Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlstma ignemin 2. Gunundeyim ama belim ve kasiklarim inanilmaz agriyor hafiftr ishal var gibi. Sizler de de boyle oldu degil mi ?? Yardim edin kizlar
Bende dün akşam saat yedi gibi iğne yaptırdım cnm.Belimde ağrılar var kasıklarımdaki hafif sağ ve sol ikisindede var.İshal bende iğnenin ilerleyen günlerinde oluyor.inşallah umudunuza bu ay kavuşuruz

Bende dün akşam saat yedi gibi iğne yaptırdım cnm.Belimde ağrılar var kasıklarımdaki hafif sağ ve sol ikisindede var.İshal bende iğnenin ilerleyen günlerinde oluyor.inşallah umudunuza bu ay kavuşuruz

Benim ilk ignem. Burada okuyorum agri olacak diye biliyordum ama ishalle kabiz arasindayim suan. Pazar gunu saat 6 da vuruldum bende. Insallah bebeklerimize kavusuruz

Geri sayımı birlikte yaparız. Kaç aydır istiyorsunuz peki cnm

9 aydir istiyoruz. Ama bende pko var o yuzden toplamda 4 kere dogru duzgun deneyebildik. Pko oldugu icin hep dr kontroluyle ilerliyorduk. Ama uzatmsk istemedik daha fazla o yuzden bu tedaviye basladik. Siz ne zamandir istiyorsunuz ?
Ilk degil sanirim senin igne ?

İlk değil aynen cnm umarım son olur bizimde yaklaşık dokuz ay oldu.Başlarda süt hormonum yüksekti sonra düştü yumurtalarım buna bağlı sanırım çatlamıyo.bu ay eşim doktora gitti adet olurdam eğer bende hormon ve hsg çektircem

Insallah hic gerek kalmadan bu ay guzel haberi birbirimize veririz :)

Gunaydin kizlar. Dun ignenin etkisiyle dik bile duramiyodum ama bugun cok sukur iyiyim. Bol bol su iciyorum ilaci vucudum bi an once atsin diye. Sizler nasilsiniz ?

Kızlar sonunda cizgi cikmiyo ovulasyon testinde gecen ay silik cikiyodu surekli pko dan diyordum bu ay da igneden sonra hep cizgi cikti iki gundur silikti bugunde boyle artik catladi demek oluyo degil mi?

Eklentiler

• 40E43E79-F3A6-400C-8EB5-20C89ACAAC92.jpeg
    16,7 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar sonunda cizgi cikmiyo ovulasyon testinde gecen ay silik cikiyodu surekli pko dan diyordum bu ay da igneden sonra hep cizgi cikti iki gundur silikti bugunde boyle artik catladi demek oluyo degil mi?
Evet canım artık çatlamış. Hadi şimdi en zor kısım, beklemek. İnşallah sonu güzel olur bu bekleyişin iğne sonrası kaçıncı günündü şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…