Saat öğlen 2civarı vurdurursan iğneyi 36saat sonra birliktelik gerekiyor yani o gece değil sonraki gece saat 2. Size uygunsa o zaman yaptır iğneni fakat çok geç bir saat gece 2. Genelde saat 11-12de vurdurulur ki ertesi gece 11-12daha uygun birliktelik için diye. Sen size uygun bir şekilde hesapla, öyle yaptır. Erken uyuyorsanız mesela 10da yaptırın iğneyi, ertesi akşam 10da birliktelik saati gelmiş olur. Kaçırmayın ve sonraki günleri de mümkün mertebe değerlendirin..
5 yumurtanız oluşmuş. Müthiş bir sayı, üstelik kaliteli demiş doktorun yumurtalar için. Hadi hayırlısıyla çatlasın da tutsun inşallah. Benim hamile kaldığım ay 2 yumurtam oluşmuştu (bazı aylar hiç oluşmadı bile)
Son olarak da iğne çok çok küçük, insülin iğnelerini biliyorsanız, onun gibi bir şey. İğne yeri sızlayabilir ilk gün (ben karından yaptırdım daha az acıtıyor bence karından) sonra yumurtalar çatlarken adet sancısı gibi sancınız olur. Bıcak gibi sancı girer. Bu doktorların istediği bir şey, iğnenin işe yaradığının göstergesi (ağrı olması şart değil iğne işe yardığında tabi ama ağrı olunca doktorlar korkulacak bir şey yok, iğne işe yaradı diyor)
Bir de diğer ilacın adı progestan mı? Bebeğin tutunmasını kolaylaştıracak bir ilaç vermiştir büyük ihtimalle. İhmal etmeyin ilacınızı ve bol bol dinleyin. Stresten uzak kalın. Çok ağır kaldırmayın ve ileriye çok uzanmayın. Allah hayırlısıyla kalbinizdekini nasibiniz yapsın