Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamanin kacinci gunu oluyo canim ya da igneden sonra normalde 30,32gunde adet goruyorum bu ay 12.gun buyudu yumurtalarim igne oldum haliyle batta one geldi
Canim benim catlatma ignesinden sonra 12gun gözüktü. İlk catlama iğnesinden 2.gun kopkoyuydu 3.gun silikleşti yumurtam catladi 10.gune kadar hep silikti 12.gun kopkoyu cikti bende

Kızlar selam nasılsınız? İğnenin 11.günü bitiyor benim.
Regl benzeri belirtilerim var, alt karın bölgesi ve belimde ağrı, kasıkta ara ara batmalar ve gögüslerimde şişlik. Gögüs hassasiyeti hiç yok, sadece şiş gibi.

Sizde durumlar nasıl? Güzel haber verecek var mı?

Ayyyy ben daha çokkk başındayım bugün 2. Günüm 13 haziranda test yaptır dedi doktorumm geçer mi bilmiyorum

İlk sırada sen varsın canım, şimdi ilk senden bekliyoruz o güzel haberi

Benbirdost canım hayırlı akşamlar, başka konuya yazmışsın gördüm, buradaki arkadaşlar da deneyimlerini paylaşır diye buradan yazmak istedim. Çatlatma iğnesi ishal yapıyor, korkma. Hatta kabız olmaktansa ishal çok daha iyi bu süreçlerde.

Benbirdost canım hayırlı akşamlar, başka konuya yazmışsın gördüm, buradaki arkadaşlar da deneyimlerini paylaşır diye buradan yazmak istedim. Çatlatma iğnesi ishal yapıyor, korkma. Hatta kabız olmaktansa ishal çok daha iyi bu süreçlerde.

Sağol canım bugün 8.günüm.. bugün başladı ishal normal değil mi? Ben zaten hep kabız biriyim geçen yılda 2 kere çatlatma iğnesi olmuştum hiç ishal olmamıştım bu sefer böyle olunca panik yaptım..

Yok yok normal, korkma canım. Arkadaşlardan da yaşayan vardır mutlaka. İlla yapacak diye bir şey yok tabi ama oluyor yani

Alt karında ağrım her iki çatlatma iğnesindende 10.gün başlamıştı ve adet oldum cnm.Herkesin belirtileri aynı değildir.Bence yarın test yapabilirsin varsa silikde olsa çıkar.Güzel haberlerini bekliyoruz

Ben 9.güne girdim.. benimde göğüs hassasiyetim yok ama şiş bide kalçamın sağ tarafı ağrıyor(sağ yanım yani) başkada bişey yok inşallah hepimiz bayrama sevdiklerimize müjdeler vererek gireriz

Benimde 10.günüm arada kasigima giren sizilar disinda tek belirtim uyku, iki gundur gunun cogunu uykuyla geciriyorum ayrica agri olmadiginada seviniyorum bi ay kasiklarim fazlasiyla agridi hep hamile oldugumu dusundum ama kistim varmis kanamis hatta insallah simdi kiste dondurmemistir guzelce catlamistir yumurtalar bide dollenip yerlesirse tamamdir

Amin inşallah canım hangi gün test yapmayı düşünüyorsun

Cars gunu benim 11. Gun olacak dr test yap dedi :) ama suan hic bi belirti yok. Agri sizi bile yok normalimden daha saglikliyim yani. Uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…