- 5 Şubat 2018
- 661
- 586
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.121
Seninle beraber ilerlicez sanırım canımEtmem mi canım benim rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninle beraber ilerlicez sanırım canımEtmem mi canım benim rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin ins
Aynen cnm bende şimdi fark ettimSeninle beraber ilerlicez sanırım canım
Benim 4. Günle beraber kasık ve bel ağrısı tamamen kesilmişti canım. Ama herkes de farklı oluyor sanırımKac gune geciyor peki ?
Benim 4. Günle beraber kasık ve bel ağrısı tamamen kesilmişti canım. Ama herkes de farklı oluyor sanırım
Bende dün akşam saat yedi gibi iğne yaptırdım cnm.Belimde ağrılar var kasıklarımdaki hafif sağ ve sol ikisindede var.İshal bende iğnenin ilerleyen günlerinde oluyor.inşallah umudunuza bu ay kavuşuruzCatlstma ignemin 2. Gunundeyim ama belim ve kasiklarim inanilmaz agriyor hafiftr ishal var gibi. Sizler de de boyle oldu degil mi ?? Yardim edin kizlar
Bende dün akşam saat yedi gibi iğne yaptırdım cnm.Belimde ağrılar var kasıklarımdaki hafif sağ ve sol ikisindede var.İshal bende iğnenin ilerleyen günlerinde oluyor.inşallah umudunuza bu ay kavuşuruz
Geri sayımı birlikte yaparız. Kaç aydır istiyorsunuz peki cnmBenim ilk ignem. Burada okuyorum agri olacak diye biliyordum ama ishalle kabiz arasindayim suan. Pazar gunu saat 6 da vuruldum bende. Insallah bebeklerimize kavusuruz
Geri sayımı birlikte yaparız. Kaç aydır istiyorsunuz peki cnm
Yok canım, şu anda iğneden sonraki 7.günüm. Bekliyorum :)Cok tesekkur ederim cevap icin tatlim. Peki hamile misin ??
Yok canım, şu anda iğneden sonraki 7.günüm. Bekliyorum :)
İlk değil aynen cnm umarım son olur bizimde yaklaşık dokuz ay oldu.Başlarda süt hormonum yüksekti sonra düştü yumurtalarım buna bağlı sanırım çatlamıyo.bu ay eşim doktora gitti adet olurdam eğer bende hormon ve hsg çektircem9 aydir istiyoruz. Ama bende pko var o yuzden toplamda 4 kere dogru duzgun deneyebildik. Pko oldugu icin hep dr kontroluyle ilerliyorduk. Ama uzatmsk istemedik daha fazla o yuzden bu tedaviye basladik. Siz ne zamandir istiyorsunuz ?
Ilk degil sanirim senin igne ?
İlk değil aynen cnm umarım son olur bizimde yaklaşık dokuz ay oldu.Başlarda süt hormonum yüksekti sonra düştü yumurtalarım buna bağlı sanırım çatlamıyo.bu ay eşim doktora gitti adet olurdam eğer bende hormon ve hsg çektircem
Çok güzel, sağlıklı yükselmiş canım. Hayırlı olsun tekrardanAdet günümdü bugün tekrar kan verdim şükürler olsun 69,70 çıktı
İçime su serptin cnm benim merak ediyodum iyi mi değer diye cuma günü randevum var bakalım doktor ne dicekÇok güzel, sağlıklı yükselmiş canım. Hayırlı olsun tekrardan
Evet canım artık çatlamış. Hadi şimdi en zor kısım, beklemek. İnşallah sonu güzel olur bu bekleyişin iğne sonrası kaçıncı günündü şimdi?Kızlar sonunda cizgi cikmiyo ovulasyon testinde gecen ay silik cikiyodu surekli pko dan diyordum bu ay da igneden sonra hep cizgi cikti iki gundur silikti bugunde boyle artik catladi demek oluyo degil mi?
Bugün tam 7.günüm haftaya çarşamba çıkar artık varsada yoksa inşallah vardırrrEvet canım artık çatlamış. Hadi şimdi en zor kısım, beklemek. İnşallah sonu güzel olur bu bekleyişin iğne sonrası kaçıncı günündü şimdi?
Çok az kalmış canım, hadi inşallah dualarımız seninleBugün tam 7.günüm haftaya çarşamba çıkar artık varsada yoksa inşallah vardırrr