-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.141
Sen benim yaşadığımın aynı şekliyle gidiyorsun canım ya bu ayİğneden sonraki 9.günümden herkese selamlar
Ayy allahım sonu da senin gibi olsun insallahSen benim yaşadığımın aynı şekliyle gidiyorsun canım ya bu ayinşallah sonu da aynı olur test yapacak mısın Cuma veya Cumartesi günü?
Canım ben çok belirti takip edemedim, progestanı 600mg alıyordum çatlatma iğnesi olduğum günden beri. O yüzden devamlı uyuyordum. Hala devam ediyoruz ilaca.Ayy allahım sonu da senin gibi olsun insallah
Eski sayfalara dönüp senin belirtilere bakmaya calıstım ama bulamadım, nasıldı sende hiç belirti olmus muydu bu zamanlarda?
Pazar sabahı yapacagım canım, eşim de evde olur. Eger çift çizgi cıkarsa en azından haberi paylaşabilirim. Bir de hassas erken testlerden alıp yaparım diye düşünüyorum hatta. En azından içimizde kalmasın, eger yoksa da kafama takıp psikolojik olarak kanamayı geciktirmem
Bu arada evinde test yoksa internetten laboquick marka almanı tavsiye ederim, hemen kargoluyorlar normalde. Normal testi bile çok hassas. Hatta onun erken testinden de kullandım ama bence normali daha kullanışlı bile oldu. Pozitif çıksa bile hcg değeri artıyor mu, test koyulaşıyor mu diye idrar testine devam ettim. İnternetten çok uyguna geldiği için rahat rahat yaptımAyy allahım sonu da senin gibi olsun insallah
Eski sayfalara dönüp senin belirtilere bakmaya calıstım ama bulamadım, nasıldı sende hiç belirti olmus muydu bu zamanlarda?
Pazar sabahı yapacagım canım, eşim de evde olur. Eger çift çizgi cıkarsa en azından haberi paylaşabilirim. Bir de hassas erken testlerden alıp yaparım diye düşünüyorum hatta. En azından içimizde kalmasın, eger yoksa da kafama takıp psikolojik olarak kanamayı geciktirmem
İnsallah o yukarda anlattıgın heyecanları ben de yaşayabilirim. Ama olmasa da allahın vardır bir bildiği deyip önüme bakacağım, kendimi hırpalamak istemiyorum artık. Çok uzun süre oldu deniyoruz, bu ay koşullar cok uygundu, biz denemelerimizi tam olması gerektigi gibi yaptık, gün hiç kaçırmadık vs. Artık bu ay da olmazsa, gercekten demekki bir zamanı vardır diye düşüneceğim.Bu arada evinde test yoksa internetten laboquick marka almanı tavsiye ederim, hemen kargoluyorlar normalde. Normal testi bile çok hassas. Hatta onun erken testinden de kullandım ama bence normali daha kullanışlı bile oldu. Pozitif çıksa bile hcg değeri artıyor mu, test koyulaşıyor mu diye idrar testine devam ettim. İnternetten çok uyguna geldiği için rahat rahat yaptımnormalde eczanede testlerin tanesini 5liraya satıyorlar, ben 50tanesini 50liraya almıştım
Ben de tedavi sürecim de hep bu dediğini dedim. Varsa da yoksa da bileyim. Bir kere kan verip doktorun yanında pat diye öğrendim negatif olduğunu. Neredeyse ağlayacaktım kadının yanında... Önden haberim olunca daha iyi oluyordum. Bir de tabi yeni ayın tedavisine hemen başlamak istiyor insan...
İnsallah o yukarda anlattıgın heyecanları ben de yaşayabilirim. Ama olmasa da allahın vardır bir bildiği deyip önüme bakacağım, kendimi hırpalamak istemiyorum artık. Çok uzun süre oldu deniyoruz, bu ay koşullar cok uygundu, biz denemelerimizi tam olması gerektigi gibi yaptık, gün hiç kaçırmadık vs. Artık bu ay da olmazsa, gercekten demekki bir zamanı vardır diye düşüneceğim.
