- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.301
İlla gün aşırı olacak diye şart yok, her gün olsa da olur. Olabildiğince değerlendirmek lazım. Arife boş bayramın ilk günü dolu mu olacak mesela onun yerine arife de dolu olsun, bayramın ilk günü boş olsun. 36.saatten sonra günden güne şans azalarak düşüyor diyordu benim doktorum. Siz kendinize göre ayarlayın programınızı.30 yaşındayım canım ben. İkinci gebelik için bu tedavi. İlk kez olduğu için böyle her şeyi soruyorum ya içimde tuhaf bir his var:) Amin Allah razı olsun umarım şanslı bir aydır benim için:) 5 iz olmasın da ikiz ya da üçüz olabilir aslında ayy inşallah size güzel haberler veririm ay sonu :)
19 ay.. Maşallah ya ben çoktan karalar bağlardım. Çok güçsüz bir insanım psikolojik olarak. Rabbim nasip etmiş çok şükür.
Her şeyi düzenli kullanıcam inşallah bu ay da ben hamiş olurum aranıza katılırım :)
Güzel duan için çok teşekkür ederim.
Aklıma geldikçe soru sorarım.
Bir de iğne günü oruç bozulur değil mi tutmamak lazım.
Bir de şunu sorayım ya şimdi cuma günü iğne olucam cumartesi gecesi ilişki olacak sonrasında da iki günde bir ama çarşamba günü kvlere gidiyoruz. Bayramın ilk günü de ilişkiye denk geliyor muhtemelen o ara kaçacak pazar günü döndüğümüzde olacak. Umarım o arada kaçmaz fırsat. İğneden sonra kaç gün daha gerek gün aşırı ilişki?
Amin canım amin. Güçlü bir kadınsın ama sen yine..İlla gün aşırı olacak diye şart yok, her gün olsa da olur. Olabildiğince değerlendirmek lazım. Arife boş bayramın ilk günü dolu mu olacak mesela onun yerine arife de dolu olsun, bayramın ilk günü boş olsun. 36.saatten sonra günden güne şans azalarak düşüyor diyordu benim doktorum. Siz kendinize göre ayarlayın programınızı.
İğne orucu bozar diye biliyorum. Sen yine de alo fetva hattını ara istersen.
Benim de iyi günlerim de kötü günlerim de oldu tabi. Fakat neler neler gördüm bu süreçte.. Benim daha çok erkendi pes etmek için ya da yıkılmak için hakkım yok diye düşündüm. Bol sabır bol dua, elden ne gelirse, doktor ne derse uymaya çalıştık. Çok şükür çok bekletmedi Rabbim, kolay kılsın hepimizin imtihanlarını..
Yok yok iğne günü 22-20 olacaklar, anca olur. Her gün 1mm büyüyecek diye hesaplanır.Amin canım amin. Güçlü bir kadınsın ama sen yine..
Yani şimdi olaya bakarsan perşembe öğlen gidicez. Çarşambadan ilişki olur. Ama sonrasında taa pazara kadar boş geçecek. 4 gün olmayacak. Ondan tedirginim.
Bir de aklıma takıldı ya genel olarak zaten yumurtanın hazır olması 20 mm civarında oluyormuş. Bana iğneyi taa iki gün sonrası için verdi. Okuduklarımda 18 yada 20 iken çatlatma iğnesi olmuşlar. Bana neden acaba iki gün sonra verdi? 2 gün sonra daha da büyüyecek :/
Yani tam tamına o saat olması lazım de mi.. KEsin öyle ayarlayalım.. Yani 15-20-30 dk gecikme bile risk mi?Yok yok iğne günü 22-20 olacaklar, anca olur. Her gün 1mm büyüyecek diye hesaplanır.
İğneim 36.saatini boş geçirmeyin. Çöpe gider bir aylık emek...
Yani 15-20dkdan bir şey olmaz herhalde ama 1-2 saat filan erteleyip ya da o günü boş geçip niye riske atasın?Yani tam tamına o saat olması lazım de mi.. KEsin öyle ayarlayalım.. Yani 15-20-30 dk gecikme bile risk mi?
Ben de bundan korkuyorum ya o kadar ilaç iğne boşa gitmez umarım..
Çok haklısın canım..Yani 15-20dkdan bir şey olmaz herhalde ama 1-2 saat filan erteleyip ya da o günü boş geçip niye riske atasın?
Olacağı varsa olur, olmayacaksa da isterse dakika tutturalım yine olmaz sonuçta. Biz doğru bildiğimizi, doktorun dediğini yapalım, gerisi Allah'ın elinde. Onun izniyle, hayırlısıyla mutlu güzel haberleri alırsın inşallah.
