Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar igneden sonraki 4.gunum ayakta durunca kasik bel ve bacak agrim var acaba kiste mi donustu yumurtalar catlamadi mi
Canım ağrılar, bıçak gibi giren ağrılar filan iyiye işaret aslında. İkinci yumurtan da çatlıyor olabilir (evde ovulasyon testin varsa bi bak, koyu çıkarsa değerlendirirsiniz hem), yerleşmeye çalışıyor da olabilir.. Çok dikkat et kendine, bol bol dinlen canım.

Dun yine tam siliklesmedi bugun siliklesir artik degerlendirdik sabaha agrilarim gecti artik bekliyoruz

Kist atılıyordur inşallah canım. İlaçlar da şifa olsun. Korkma inşallah bir sorun yoktur... Dualarımız seninle...
inşallah canım ama benim kistim yoktu nerden çıktı bu bilmiyorum .
dün tüm gün yattım akşam üstü ufak lekelenmem oldu iğne kasılmalarımıda aldı.
sabah mecbur işe geldim şimdilik çok şükür bir kanamam yok ama bugün tekrar ultrosona gideceğim.
bu halime şükrediyorum. Allah ım tüm şifa bekleyenlere şifa ver diye dua ediyorum...

Herkese merhaba, bende dun ovitrelle igne oldum. Dr bugun iliski olsun dedi. Benim dun agrim vardi ama bugun neredeyse agrim yok gibi. 11 ile 15 gun arasinda sonucun belli olur dedi insallah olur

Ultrasona gitmekte fayda var tabi... Fakat canım bak ben geçen haftaya kadar hep parlak kırmızı leke ve kanama gördüm. Elhamdulillah hiçbir şey olmaz. Doktorun gerekli ilaçları da vermiş. Hiç korkma... Şifa ve iç ferahlığı versin Rabbim

ayy çok sağol canım işte çok zor oldu oluncada kaybetmek istemiyorumşimdi geldim doktordan sıvı azalmış dedi hipor diye bir iğne yazdı ama bu benim herzamanki doktorum değildi aradım sordum doktoruma çok erken dedi.
şimdi yarın teste göre hareket edeceğiz. CVD diye bir test istedi.
benimki çok az kırmızı idi hep kahverengi az bir leke...
Allahım herkesin dualarını kabul etsin...

Amin canım... Kendi doktoruna sorman iyi olmuş. Bol su içiyor musun peki günde en az 2-2,5 litre içmeliymişiz, öyle diyorlar..

Amin canım... Kendi doktoruna sorman iyi olmuş. Bol su içiyor musun peki günde en az 2-2,5 litre içmeliymişiz, öyle diyorlar..
Normaldede çok su tüketirim ikinin altına düşmemeye çalışıyorum.
ben kendi doktorum çok güveniyorum.
ama haftanın 2/3 günü şehir dışında o yüzden hafta sonu ve hafta içi bir kaç gün burda sağolsun cep noda verdi. kanamam olunca hemen dün sabah aramıştım.

Aranızda güven oluşmuş ne güzel

Arkadaslarrr selammm kistimm cok cok sukur yok olmus :))) kistten dolayi 3 aydan sonra yeni baslangictayim... ama klomenin kist yapma ihtiimaline karsi gunde bir rane 7 gun kullanıcam, bugun 7. Gun aksam son klomeni icicem. Persembe gunu kontrolum var bakalim gunde tek klomenle ne kadar gelisecek yumurtalar gelismelerden haberdar ederim duaa edelim birbirimizeeee

Catlstma ignemin 2. Gunundeyim ama belim ve kasiklarim inanilmaz agriyor hafiftr ishal var gibi. Sizler de de boyle oldu degil mi ?? Yardim edin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…