Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım. Yok henüz belli değil, bayramdan sonra söyleyeceğim inşallah dedi doktorum.
Darısı başınıza inşallah, hep size dua ediyorum. İnşallah sen de vereceksin müjdeni bizlere
Allah razı olsun olsun canım. Yumurtaların kaliteli olması için neler yapmam lazım acaba bilginiz var mı

Allah razı olsun olsun canım. Yumurtaların kaliteli olması için neler yapmam lazım acaba bilginiz var mı
Hiç bilmiyorum canım. Ekstra bir şey yapmadım ben, sadece yaklaşık son üç dört aydır (ilk ay tedavi, sonra 2ay mola süreci, son 1ay da son tedavi) akşamları cevizli sucuk yedik. Güvendiğimiz bir kuruyemişçiden aldık, yemeği abartmadık yani illa her akşam yemedik ama çoğunlukla yedik ve mesela bir cevizli sucuğu işaret parmağım kalınlığında doğruyordum, ikişer üçer parça yiyorduk. Faydası mutlaka olmuştur diye düşünüyorum canım.

Gunaydin kizlar, igneden sonraki 11. Gunum dr bugun belli olur demisti test yaptim nurtopu gibi bir negatifim var. Ama yikilmadim ayaktayim. :) bi direncim kirildi ama ayaktayim :) normalde adet belirtim kasik agrisi ve bel agrisidir. Nerdeyse hic yok. Ama goguslerim hassas. Sizliyolar bide surekli uclari cok dik. Bakalim 14. 15. Gune kadar teste devam :) yok mu icine benim hakkimda bisey dogan :) ic sesi kuvvetli biri :)

Anladım canım.. Ben de mecburen işte yarın öğlen 13 gibi vurdurcam gecikmez umarım.. 13:30 da olabilir. Ona göre ayarlicaz artık.. Dediğin gibi her şey nasip.

Faydası olmuştur illa canım bakalım bir araştırayım neler yapabilirim enteresan bir şekilde çok stresli olan ben gayet rahatım kendime hayret ediyorum :)

Benimde karın ağrım başladı canım.Zaten bu ay fazla ümidim yoktu sabah ateşim 36.6 düşmüştü adet olcam sanırım

Benimde karın ağrım başladı canım.Zaten bu ay fazla ümidim yoktu sabah ateşim 36.6 düşmüştü adet olcam sanırım

Benim de 36.7 de atesim. Benim de umidim pek yok ama yine de adet olana kadar direniyorum :) kasik agrisi iyi derler canim. Sen de bebis olabilir

Iyiyim canimm aylar sonra devam takibe :))) bugun 5. Gunum yarin 6 oluyor. Cok cok sabirsizim hic belirtim yok o da korkutucu mu degil mi bilemiyorum... sen nasilsin belli oldu mu cinsiyett bebisinn :))
Cnm hatırlarsan hamile kaldığım ay bende de önceleri belirti yoktu hatta iyice umutsuzluğa kapılmıştım tek belirti çok agresif tim :) insallah sende bu ay çift çizgiyi görürsün Cnm :) günler geçmek bilmiyor sanki degilmi :) doktor erkek dedi Cnm önceki kontrolde bakalım önümüzdeki hafta kontrol de kesinlestirecek cinsiyeti :)

Hayirlu ve saglikli olsun bebisin canim :)

Benim de 36.7 de atesim. Benim de umidim pek yok ama yine de adet olana kadar direniyorum :) kasik agrisi iyi derler canim. Sen de bebis olabilir
Senin hala yüksek canım ateşin direnmeye devam et Kasık ağrısından ziyade göbek altı yani bana göre alt karın ağrısı,öyle olunca adet olurum hep.Artık nasıl etkilendiysem dün gece rüyamda tanımadığım bir bebeği emzirirken gördüm.Rabbim hayırlara vesile eylesin inşallah

Aaa hayirlara vesile olsun tatlim. Anlamina falan baktin mi. Boyle ruyasinda gorenler genelde hamile cikiyo. Ayy hadi insallah canim ya

Hayırlara vesile olsun. Ağrılarım başlayıp adet olucam herhalde neyse son bir test yapayım diyip sonucunda hamile olduğumu öğrendiğim günün sabahı bende rüyamda başkasının yeni doğmuş erkek bebeğini kokluyodum :)

Aaa hayirlara vesile olsun tatlim. Anlamina falan baktin mi. Boyle ruyasinda gorenler genelde hamile cikiyo. Ayy hadi insallah canim ya
İnşallah canım anlamına bakmadım.Daha öncede kendimi hamile görmüştüm sonrasında hep adet oldum.Hatta eşimin bile psikolojisini bozdum sanırım geçen ay hamile olduğumu söylerken görmüştü.Rabbim nasip yeşimde gerçeğinizde artık söyleyelim :)

Gerçekten mi :) şuan içimde biraz umut oldu.Allahım belki bana rüyamda müjdelemiştir ama yinede umutlanmak istemiyorum daha önce adet olmadan buna benzer rüyalar görmüştüm sonrası hep hüsran.Hayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip etsin,dualarından bizi eksik etme

Canım ben tam 15.günde regl oldum, umarım sen olmazsın. Bence olmazsan kesin testini yap.

Şu anda tek umudumuz Neic kaldı. Umarım o bizi mutlu eder canım
Ben yine başka bahara
Bugün 15.günüm iki gündür regl agrisi cekiyorum eger bugün olmazsam yarın test yapacağım sen tedaviye devam ediyor musun

Oyle yapicam gibi canim peki rahim filmi ne zaman cekiliyor bayram giriyo bu ay cektirmek istiyorum

Oyle yapicam gibi canim peki rahim filmi ne zaman cekiliyor bayram giriyo bu ay cektirmek istiyorum
Adetin bittiği gün ya da sonraki gün çektirmen lazım canım. Gecikirse ertesi aya sarkıyor... Bence ne kadar erken çektirirsen o kadar iyi, bir de çoğu doktor hsg çekilen ay korunun diyorlar. Doktorun ne der bilmiyorum ama haberin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…