- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.301
İlla gün aşırı olacak diye şart yok, her gün olsa da olur. Olabildiğince değerlendirmek lazım. Arife boş bayramın ilk günü dolu mu olacak mesela onun yerine arife de dolu olsun, bayramın ilk günü boş olsun. 36.saatten sonra günden güne şans azalarak düşüyor diyordu benim doktorum. Siz kendinize göre ayarlayın programınızı.30 yaşındayım canım ben. İkinci gebelik için bu tedavi. İlk kez olduğu için böyle her şeyi soruyorum ya içimde tuhaf bir his var:) Amin Allah razı olsun umarım şanslı bir aydır benim için:) 5 iz olmasın da ikiz ya da üçüz olabilir aslında ayy inşallah size güzel haberler veririm ay sonu :)
19 ay.. Maşallah ya ben çoktan karalar bağlardım. Çok güçsüz bir insanım psikolojik olarak. Rabbim nasip etmiş çok şükür.
Her şeyi düzenli kullanıcam inşallah bu ay da ben hamiş olurum aranıza katılırım :)
Güzel duan için çok teşekkür ederim.
Aklıma geldikçe soru sorarım.
Bir de iğne günü oruç bozulur değil mi tutmamak lazım.
Bir de şunu sorayım ya şimdi cuma günü iğne olucam cumartesi gecesi ilişki olacak sonrasında da iki günde bir ama çarşamba günü kvlere gidiyoruz. Bayramın ilk günü de ilişkiye denk geliyor muhtemelen o ara kaçacak pazar günü döndüğümüzde olacak. Umarım o arada kaçmaz fırsat. İğneden sonra kaç gün daha gerek gün aşırı ilişki?
İğne orucu bozar diye biliyorum. Sen yine de alo fetva hattını ara istersen.
Benim de iyi günlerim de kötü günlerim de oldu tabi. Fakat neler neler gördüm bu süreçte.. Benim daha çok erkendi pes etmek için ya da yıkılmak için hakkım yok diye düşündüm. Bol sabır bol dua, elden ne gelirse, doktor ne derse uymaya çalıştık. Çok şükür çok bekletmedi Rabbim, kolay kılsın hepimizin imtihanlarını..