- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.101
Canım ağrılar, bıçak gibi giren ağrılar filan iyiye işaret aslında. İkinci yumurtan da çatlıyor olabilir (evde ovulasyon testin varsa bi bak, koyu çıkarsa değerlendirirsiniz hem), yerleşmeye çalışıyor da olabilir.. Çok dikkat et kendine, bol bol dinlen canım.Kizlar igneden sonraki 4.gunum ayakta durunca kasik bel ve bacak agrim var acaba kiste mi donustu yumurtalar catlamadi mi
Bende de aynıları oldu. Hatta yürürken bıçak gibi bacağımdan kasığıma doğru giriyor gibi oluyoduKizlar igneden sonraki 4.gunum ayakta durunca kasik bel ve bacak agrim var acaba kiste mi donustu yumurtalar catlamadi mi
saol cnm benimCanim hayirli olsun ilk tedavin miydi ve kac yumurtan olusmustu
Dun yine tam siliklesmedi bugun siliklesir artik degerlendirdik sabaha agrilarim gecti artik bekliyoruzCanım ağrılar, bıçak gibi giren ağrılar filan iyiye işaret aslında. İkinci yumurtan da çatlıyor olabilir (evde ovulasyon testin varsa bi bak, koyu çıkarsa değerlendirirsiniz hem), yerleşmeye çalışıyor da olabilir.. Çok dikkat et kendine, bol bol dinlen canım.
Senin kac gun oldu canim igneden sonraBende de aynıları oldu. Hatta yürürken bıçak gibi bacağımdan kasığıma doğru giriyor gibi oluyodu
Masallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua etP
saol cnm benimevet ilk kez doktor kontrolunde oldu bir tane yumurtam vardi 20mm di
21’inde iğnemi olmustum. Bugun 6.gün canım. Senin?Senin kac gun oldu canim igneden sonra
Bende 23ünde oldum canim doktor igneden sonraki 13.gün test yap dedi21’inde iğnemi olmustum. Bugun 6.gün canım. Senin?
inşallah canım ama benim kistim yoktu nerden çıktı bu bilmiyorum .Kist atılıyordur inşallah canım. İlaçlar da şifa olsun. Korkma inşallah bir sorun yoktur... Dualarımız seninle...
Ultrasona gitmekte fayda var tabi... Fakat canım bak ben geçen haftaya kadar hep parlak kırmızı leke ve kanama gördüm. Elhamdulillah hiçbir şey olmaz. Doktorun gerekli ilaçları da vermiş. Hiç korkma... Şifa ve iç ferahlığı versin Rabbiminşallah canım ama benim kistim yoktu nerden çıktı bu bilmiyorum .
dün tüm gün yattım akşam üstü ufak lekelenmem oldu iğne kasılmalarımıda aldı.
sabah mecbur işe geldim şimdilik çok şükür bir kanamam yok ama bugün tekrar ultrosona gideceğim.
bu halime şükrediyorum. Allah ım tüm şifa bekleyenlere şifa ver diye dua ediyorum...
ayy çok sağol canım işte çok zor oldu oluncada kaybetmek istemiyorumşimdi geldim doktordan sıvı azalmış dedi hipor diye bir iğne yazdı ama bu benim herzamanki doktorum değildi aradım sordum doktoruma çok erken dedi.Ultrasona gitmekte fayda var tabi... Fakat canım bak ben geçen haftaya kadar hep parlak kırmızı leke ve kanama gördüm. Elhamdulillah hiçbir şey olmaz. Doktorun gerekli ilaçları da vermiş. Hiç korkma... Şifa ve iç ferahlığı versin Rabbim
Amin canım... Kendi doktoruna sorman iyi olmuş. Bol su içiyor musun peki günde en az 2-2,5 litre içmeliymişiz, öyle diyorlar..ayy çok sağol canım işte çok zor oldu oluncada kaybetmek istemiyorumşimdi geldim doktordan sıvı azalmış dedi hipor diye bir iğne yazdı ama bu benim herzamanki doktorum değildi aradım sordum doktoruma çok erken dedi.
şimdi yarın teste göre hareket edeceğiz. CVD diye bir test istedi.
benimki çok az kırmızı idi hep kahverengi az bir leke...
Allahım herkesin dualarını kabul etsin...
Normaldede çok su tüketirim ikinin altına düşmemeye çalışıyorum.Amin canım... Kendi doktoruna sorman iyi olmuş. Bol su içiyor musun peki günde en az 2-2,5 litre içmeliymişiz, öyle diyorlar..
Aranızda güven oluşmuş ne güzelNormaldede çok su tüketirim ikinin altına düşmemeye çalışıyorum.
ben kendi doktorum çok güveniyorum.
ama haftanın 2/3 günü şehir dışında o yüzden hafta sonu ve hafta içi bir kaç gün burda sağolsun cep noda verdi. kanamam olunca hemen dün sabah aramıştım.
Etmem mi canım benimMasallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et
Evet, iğnenin etkileriCatlstma ignemin 2. Gunundeyim ama belim ve kasiklarim inanilmaz agriyor hafiftr ishal var gibi. Sizler de de boyle oldu degil mi ?? Yardim edin kizlar