Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
16.gun olmustum bu ikinci denememiz uc kere mi kullaniliyo klomen belkide femara verir o daha iyi diyolar
Ben ilk 3 ay klomen kullandım, 4.ay femera başladık ve gebelik oldu canım. Kişiden kişiye değişiyor femera veya klomenin etkileri. Bende klomen neredeyse hiç iie yaramamıştı bile (yumurta oluşmadığı da oldu adet görmediğim de, östrojenle filan desteklemek zorunda kalmıştık. Femera işe yaradı ama. Sen de hsgden sonra konuş doktorunla, bu ay femara kullanalım diye sen teklif et bakalım ne diyecek.

Sende siskinlik var mi peki canim. Dun o kadar siskinlik vardiki yan yatamiyodum

Doktotum özellikle 13 haziranda yaptırmamı söyledi bat zaten 14 haziran yaptırmasam olmaz mı dedim hayır yaptırmalısın ki nedir ne değildir kimyasal mı sağlıklı mı kontrol altına almalıyız dedi
Bana adet tarihin geçince yaparsın demişti de ondan merak ettim. Sağolasın :)

Aslinda iki doktorumda cok guzel cevap vermis klomene dedi ilk gunde bir kullandim bi yumurta bu ay gunde iki iki yumurta rahim duvarin kalinlasmis cok guzel dedi peki femaranin fiyati ne kadar cunku bu ilaclar fiyatlari maddi anlamda cok yoruyo bu ay bide rahim filmine vericez muayene ucreti kan ucreti catlatma ignesi ilaclar derken biraz fazla oluyo son bisey daha sorucam canim benim doktorum promotil women vermisti esinde kullaniyodu sanirim ama onun fiyatida 250 cok pahalli bu ay doktordan baska bi takviye ya da inofolic istesem diyorum

Konuşmuştuk evet canım çok masraf oluyor gerçekten. İnofolic daha uygundu promotilden. Femara da 120lira filan ama bir paketle 3 deneme yapılabiliyor (30tane var 1 pakette, 1 aylık tedavide 10 tane içiliyor -5gün günde 2tane)

Geçenlerde hesapladım da biz sadece benim inofolic ve eşimin içtiği promotil m forte ye tüm tedavi süresince 5bin lira vermişiz. Diğer ilaçlar iğneler filan hariç yani... Manevi olarak yıpratıyor ama madden de çok yıpratıyor gerçekten... Allah herkesin yardımcısı olsun.

Bir de klomene böyle cevap vermişken değiştirmek istemeyebilir doktorun. Kiminde femara aynı anda 8-9 yumurta geliştiyormuş, o ay direkt çöpe gidiyormuş o zaman da, iğne filan yapmıyorlarmış o yumurtalar atılana kadar. Rahim duvarın da kalınlaşmış. Bende o da olmuyordu... Yine de doktorla konuşmakta fayda var, vücudu şaşırtmak da işe yarayabiliyor

Arkadaslar bu ay cok sukur kistimi atmisim yeni takipteyim.. catlatma ignemin 5. Gunundeyim hicbir belirtim yok simdilik sabirsizlikla safak sayıyorum :))))))) hepimizin yoluu acik olsunnn

Kizlaar 10. Gunde dayanamayip test yaptim ve negatif gordum. Hic degilse ignenin etkisi gecmis. Ben yinede adet olana kadar test yapicam

Dun misafirlerim vardi canim yazamadim sabah moralim cok bozuktu sonra atlattim ama dun gece hapsurunca kasigima cok kotu bi agri girdi beyaz akinti basladi henuz regl olmadim hala umut var midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…