- 28 Eylül 2011
- 301
- 184
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.201
Canim benim catlatma ignesinden sonra 12gun gözüktü. İlk catlama iğnesinden 2.gun kopkoyuydu 3.gun silikleşti yumurtam catladi 10.gune kadar hep silikti 12.gun kopkoyu cikti bendeYumurtlamanin kacinci gunu oluyo canim ya da igneden sonra normalde 30,32gunde adet goruyorum bu ay 12.gun buyudu yumurtalarim igne oldum haliyle batta one geldi
Ayyyy ben daha çokkk başındayım bugün 2. Günüm 13 haziranda test yaptır dedi doktorumm geçer mi bilmiyorumKızlar selam nasılsınız? İğnenin 11.günü bitiyor benim.
Regl benzeri belirtilerim var, alt karın bölgesi ve belimde ağrı, kasıkta ara ara batmalar ve gögüslerimde şişlik. Gögüs hassasiyeti hiç yok, sadece şiş gibi.
Sizde durumlar nasıl? Güzel haber verecek var mı?
İlk sırada sen varsın canım, şimdi ilk senden bekliyoruz o güzel haberiKızlar selam nasılsınız? İğnenin 11.günü bitiyor benim.
Regl benzeri belirtilerim var, alt karın bölgesi ve belimde ağrı, kasıkta ara ara batmalar ve gögüslerimde şişlik. Gögüs hassasiyeti hiç yok, sadece şiş gibi.
Sağol canım bugün 8.günüm.. bugün başladı ishal normal değil mi? Ben zaten hep kabız biriyim geçen yılda 2 kere çatlatma iğnesi olmuştum hiç ishal olmamıştım bu sefer böyle olunca panik yaptım..Benbirdost canım hayırlı akşamlar, başka konuya yazmışsın gördüm, buradaki arkadaşlar da deneyimlerini paylaşır diye buradan yazmak istedim. Çatlatma iğnesi ishal yapıyor, korkma. Hatta kabız olmaktansa ishal çok daha iyi bu süreçlerde.
Yok yok normal, korkma canım. Arkadaşlardan da yaşayan vardır mutlaka. İlla yapacak diye bir şey yok tabi ama oluyor yaniSağol canım bugün 8.günüm.. bugün başladı ishal normal değil mi? Ben zaten hep kabız biriyim geçen yılda 2 kere çatlatma iğnesi olmuştum hiç ishal olmamıştım bu sefer böyle olunca panik yaptım..
Alt karında ağrım her iki çatlatma iğnesindende 10.gün başlamıştı ve adet oldum cnm.Herkesin belirtileri aynı değildir.Bence yarın test yapabilirsin varsa silikde olsa çıkar.Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar selam nasılsınız? İğnenin 11.günü bitiyor benim.
Ben 9.güne girdim.. benimde göğüs hassasiyetim yok ama şiş bide kalçamın sağ tarafı ağrıyor(sağ yanım yani) başkada bişey yok inşallah hepimiz bayrama sevdiklerimize müjdeler vererek girerizKızlar selam nasılsınız? İğnenin 11.günü bitiyor benim.
Amin inşallah canımBenimde 10.günüm arada kasigima giren sizilar disinda tek belirtim uyku, iki gundur gunun cogunu uykuyla geciriyorum ayrica agri olmadiginada seviniyorum bi ay kasiklarim fazlasiyla agridi hep hamile oldugumu dusundum ama kistim varmis kanamis hatta insallah simdi kiste dondurmemistir guzelce catlamistir yumurtalar bide dollenip yerlesirse tamamdir
12.günden selamlarIgneden sonraki 6. Gunumden herkese gunaydin :)
13.gun sali dayanabilirsem 14de olabilir canimAmin inşallah canımhangi gün test yapmayı düşünüyorsun
O zaman salı veya çarşamba bekliyoruz senden de güzel haberi inşallah13.gun sali dayanabilirsem 14de olabilir canim
Off canım ya. Senden bildirim gelince korka korka açtım ama... İnan ne diyeceğimi bilmiyorum. Geçmiş olsun canım.Günaydın herkese.
13.günden bildiriyorum, test yaptım ve kocaman negatif.
LezzetliCipetpet kıstmet değilmiş canım