Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ara ara sabahki teste bakıyorum çok silik çizgi var gibi eve gidince ıvilasyon testi uapayım diyorum hcg lh birbirine yakın hormonlarmış bilaç arkadaşım ovilasyon testiyle anlamıştı ağzımda çok kuruyor bugün

Benimde öle oluyo su an cnm 15 gün oldu iğne olalı sadece agrım var kasıklarda arada vuruyo

Canimmmm ne yaptinnn var mi bi haberr test yapacaktin bugunnn merak ettim haber ver mutlakaaa

Yaptım canım negatif bekleme çilesine bir de grip eklendi ölüyorum tiroit ilacı içiyorum o zaten nefes darlığı yapıyor gripten de zor nefes alıyorum 15. Günü görürüm de inşallah test yaparım kalbim çarpıntı yapıyor yerinden çıkacak gibi vallahi bebeği falan bile düşünemiyorum şu an benim umudum sizlerde zaten şu hasta kadına mutlu haberler verin inşallah

Kızlar siz çatlatma iğnesi olduğunuz günden 36 saat sonra yumurtanız kesin çatladı diye bir şey yok ayrıca diyelim 36 saat sonra çatladı ilk birliktelikte hamile kaldınız diye de bir şey yok yani eğer adetiniz geçerse kan tahlili yaptırın çünkü son birliktelikte hamile kalırsanız değeriniz 50 yi geçmez ve idrar da çıkmaz

Bugün kü test bu arkadaşlar

Eklentiler

• F163B385-2BF1-4D5D-BCA3-E9560D9C38B1.jpeg
    28,9 KB · Görüntüleme: 83
Erken olmussun ben 15.gun igne yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…