- 7 Haziran 2012
- 2.106
- 2.369
-
- Konu Sahibi kerem34gul
Benimde öle oluyo su an cnm 15 gün oldu iğne olalı sadece agrım var kasıklarda arada vuruyoKızlar ben de size bişey sormak istiyorum. Klomende 2.ayım bu ay.Batıma 3 gün var.Geçen ay bir sürü belirtim vardı.Göğüslerimin ucu acıyordu.Kasıklarım ağrıyordu.Ben kesin hamileyim dedim ama 28.günde kırmızıları gördüm.Bu ay ise hiç bir belirtim ağrım sızım yok.Sadece kasıklarımda arada sırada gelen sancılar dışında.Benim gibi olan,bana yardımcı olabilecek biri var mııı
Evet cnm yapıyolar ama ben gecikmeyi bekliyorumÇatlatma iğnesinden 14 gun sonra gebelik testi yapabiliyoruz demi
Bide bana sadece klomen verdi çatlama iğnesi vermedi doktor 2 Aydır. Bu ay 20 mm lik bir yumurtam oluştu ilk defa.Benimde öle oluyo su an cnm 15 gün oldu iğne olalı sadece agrım var kasıklarda arada vuruyo
Benimde 21 milimlik iki taraftada yumurtam oluştu hemen verdi iğne kendi çatlasın istemiştirBide bana sadece klomen verdi çatlama iğnesi vermedi doktor 2 Aydır. Bu ay 20 mm lik bir yumurtam oluştu ilk defa.
Ne kadardır istiyorsun cnm kaç yıllık evlisinBide bana sadece klomen verdi çatlama iğnesi vermedi doktor 2 Aydır. Bu ay 20 mm lik bir yumurtam oluştu ilk defa.
Canimmmm ne yaptinnn var mi bi haberr test yapacaktin bugunnn merak ettim haber ver mutlakaaa
Canım 1,5 yıllık evliyim 9 aydırda bebek istiyoruz.Ne kadardır istiyorsun cnm kaç yıllık evlisin
Olur inş cnm çok yenisiiz ben 4 yıl olcak evleneli 3 yımdır deniyoruzCanım 1,5 yıllık evliyim 9 aydırda bebek istiyoruz.
Bugün kü test bu arkadaşlar
Allah yardımcımız olsun canım benim zor bu süreç yine de şükür.Sizin rahatsızlık neydi.Olur inş cnm çok yenisiiz ben 4 yıl olcak evleneli 3 yımdır deniyoruz
Kızlar karartma yaptılar yarın sabah tekrarlıcam inşTek çizgimi canım kaçıncı gün
Canım bu ovulasyon mu gebelik miKızlar karartma yaptılar yarın sabah tekrarlıcam inş
Gebelik testi canım 2 gündür negatifti bugünde çok silik yarın yenilicem inşallah koyulaşırCanım bu ovulasyon mu gebelik mi
İnşallahhGebelik testi canım 2 gündür negatifti bugünde çok silik yarın yenilicem inşallah koyulaşır
İnşallah canım benimGebelik testi canım 2 gündür negatifti bugünde çok silik yarın yenilicem inşallah koyulaşır
Kızlar karartma yaptılar yarın sabah tekrarlıcam inş
Erken olmussun ben 15.gun igne yaptirdimYumurtanın erkrn gelişmesi nasıl oluyor cnm ben adetin 3. günü doktora gittim klomeni verdi ertesi gün başladım 5 gün sürdü pazar bitti ilacım salı cagrdı baktı yumurtalarıma güzel iğne yapalım dedi o gün akşam oldum yani10.gün oldum iğnemi erkenmi normalmi sence cnm