- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.241
İğne günü hariç sayıyoruz..merhaba hanımlar iğne vurulduğumuz günden itibaren mi 13 gün bekleyip test yapacağız yoksa çatlama gerçekleştiği günü mü ilk gün sayacağız test için ?
Rica ederim, iğne mi oldunuz? Hayırlısıyla olur inşallahteşekkür ederim cevap için
evet 31 mayısta iğne oldum sonucu bekliyorum inşallah hayırlı bir sonuç olurRica ederim, iğne mi oldunuz? Hayırlısıyla olur inşallah
Bende 31 mayısta oldum güzel sonuçlar bekliyorummm inşallahhevet 31 mayısta iğne oldum sonucu bekliyorum inşallah hayırlı bir sonuç olur
Hayırlı haber alın inşallah :) ne zaman test yaparsınız peki?Bende 31 mayısta oldum güzel sonuçlar bekliyorummm inşallahh
Kızlar 13.gün negatifi gördüm çok üzgünüm
Doktotum özellikle 13 haziranda yaptırmamı söyledi bat zaten 14 haziran yaptırmasam olmaz mı dedim hayır yaptırmalısın ki nedir ne değildir kimyasal mı sağlıklı mı kontrol altına almalıyız dediHayırlı haber alın inşallah :) ne zaman test yaparsınız peki?
Normalde 30, 32 gunde bir oluyorum ama bu ay yumurtalar erken gelisti 12.gun igne oldum 25.gun bugun bilemedim bende bat ne zamanCanım çok çok geçmiş olsun... Yeni ay yeni umutlar inşallah... Bat ne zamandı? Adetin gecikmese de hemen yeni aya başlasan keşke.
Oylede pko olup hamile kalan o kadar cok insan var ki yumurta buyuyo catliyo neden olmuyo yani anlamadim bu ikinci klomen denememizdi ama rahim filmi cektircem bu ay artikÜzülme canım herşeyin hayırlısı ben çok ağır pco luyum doktorum çatlatma iğnesiyle hamile kalmak normal yolla hamile kalmaktan sadece yüzde 4 veya 5 fazla çok ümitlenmeyin kesin hamile kalacaksın diye bir şey yok demişti tutmadıda zaten
Normalde hangi gün iğne oluyordun? 14-15gibi oluyorduysan iğneyi birkaç günün var bata daha demektir..Normalde 30, 32 gunde bir oluyorum ama bu ay yumurtalar erken gelisti 12.gun igne oldum 25.gun bugun bilemedim bende bat ne zaman
Canım bir arkadaşa daha yazmıştım. Hiçbir sorunu sıkıntısı olmayan çiftlerin de bir ayda hamile kalma ihtimali %8gibi bir rakam. Yani yumurtamız çatlasa da sperm gerekli vakitte gitse de malesef o ay %100olacak diye bir şart yok... Fakat rahim filmi çekildikten sonraki ay için genelde ihtimal artıyor diyorlar. Daha çektirmediysen hemen çektir adet olduğunda randevu alıp...Oylede pko olup hamile kalan o kadar cok insan var ki yumurta buyuyo catliyo neden olmuyo yani anlamadim bu ikinci klomen denememizdi ama rahim filmi cektircem bu ay artik
Benimde 8.günüm cnm.Göğüsler her zaman olduğu gibi hassas artık onu belirtiden saymıyorum. Kasıklarımda diğer aylara göre batma yok denecek kadar az.Aksine yanma sıcaklık hissediyorum.İçimden bir ses bu ayda olmadı diyoBugun igneden sonra ki 9.gunum oek bi belirti yok gibi. Goguste ki kahverengi yerin dis cevresinde koyu kahverengi oldugunu gordum. O zaten adet belirtidi ayni zamanda. Oyle agrim sizim da pek yok. Ara ara kasik agrisi o kdr.. sizler de durum ne
Benimde 8.günüm cnm.Göğüsler her zaman olduğu gibi hassas artık onu belirtiden saymıyorum. Kasıklarımda diğer aylara göre batma yok denecek kadar az.Aksine yanma sıcaklık hissediyorum.İçimden bir ses bu ayda olmadı diyo
Bende oyle dusunuyorum bu ay cok umutluydum cunku cok uzuldum reglim gecikmeden hemen olursa bayramdan once cektirmek istiyorumCanım bir arkadaşa daha yazmıştım. Hiçbir sorunu sıkıntısı olmayan çiftlerin de bir ayda hamile kalma ihtimali %8gibi bir rakam. Yani yumurtamız çatlasa da sperm gerekli vakitte gitse de malesef o ay %100olacak diye bir şart yok... Fakat rahim filmi çekildikten sonraki ay için genelde ihtimal artıyor diyorlar. Daha çektirmediysen hemen çektir adet olduğunda randevu alıp...
16.gun olmustum bu ikinci denememiz uc kere mi kullaniliyo klomen belkide femara verir o daha iyi diyolarNormalde hangi gün iğne oluyordun? 14-15gibi oluyorduysan iğneyi birkaç günün var bata daha demektir..
Evet genel olarak okuduğum belirtilerde batma var.Adet olana kadar hep bir umut vardır.Normalde benimde vücut sıcaklığım yumurtlama öncesi 36.1-36.3 arasıydı çatladığından beri her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölçüyorum 36.7 çıkıyor ama adete iki gün kala düşmeye başlıyor.Benim bahsettiğim sıcaklık yanma kasıklarımda onuda bu ay ilk kez yaşadım.Alt karın ağrısı daha şimdiden başladı bu ağrı genelde 10.gün başlar ve adet olurum bu sefer baya erken başladı.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımCanim ates basma bende de 2 gundur cok var. Normal de vucut sicakligim 35.7 veya 36 dir. Iki gundur 36.9 ve 37 cikiyor. Bu belirtimi bilemiyorum. Ama hamile kalanlar genrlde batma hissetmisler. Bende bi batma yok.
Adet olucaksan bi iki gün öncesi sıcaklık düşüyo hamileysen düşmüyo hiç canımCanim ates basma bende de 2 gundur cok var. Normal de vucut sicakligim 35.7 veya 36 dir. Iki gundur 36.9 ve 37 cikiyor. Bu belirtimi bilemiyorum. Ama hamile kalanlar genrlde batma hissetmisler. Bende bi batma yok.