canım inşallah mutlu haberler alırız senden

Banara doktorum kalkma 4 saat dedi yastık koy dedi, bende gün aşırı değirlendirdim ama bu ağrım başlyalı gelmiyo içimden3 gündür tık yok zaten çatlayan çatlamıştır dimi

İn

Şaklat canım ama ilacların etkisi oldugunu dusunuyorum cunku hamile olsam cikardi gebelik testınde

Sen bilirsin tabi canım ama benim bildiğim zaten 15 gün sonra kan testi istiyor doktorlar yani 1 gün daha bekle bu arada adet olacakmış gibi his hamilelikte de oluyor benim öyle olmuştu tabi seni ümitlendirmek istemem boş yere

Hayırlısı olsun ınsallah canım hamile olursam yazarım buraya zaten olmazsam da yazmam artık

Hayırlısı olsun ınsallah canım hamile olursam yazarım buraya zaten olmazsam da yazmam artık
Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin canım daha Ümitsiz sayılmaz ama yarın kan testi yaptırabilirsin bence çünkü ilaç 12 sen sonra vücuttan atılıyor ayrıca değerin 50 nin üzerine çıkmadan idrarda pozitif göremezsin boşuna üzme kendini belki değerin o kadar artmamıştır daha

P
ayın 15 inden bu yana en fazla kac olmusturki canım 50 yı gecmemismidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…