Şu anda akıntım var ve sağ tarafta (yumurtaların oluştugu taraftı bu ay) minik sızılar oluyor bazen gün içinde 3 4 kere. Kendimi çok dinlemek istemiyorum. Zaten belirtiler de regl belirtileriyle benzer diyor herkes, tek yapılması gereken şey beklemek biraz daha.
Ayy gebelik testim bitti evde ya, laboquick’in ovulasyon testlerinden var evde bayağı bir sadece. Doğru diyosun akşam internetten biraz sipariş verebilirim, hemen de kargoluyolar :)
Umuyorum canım. tüm dileklerim hepimiz için gercekten. Allah herkese hayırlısını nasip etsin.Canim bazi kisiler obulasyon testiyle bile snliyorlar hamile olup olmadiklarini. Bende heyecanlandim senin adina :) insallah guzel hbrini verirsin
İnşallah canım, tüm gönlümle diliyorum bunuİnsallah o yukarda anlattıgın heyecanları ben de yaşayabilirim. Ama olmasa da allahın vardır bir bildiği deyip önüme bakacağım, kendimi hırpalamak istemiyorum artık. Çok uzun süre oldu deniyoruz, bu ay koşullar cok uygundu, biz denemelerimizi tam olması gerektigi gibi yaptık, gün hiç kaçırmadık vs. Artık bu ay da olmazsa, gercekten demekki bir zamanı vardır diye düşüneceğim.
Şu anda akıntım var ve sağ tarafta (yumurtaların oluştugu taraftı bu ay) minik sızılar oluyor bazen gün içinde 3 4 kere. Kendimi çok dinlemek istemiyorum. Zaten belirtiler de regl belirtileriyle benzer diyor herkes, tek yapılması gereken şey beklemek biraz daha.
Ayy gebelik testim bitti evde ya, laboquick’in ovulasyon testlerinden var evde bayağı bir sadece. Doğru diyosun akşam internetten biraz sipariş verebilirim, hemen de kargoluyolar :)
Karından gördük biz keseyi, 3775ti kanda değer. Çatlatma iğnesini 19 Martta oldum, 10 Nisanda keseyi gördük yani iğneden sonraki 22.gündü...
Canım Merhaba , hayırlı olsun. allah kucağına almayı nasip etsin. Var mıydı belirtilerin ? sende iğne vuruldun sanırım ?Kızlar çatlatma iğnesinden sonra 14.gün bugün kan verdim ve pozitif çıktı yani 12,88 degerim sizce şimdilik normalmidir bu deger yoksa çok mu düşük
Vajinal ultrasonla bakmamalarının sebebi ne canımKarından gördük biz keseyi, 3775ti kanda değer. Çatlatma iğnesini 19 Martta oldum, 10 Nisanda keseyi gördük yani iğneden sonraki 22.gündü...
Daha öncesinde vajinal de baktı birden fazla kere hamilelik sürecinde yani. 1000lerdeyken hcg vajinal, hcg 3000lerde karından bakıyorlar. Bizim de muayeneye gittiğimzide önce karından baktı. Karından bakarken görmeseydi tekrar vajinal bakacaktı.Vajinal ultrasonla bakmamalarının sebebi ne canım
Cnm 2500 yada 3000 de rahat gorunuyor kese
Canım ignenin 10.gunune kadar hiç belirtim ağrım sızım yoktu 10.gunden sonra sadece ara ara kasıklarımda ağrı oluyordu 12.gunden sonra uyku oldu bende çok işten gelir gelmez yemek yer sızardım hemen 14gun test yaptım 12,88 çıktı beta adetime 3gun vardı ama 17.gun yani adet günüm 69,79 çıktı beta bugün 19.gun tekrar kan vericem akşama bakalım cumada randevum var doktorda görcez bakalım doktor ne dicekCanım Merhaba , hayırlı olsun. allah kucağına almayı nasip etsin. Var mıydı belirtilerin ? sende iğne vuruldun sanırım ?
Kızlar iğnenin 10.günü
İğnenin etkisi geçmiş midir diye test yapıp baksam mı? Siz yapmış mıydınız iğnenin etkisinin gecip gecmedigini ogrenmek için?