Yarina 15.gunum eger regl olmazsam test yapsam mi elimde bi tane test kaldi ya da bekleyim mi bikac gunBen hep kırmızıları görene kadar umut var derim canım. Ablamın ilk bebeği kanda negatif çıktı, sonra günü gelip hala adet olmayınca ikinci testte pozitif gördü, doktoru bile %100hamile değilsin demişti... Biz dualarımızı esirgemeyelim inşallah hayırlısıyla bekleyelim gününü.
Beyaz akıntı da belirti deniyor aslında ama bilemiyor insan içerde neler oluyor tabi
Ben yerinde olsam önden testi yapar sonra da kan verirdim. Çünkü kanda negatifi görünce insan psikolojik olan gecikmenin önüne geçmiş oluyor. Fizyolojikse gecikme, söktürücü kullanır vakit kaybetmezsin... Yani ben hep öyle yaptım...Yarina 15.gunum eger regl olmazsam test yapsam mi elimde bi tane test kaldi ya da bekleyim mi bikac gun
Kızlar ben bu ay çok umutluydum senin ve C chloen den insallah yanilmisuzdir pozitifi görürüz insallahhhhDun misafirlerim vardi canim yazamadim sabah moralim cok bozuktu sonra atlattim ama dun gece hapsurunca kasigima cok kotu bi agri girdi beyaz akinti basladi henuz regl olmadim hala umut var midir
Yok yok canim yanii yuzde yuz kesin olmamakla beraber ben hep oyle duydum diyeyim yani catlama sadece bir gun oluyor.Aa öyle mi canım? Ben büyüdükçe çatlıyor diye biliyordum, yanlış da olabilir tabi. Bir ayda birden çok yumurta varsa birden çok da çatlama günü olabiliyor diye biliyordum yani. Hatta o yüzden iğneden sonra beş gün daha birliktelik devam edecek demişti doktorum iki yumurtam olunca. Dediğim gibi yanlış anlamış olabilirim, benim bir kere iki yumurtam oldu hamile kaldığım ay o da. Diğer zamanlar ya bir tane oldu ya da hiç olmadı... Yanlış bilgi vermiş olmayayım ben
Cnm nasılsın napıyorsun varmi belirti :) kaçıncı günün olduYok yok canim yanii yuzde yuz kesin olmamakla beraber ben hep oyle duydum diyeyim yani catlama sadece bir gun oluyor.
Yok canimm yaa o kadardan birsey olmaz... hele ben bu ay 36 da olmadi 34. Saatte oldu mecbur kizimin sabah uyanma saati diye 2 saat erken oldu nasip kismett mecburiyetler bazen önümüze cikabiliyor. Ama tabii 36 saat teorik olarak olmasi gereken saatYani tam tamına o saat olması lazım de mi.. KEsin öyle ayarlayalım.. Yani 15-20-30 dk gecikme bile risk mi?
Ben de bundan korkuyorum ya o kadar ilaç iğne boşa gitmez umarım..
Iyiyim canimm aylar sonra devam takibe :))) bugun 5. Gunum yarin 6 oluyor. Cok cok sabirsizim hic belirtim yok o da korkutucu mu degil mi bilemiyorum... sen nasilsin belli oldu mu cinsiyett bebisinn :))Cnm nasılsın napıyorsun varmi belirti :) kaçıncı günün oldu
Yarina 15.gunum eger regl olmazsam test yapsam mi elimde bi tane test kaldi ya da bekleyim mi bikac gun
Hayırlı olsun canım, süreçten haberdar et bizi.Selam kızlar bende tüp bebek tedavisine başlıyorum biraz korkuyorum biraz sevinçliyim çok karışık duygular yaşıyorum inş olumlu sonuç alırım dua edin lütfen :)
Dualarımız seninle canım, inşallah Rabbim tez zamanda bir melek nasip eder de yüzünüzü güldürür canımSelam kızlar bende tüp bebek tedavisine başlıyorum biraz korkuyorum biraz sevinçliyim çok karışık duygular yaşıyorum inş olumlu sonuç alırım dua edin lütfen :)
Çok geçmiş olsun canım, doktora gittin mi önümüzdeki ay için?Canım ben tam 15.günde regl oldum, umarım sen olmazsın. Bence olmazsan kesin testini yap.
Teşekkür ederim canım polip duruyor yumurta toplanırken bakacak doktor Embryo dondurulacak polipin yeri iyileşince transfer olacakHayırlı olsun canım, süreçten haberdar et bizi.
Polipi aldılar mı, yoksa yumurta toplarken mi alacaklar?