Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol kuzum :KK43:
Ne yapalım vardır bir hayır diyecegiz.. adetim gecikmese bari başlasa da, yeni döngüm de başlamış olsa. Yeni döngü, yeni umutlar.
Kaç yumurtan vardı ve hangi günler çatlama hissetmiştin canım? Son yumurtan çatladığından takribi 13-15gün sonra adet olursun diye tahmin ediyorum...

3 yumurtam vardı canım, az once ben de onu hesapladım. Hesaplamalara göre en geç çarşamba adet olmam lazım. Hadi 1 gün gecikse perşembe..
Hadi hayırlısı canım ya. Adet olmazsan bi test de Çarşamba yaparsın. Genelde ben test yapınca psikolojik gecikme yaşamadım, o yüzden tahmini adet tarihinde tekrarlamanda fayda olabilir...

Of of kızlar geçen hafta ilk kan testimi atmıştım 31di 48 saat sonraki 115 çıkmıştı o zaman normal zannediyodum bi hafta bekleyeyimde değerler 1000 leri bulsun doktora gideyim dedim. Dün yani bi hafta sonra tekrarladığım tahlilde 4400 lere ulaşmışım meğer iki katından fazla artması bi problemmiş. Yarın randevum var ama bu korkuyla nasıl geçicek zaman bilmiyorum dua edin bana

Of of kızlar geçen hafta ilk kan testimi atmıştım 31di 48 saat sonraki 115 çıkmıştı o zaman normal zannediyodum bi hafta bekleyeyimde değerler 1000 leri bulsun doktora gideyim dedim. Dün yani bi hafta sonra tekrarladığım tahlilde 4400 lere ulaşmışım meğer iki katından fazla artması bi problemmiş. Yarın randevum var ama bu korkuyla nasıl geçicek zaman bilmiyorum dua edin bana
Dualarımız seninle canım ama kim dedi sana problem diye? Alt sınır iki katı artmasıdır yani en az iki katı artmalı ki kimyasal gebelik olmadığı anlaşılsın... Benim 21,5den 10günde 4binlere çıktı. Korkulacak bir şey yoktur bence, hemen stres yapma. Hatta 2 değil de 4-5kat artıyorsa çoğul gebelik ihmali var diyen doktorlar da oluyor (%100değil sağlıklı tek bir bebek de, sağlıklı ikiz bebek de olabiliyor 4-5kat yükselmede)

Dualarımız seninle canım ama kim dedi sana problem diye? Alt sınır iki katı artmasıdır yani en az iki katı artmalı ki kimyasal gebelik olmadığı anlaşılsın... Benim 21,5den 10günde 4binlere çıktı. Korkulacak bir şey yoktur bence, hemen stres yapma. Hatta 2 değil de 4-5kat artıyorsa çoğul gebelik ihmali var diyen doktorlar da oluyor (%100değil sağlıklı tek bir bebek de, sağlıklı ikiz bebek de olabiliyor 4-5kat yükselmede)
Akılsız kafam bunu farkedince araştırmadan durur mu hiç tabi karşıma bi sürü şey çıktı dış gebelik mol gebelik vs. Sabaha kadar görmediğim kabus kalmadı. Allah razı olsun sen yine içimi rahatlattın biraz inşallah güzel haberlerle dönerim yarın :KK43:((

Akılsız kafam bunu farkedince araştırmadan durur mu hiç tabi karşıma bi sürü şey çıktı dış gebelik mol gebelik vs. Sabaha kadar görmediğim kabus kalmadı. Allah razı olsun sen yine içimi rahatlattın biraz inşallah güzel haberlerle dönerim yarın :KK43:((
Hiç hiç korkma canım, Allaha emanetsiniz Allah korusun... İnternete neye baksan kanser çıkar bir de bilirsin, o yüzden aslında hiç okumamak lazım ama ben de açıp okuyorum işte durduramıyor insan kendini :rolleyes:

En güzeli burada yaşayanlara sormak, sen sıkma canını. Bizim de 3-4 kat arttığı oldu. Biz iki günde bir ölçtürüyorduk kandaki değeri öyle öyle baya bir süre gitti. Hatta keseyi ve bebeği görene kadar ikiz mi diye kuşkulanıyorduk eşimle :-) doktor tek kalp atışı alıyorum, tek bebek deyince emin olduk tek olduğuna :-)

Hiç hiç korkma canım, Allaha emanetsiniz Allah korusun... İnternete neye baksan kanser çıkar bir de bilirsin, o yüzden aslında hiç okumamak lazım ama ben de açıp okuyorum işte durduramıyor insan kendini :rolleyes:

En güzeli burada yaşayanlara sormak, sen sıkma canını. Bizim de 3-4 kat arttığı oldu. Biz iki günde bir ölçtürüyorduk kandaki değeri öyle öyle baya bir süre gitti. Hatta keseyi ve bebeği görene kadar ikiz mi diye kuşkulanıyorduk eşimle :-) doktor tek kalp atışı alıyorum, tek bebek deyince emin olduk tek olduğuna :-)
Haklısın canım kafamın içi felaket senaryolarıyla doldu vallahi. Yarın doktorda bayılmazsam iyi:KK48:
Neyseki ağrım,bulantım,lekelenmem olmadı hiç. Sadece göğüs hassasiyeti var. Sizin gibi keseyi görmek kalp atışını duymak bize de nasip olur inşallah.:dua:

Kızlar bugun 11.günüm igneden sonra ovulasyon testimde cok cok silik cizgi var hamile olsam cizgi olusmaz miydi :110:

Canım Çok şükür değerlerim hakkında kötü hiçbir şey söylemedi doktorum. Keseyi karından gördük şu an herşey normal dedi Elhamdülillah. Kalp atışınıda duyarız inşallah:dua: Dün beni yatıştırdığın için çok sağol:KK200: LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet
Ohh elhamdulillah :dua:
Haftaya veya iki hafta sonra duyarsınız inşallah canım kalbi de, sen gönlünü hep ferah tut. Korkun olursa ilk buraya yaz, biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız hep:KK200:

Ohh elhamdulillah :dua:
Haftaya veya iki hafta sonra duyarsınız inşallah canım kalbi de, sen gönlünü hep ferah tut. Korkun olursa ilk buraya yaz, biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız hep:KK200:
10 gün sonraya randevu verdi heyecan korku bi arada.. Allah razı olsun canım çok sağol:KK200:

Kızlar 13.gün negatifi gördüm çok üzgünüm
Üzülme canım herşeyin hayırlısı ben çok ağır pco luyum doktorum çatlatma iğnesiyle hamile kalmak normal yolla hamile kalmaktan sadece yüzde 4 veya 5 fazla çok ümitlenmeyin kesin hamile kalacaksın diye bir şey yok demişti tutmadıda zaten

merhaba hanımlar iğne vurulduğumuz günden itibaren mi 13 gün bekleyip test yapacağız yoksa çatlama gerçekleştiği günü mü ilk gün sayacağız test için ?:KK64:

X