Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlla gün aşırı olacak diye şart yok, her gün olsa da olur. Olabildiğince değerlendirmek lazım. Arife boş bayramın ilk günü dolu mu olacak mesela onun yerine arife de dolu olsun, bayramın ilk günü boş olsun. 36.saatten sonra günden güne şans azalarak düşüyor diyordu benim doktorum. Siz kendinize göre ayarlayın programınızı.

İğne orucu bozar diye biliyorum. Sen yine de alo fetva hattını ara istersen.

Benim de iyi günlerim de kötü günlerim de oldu tabi. Fakat neler neler gördüm bu süreçte.. Benim daha çok erkendi pes etmek için ya da yıkılmak için hakkım yok diye düşündüm. Bol sabır bol dua, elden ne gelirse, doktor ne derse uymaya çalıştık. Çok şükür çok bekletmedi Rabbim, kolay kılsın hepimizin imtihanlarını..

Amin canım amin. Güçlü bir kadınsın ama sen yine..
Yani şimdi olaya bakarsan perşembe öğlen gidicez. Çarşambadan ilişki olur. Ama sonrasında taa pazara kadar boş geçecek. 4 gün olmayacak. Ondan tedirginim.
Bir de aklıma takıldı ya genel olarak zaten yumurtanın hazır olması 20 mm civarında oluyormuş. Bana iğneyi taa iki gün sonrası için verdi. Okuduklarımda 18 yada 20 iken çatlatma iğnesi olmuşlar. Bana neden acaba iki gün sonra verdi? 2 gün sonra daha da büyüyecek :/

Yok yok iğne günü 22-20 olacaklar, anca olur. Her gün 1mm büyüyecek diye hesaplanır.
İğneim 36.saatini boş geçirmeyin. Çöpe gider bir aylık emek...

Yok yok iğne günü 22-20 olacaklar, anca olur. Her gün 1mm büyüyecek diye hesaplanır.
İğneim 36.saatini boş geçirmeyin. Çöpe gider bir aylık emek...
Yani tam tamına o saat olması lazım de mi.. KEsin öyle ayarlayalım.. Yani 15-20-30 dk gecikme bile risk mi?
Ben de bundan korkuyorum ya o kadar ilaç iğne boşa gitmez umarım..

Yani tam tamına o saat olması lazım de mi.. KEsin öyle ayarlayalım.. Yani 15-20-30 dk gecikme bile risk mi?
Yani 15-20dkdan bir şey olmaz herhalde ama 1-2 saat filan erteleyip ya da o günü boş geçip niye riske atasın?
Olacağı varsa olur, olmayacaksa da isterse dakika tutturalım yine olmaz sonuçta. Biz doğru bildiğimizi, doktorun dediğini yapalım, gerisi Allah'ın elinde. Onun izniyle, hayırlısıyla mutlu güzel haberleri alırsın inşallah.

Çok haklısın canım..
Tabi ki elimden gelen ne varsa yapıcam, gerisi Yüce Rabbimin takdiri..
Ay sonunu heyecanla bekliyorum.
Size güzel haber veririm inşallah..

Kizlar merhaba ben iki aydir klomen kullaniyorum gebelik olmadi iki yumurta olustu yanliz doktor bana hic catlatma ignesinden bahsetmedi ilkdefa burda okudum devlet hastanesinde yapiyolarmi bunu ben devlete gidiyorum ama hic solemedi

Yarina 15.gunum eger regl olmazsam test yapsam mi elimde bi tane test kaldi ya da bekleyim mi bikac gun

Yarina 15.gunum eger regl olmazsam test yapsam mi elimde bi tane test kaldi ya da bekleyim mi bikac gun
Ben yerinde olsam önden testi yapar sonra da kan verirdim. Çünkü kanda negatifi görünce insan psikolojik olan gecikmenin önüne geçmiş oluyor. Fizyolojikse gecikme, söktürücü kullanır vakit kaybetmezsin... Yani ben hep öyle yaptım...

Yok yok canim yanii yuzde yuz kesin olmamakla beraber ben hep oyle duydum diyeyim yani catlama sadece bir gun oluyor.

Yok canimm yaa o kadardan birsey olmaz... hele ben bu ay 36 da olmadi 34. Saatte oldu mecbur kizimin sabah uyanma saati diye 2 saat erken oldu nasip kismett mecburiyetler bazen önümüze cikabiliyor. Ama tabii 36 saat teorik olarak olmasi gereken saat

Canım ben tam 15.günde regl oldum, umarım sen olmazsın. Bence olmazsan kesin testini yap.

Kızlar ben bu ay çok umutluydum senin ve C chloen den insallah yanilmisuzdir pozitifi görürüz insallahhhh

Şu anda tek umudumuz Neic kaldı. Umarım o bizi mutlu eder canım
Ben yine başka bahara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…