- 21 Ocak 2018
- 167
- 130
- 32
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.161
10.gün bende baya belirgin çizgi çıkmış 11-12. Günler silikleşmeye başlamıştı.Genelde 12.gün iğnenin etkisi geçmiş oluyormuş.Eğer bebeğin seninleysen zaten git gide koyulaşır çizgilerKızlar iğnenin 10.günü
İğnenin etkisi geçmiş midir diye test yapıp baksam mı? Siz yapmış mıydınız iğnenin etkisinin gecip gecmedigini ogrenmek için?
Evettt.Benimde 3.gün bu sabah ateşim yükselmişti demek yumurtam çatladı.Göğüs hassasiyeti iğnenin etkisinden sanırım canım benimde var hatta iğneden öncede başlamıştı.Belirtilerimizi birlikte takip etmek güzelBugun igneden sonra 4. Gunum hic bi sgrim kalmadi sadece goguslerim cok hassas... beklemek cok heyecanli
O zaman hiç gereksiz sabırsızlıklar yapmıyorum, 13.gün ilk testimi yapmak üzere beklemeye koyuluyorum :))10.gün bende baya belirgin çizgi çıkmış 11-12. Günler silikleşmeye başlamıştı.Genelde 12.gün iğnenin etkisi geçmiş oluyormuş.Eğer bebeğin seninleysen zaten git gide koyulaşır çizgiler
Canım ben 11.günü yaptım, aslında niyetim iğnenin etkisi geçmiş mi diye bakmak içindi (normalde negatif çıkıyordu 10.veya 11.gün hep yapardım) ama çok silik de olsa pozitif çıkınca, diğer günler koyulaşıyor mu diye karşılaştırmak için iyi oldu.Kızlar iğnenin 10.günü
İğnenin etkisi geçmiş midir diye test yapıp baksam mı? Siz yapmış mıydınız iğnenin etkisinin gecip gecmedigini ogrenmek için?
Evettt.Benimde 3.gün bu sabah ateşim yükselmişti demek yumurtam çatladı.Göğüs hassasiyeti iğnenin etkisinden sanırım canım benimde var hatta iğneden öncede başlamıştı.Belirtilerimizi birlikte takip etmek güzel
Sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almakta nasip olsun inşallah canım.. benimde 7.günüm hiç bir belirtim yok moralim bozuluyorCanım ignenin 10.gunune kadar hiç belirtim ağrım sızım yoktu 10.gunden sonra sadece ara ara kasıklarımda ağrı oluyordu 12.gunden sonra uyku oldu bende çok işten gelir gelmez yemek yer sızardım hemen 14gun test yaptım 12,88 çıktı beta adetime 3gun vardı ama 17.gun yani adet günüm 69,79 çıktı beta bugün 19.gun tekrar kan vericem akşama bakalım cumada randevum var doktorda görcez bakalım doktor ne dicek
Kızlar benim 7.günüm hiçbir belirtim yoksizler kaçıncı gününüzdesiniz? Belirtiler var mı?
Çok az gelirdi ama normal akıntımdı o her zaman olandan yada ben öyle düşündüm önemsemedim ama kendini illa dinleme yoksa zaman geçmiyor bende öyleydim ama bu sefer hiç üstüne olmadım hissediyordum olacaktı bu sefer diyodum ama illa kafayı oraya takmıyordum sende öyle yap zaman çabuk geçerSağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almakta nasip olsun inşallah canım.. benimde 7.günüm hiç bir belirtim yok moralim bozuluyorsenin 10.güne kadar akıntın falan da mı olmuyordu??
Canım ben 11.günü yaptım, aslında niyetim iğnenin etkisi geçmiş mi diye bakmak içindi (normalde negatif çıkıyordu 10.veya 11.gün hep yapardım) ama çok silik de olsa pozitif çıkınca, diğer günler koyulaşıyor mu diye karşılaştırmak için iyi oldu.
Benim sadece 2 gün boyunca çatlama ağrısı oldu oda geçti.. hiç göğüslerde hassasiyet yok bide bugün kalçamın sol tarafı ağrımaya başladı yani sol yanım.. yeter ki hayırlı ve sağlıklı olarak tutsun da belirti önemli değil inşallah bizde buraya hamileyiz diye müjdeler veririz :)Benim daha igneden sonraki 4. Gunum . Ihne etkileri yasiyorum. Agrim bitti cok sukur ama goguslerim cok hassas. Birde bugun bi kac kez kasiklarima minik igne batmasi oldu. Daha cok gun var benim icin.. sen de uzulme bazi kisilerde hic belirti olmuyor. Iyi dusun iyi olsun canim :)
Dinlememek mümkün değil malesefÇok az gelirdi ama normal akıntımdı o her zaman olandan yada ben öyle düşündüm önemsemedim ama kendini illa dinleme yoksa zaman geçmiyor bende öyleydim ama bu sefer hiç üstüne olmadım hissediyordum olacaktı bu sefer diyodum ama illa kafayı oraya takmıyordum sende öyle yap zaman çabuk geçer
Benim sadece 2 gün boyunca çatlama ağrısı oldu oda geçti.. hiç göğüslerde hassasiyet yok bide bugün kalçamın sol tarafı ağrımaya başladı yani sol yanım.. yeter ki hayırlı ve sağlıklı olarak tutsun da belirti önemli değil inşallah bizde buraya hamileyiz diye müjdeler veririz :)
Bende de gögüslerde hassasiyet vs hiç yok. Akıntı var ama o da regl öncesi 4 5 gün itibarıyla bende akıntı hep olurdu. O nedenle onu da belirtiden saymıyorum.Benim sadece 2 gün boyunca çatlama ağrısı oldu oda geçti.. hiç göğüslerde hassasiyet yok bide bugün kalçamın sol tarafı ağrımaya başladı yani sol yanım.. yeter ki hayırlı ve sağlıklı olarak tutsun da belirti önemli değil inşallah bizde buraya hamileyiz diye müjdeler veririz :)
Çok şükür canım çok sağlıklı ilerliyor elhamdulillahCanım bugünku sonucum 164 çıktı normal ilerliyor dimi 2gun önce 69du
Az kaldı da günler geçmek bilmiyor:)) ya normalde takmıyordum bugün tamamen kuruluk olunca bi an ümitsizliğe kapıldım.. normalde belirti aramazdım.. ben bu evde yapılan testlere inanmıyorum pozitif gösteriyor negatif çıkıyor.. en iyisi kan testi benceInsallsh canimsenin az kalmis. Ben eve 10 tane test aldim. 10. Gun itibari ile hergun yspicam. :)
Benim düne kadar vardı akıntım bugün 7.gün artık yok kupkuruBende de gögüslerde hassasiyet vs hiç yok. Akıntı var ama o da regl öncesi 4 5 gün itibarıyla bende akıntı hep olurdu. O nedenle onu da belirtiden saymıyorum.
Kendimi dinlememeye calısıyorum
10.günBenim düne kadar vardı akıntım bugün 7.gün artık yok kupkurusenin kaçıncı günün?
Işte benim her ay kupkuru olunca farklı bir durum değil bende10.gün
Ya akıntı net bir belirti değil zaten, keşke bende de kupkuru olsaydı da en azından regl olmaya yakın olan belirtilerden farklı bir durum var derdim