- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.261
Ben ilk 3 ay klomen kullandım, 4.ay femera başladık ve gebelik oldu canım. Kişiden kişiye değişiyor femera veya klomenin etkileri. Bende klomen neredeyse hiç iie yaramamıştı bile (yumurta oluşmadığı da oldu adet görmediğim de, östrojenle filan desteklemek zorunda kalmıştık. Femera işe yaradı ama. Sen de hsgden sonra konuş doktorunla, bu ay femara kullanalım diye sen teklif et bakalım ne diyecek.16.gun olmustum bu ikinci denememiz uc kere mi kullaniliyo klomen belkide femara verir o daha iyi diyolar
Adet olucaksan bi iki gün öncesi sıcaklık düşüyo hamileysen düşmüyo hiç canım
Evet genel olarak okuduğum belirtilerde batma var.Adet olana kadar hep bir umut vardır.Normalde benimde vücut sıcaklığım yumurtlama öncesi 36.1-36.3 arasıydı çatladığından beri her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölçüyorum 36.7 çıkıyor ama adete iki gün kala düşmeye başlıyor.Benim bahsettiğim sıcaklık yanma kasıklarımda onuda bu ay ilk kez yaşadım.Alt karın ağrısı daha şimdiden başladı bu ağrı genelde 10.gün başlar ve adet olurum bu sefer baya erken başladı.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım
Bana adet tarihin geçince yaparsın demişti de ondan merak ettim. Sağolasın :)Doktotum özellikle 13 haziranda yaptırmamı söyledi bat zaten 14 haziran yaptırmasam olmaz mı dedim hayır yaptırmalısın ki nedir ne değildir kimyasal mı sağlıklı mı kontrol altına almalıyız dedi
İnşallah sonuç güzel olur doktorum herşeyin çok yolunda oldugnu söylediBana adet tarihin geçince yaparsın demişti de ondan merak ettim. Sağolasın :)
Yok canım diğer aylara göre daha belirtisiz geçti bu ay.Sende siskinlik var mi peki canim. Dun o kadar siskinlik vardiki yan yatamiyodum
valla bana da aynısını dedi her şey yolunda görünüyor dedi beklemedeyim artık :)İnşallah sonuç güzel olur doktorum herşeyin çok yolunda oldugnu söyledi
Yok canım diğer aylara göre daha belirtisiz geçti bu ay.
Aslinda iki doktorumda cok guzel cevap vermis klomene dedi ilk gunde bir kullandim bi yumurta bu ay gunde iki iki yumurta rahim duvarin kalinlasmis cok guzel dedi peki femaranin fiyati ne kadar cunku bu ilaclar fiyatlari maddi anlamda cok yoruyo bu ay bide rahim filmine vericez muayene ucreti kan ucreti catlatma ignesi ilaclar derken biraz fazla oluyo son bisey daha sorucam canim benim doktorum promotil women vermisti esinde kullaniyodu sanirim ama onun fiyatida 250 cok pahalli bu ay doktordan baska bi takviye ya da inofolic istesem diyorumBen ilk 3 ay klomen kullandım, 4.ay femera başladık ve gebelik oldu canım. Kişiden kişiye değişiyor femera veya klomenin etkileri. Bende klomen neredeyse hiç iie yaramamıştı bile (yumurta oluşmadığı da oldu adet görmediğim de, östrojenle filan desteklemek zorunda kalmıştık. Femera işe yaradı ama. Sen de hsgden sonra konuş doktorunla, bu ay femara kullanalım diye sen teklif et bakalım ne diyecek.
Kaç yıllık evlisin ben 1 yılı bitirdim evliliğimde bir kere kimyasal gebelik yaşadımvalla bana da aynısını dedi her şey yolunda görünüyor dedi beklemedeyim artık :)
Konuşmuştuk evet canım çok masraf oluyor gerçekten. İnofolic daha uygundu promotilden. Femara da 120lira filan ama bir paketle 3 deneme yapılabiliyor (30tane var 1 pakette, 1 aylık tedavide 10 tane içiliyor -5gün günde 2tane)Aslinda iki doktorumda cok guzel cevap vermis klomene dedi ilk gunde bir kullandim bi yumurta bu ay gunde iki iki yumurta rahim duvarin kalinlasmis cok guzel dedi peki femaranin fiyati ne kadar cunku bu ilaclar fiyatlari maddi anlamda cok yoruyo bu ay bide rahim filmine vericez muayene ucreti kan ucreti catlatma ignesi ilaclar derken biraz fazla oluyo son bisey daha sorucam canim benim doktorum promotil women vermisti esinde kullaniyodu sanirim ama onun fiyatida 250 cok pahalli bu ay doktordan baska bi takviye ya da inofolic istesem diyorum
Olsun da belirtisiz olsun her türlüsü kabul canımYa illa herkes de belirti olacak degil. Insallah ikimizde ard arda guzel haberler veririz.
1 buçuk seneyi geçti, 6 ay önce bir düşüğüm olmuştu.Kaç yıllık evlisin ben 1 yılı bitirdim evliliğimde bir kere kimyasal gebelik yaşadım
Desene hikayeler bile yakın :)1 buçuk seneyi geçti, 6 ay önce bir düşüğüm olmuştu.
evet öyle görünüyor:) hikayenin sonu güzel olsun inşallah :)Desene hikayeler bile yakın :)
Aramızda 1 gün var bende heyecanlandım şimdiKizlaar 10. Gunde dayanamayip test yaptim ve negatif gordum. Hic degilse ignenin etkisi gecmis. Ben yinede adet olana kadar test yapicam
Dun misafirlerim vardi canim yazamadim sabah moralim cok bozuktu sonra atlattim ama dun gece hapsurunca kasigima cok kotu bi agri girdi beyaz akinti basladi henuz regl olmadim hala umut var midirKonuşmuştuk evet canım çok masraf oluyor gerçekten. İnofolic daha uygundu promotilden. Femara da 120lira filan ama bir paketle 3 deneme yapılabiliyor (30tane var 1 pakette, 1 aylık tedavide 10 tane içiliyor -5gün günde 2tane)
Geçenlerde hesapladım da biz sadece benim inofolic ve eşimin içtiği promotil m forte ye tüm tedavi süresince 5bin lira vermişiz. Diğer ilaçlar iğneler filan hariç yani... Manevi olarak yıpratıyor ama madden de çok yıpratıyor gerçekten... Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bir de klomene böyle cevap vermişken değiştirmek istemeyebilir doktorun. Kiminde femara aynı anda 8-9 yumurta geliştiyormuş, o ay direkt çöpe gidiyormuş o zaman da, iğne filan yapmıyorlarmış o yumurtalar atılana kadar. Rahim duvarın da kalınlaşmış. Bende o da olmuyordu... Yine de doktorla konuşmakta fayda var, vücudu şaşırtmak da işe yarayabiliyor
Aramızda 1 gün var bende heyecanlandım şimdiadete kadar çizgi belirmeye başlarsa hamilesin canım inşallah.Belirtin var mı peki