- 5 Şubat 2018
- 661
- 586
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.081
Oo maşallah çok güzel yükselişi canım. En az 60olmalıydı, 115çıkmış çok şükür. Hayırlı uğurlu olsun tekrardan :)
Allah razı olsun inşallah böyle güzel devam eder. O kadar imkansız görünüyoduki gözüme inanamıyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda2gunde guzel katlanmis tebrikler rabbim kucaginada almayi nasip etsin
Progestan i bıraktırmadı mi Cnm doktorun geçen hafta ki kontrolümde progestan ve folic asidi bıraktırdı bana .Oh çok şükür canım. Çok sevindim doktorun da pozitif yaklaşmış. Progestanı kaça çıkarttınız? Ben de çatlatma iğnesinden beri 600mg kullanıyorum... Sana da şifa olsun inşallah sımsıkı tutunsun kuzun sana :)
Yok canım biz daha bırakmadık, iki hafta önce biraz yoğunca parlak kırmızı kanamam olmuştu. Gerçi en son 9-10 gün önce leke geldi ama doktorum gerekirse tüm gebelik boyu kullanırız filan diyor... Hayırlısı bakalım.Progestan i bıraktırmadı mi Cnm doktorun geçen hafta ki kontrolümde progestan ve folic asidi bıraktırdı bana .
Canım mesajını gördüm simdi yazayim dedim,ben ilk 3 ay vinalac kullandıktan sonra doktorum bana regenesis max diye bi ilac verdi.birde decavit diye bi vitamin vardi devletin karşıladığı.bu iki ilacin ayni etkende olduğunu,ama regenesisin icinde extradan omega 3 olduğu icin onu kullanmami tavsiye etti.regenesis max i devlet karsilamiyor.44 lira bi ucreti var.ama en iyisi oymus.ben iyi beslenemiyorum hic.duzenlide biseyler yiyemiyorum yalniz olunca.ama Allaha sukur haftasiyla tam bebegim masallah.ben bu vitamine bağlıyorumYok canım biz daha bırakmadık, iki hafta önce biraz yoğunca parlak kırmızı kanamam olmuştu. Gerçi en son 9-10 gün önce leke geldi ama doktorum gerekirse tüm gebelik boyu kullanırız filan diyor... Hayırlısı bakalım.
Folik asiti de bu gittiğimde keser büyük ihtimalle. Sen şimdi başka vitamin kullanıyor musun canım? D vitmaini veya balık yağı gibi?
Çok şükür canım. Şifa olsun bebişineCanım mesajını gördüm simdi yazayim dedim,ben ilk 3 ay vinalac kullandıktan sonra doktorum bana regenesis max diye bi ilac verdi.birde decavit diye bi vitamin vardi devletin karşıladığı.bu iki ilacin ayni etkende olduğunu,ama regenesisin icinde extradan omega 3 olduğu icin onu kullanmami tavsiye etti.regenesis max i devlet karsilamiyor.44 lira bi ucreti var.ama en iyisi oymus.ben iyi beslenemiyorum hic.duzenlide biseyler yiyemiyorum yalniz olunca.ama Allaha sukur haftasiyla tam bebegim masallah.ben bu vitamine bağlıyorum
Sagol canim benim,acikcasi kararsizim ne zmaan gitsem diye kara kara düşünüyorum.ucak yolculugu yapmam gerekecek ayni gun icinde 2 defa.napcam bilmiyorum.birde annemlerin evinde alaturka tuvalet var.korkuyorumÇok şükür canım. Şifa olsun bebişine
Ben de gündüz bi tost yiyorum, akşamları da genelde kahvaltı yapıyorum ama onu da çıkarıyorum çoğunlukla. Vitaminler olmasa yapamayız gerçekten bu kadar az beslenmeyle...
Sen bir ay sonra mı gideceksin annemlerin yanına canım? İnşallah ondan sonra düzenli beslenmeye başlarsın sen de...
Hiçbir şey olmaz canım korkma. Sen doktorunla konuş, sana en doğru bilgiyi o verir zaten ama uçak sorun olmuyor diye biliyorum... Alaturka tuvaleti de sor ama eğer gebelikle ilgili bir sıkıntın yoksa daha sağlıklı bile olabilirSagol canim benim,acikcasi kararsizim ne zmaan gitsem diye kara kara düşünüyorum.ucak yolculugu yapmam gerekecek ayni gun icinde 2 defa.napcam bilmiyorum.birde annemlerin evinde alaturka tuvalet var.korkuyorum
Kist atılıyordur inşallah canım. İlaçlar da şifa olsun. Korkma inşallah bir sorun yoktur... Dualarımız seninle...Bugün sabah uyandım kanamam olduğunu gördüm hemen progestanı kullandım fakat sancım vardı doktoru aradım kan testi istedi cuma 75den 150 çıkmış yükselme güzel dedi karnında sıvı var defi kist patlamış olabilir dedi takip edeceğiz dedi protlon galiba iğnenin adı ondan vurduk finlen dedi yarın tekrar ultrason salı kan tahlili Allah ım ne olur yardım et
Hayırlısı Cnm Bebek iyi olsun da aynen Doğuma kadar kullanırız gerekirse . Çok şükür lekelenme bitti bende . Evet Cnm doktora başka vitamine başladı adini hatırlamıyorum eve geçince yazarım bu arada doktorun yazdığı bu vitamini sağlık ocağı ücretsiz Doğuma kadar veriyor arkadaslar hemşire eczaneden almayın dedi eczacı da evet ayni ilaç dedi .Yok canım biz daha bırakmadık, iki hafta önce biraz yoğunca parlak kırmızı kanamam olmuştu. Gerçi en son 9-10 gün önce leke geldi ama doktorum gerekirse tüm gebelik boyu kullanırız filan diyor... Hayırlısı bakalım.
Folik asiti de bu gittiğimde keser büyük ihtimalle. Sen şimdi başka vitamin kullanıyor musun canım? D vitmaini veya balık yağı gibi?
Galiba benimki de decavit sağlık ocağından aldım CnmCanım mesajını gördüm simdi yazayim dedim,ben ilk 3 ay vinalac kullandıktan sonra doktorum bana regenesis max diye bi ilac verdi.birde decavit diye bi vitamin vardi devletin karşıladığı.bu iki ilacin ayni etkende olduğunu,ama regenesisin icinde extradan omega 3 olduğu icin onu kullanmami tavsiye etti.regenesis max i devlet karsilamiyor.44 lira bi ucreti var.ama en iyisi oymus.ben iyi beslenemiyorum hic.duzenlide biseyler yiyemiyorum yalniz olunca.ama Allaha sukur haftasiyla tam bebegim masallah.ben bu vitamine bağlıyorum
Canim hayirli olsun ilk tedavin miydi ve kac yumurtan olusmustuKızlar çatlatma iğnesinden sonra 14.gün bugün kan verdim ve pozitif çıktı yani 12,88 degerim sizce şimdilik normalmidir bu deger yoksa çok mu düşük
Regenesis max daha iyi canimGaliba benimki de decavit sağlık ocağından aldım Cnm
Regenesis max daha iyi canimGaliba benimki de decavit sağlık ocağından aldım Cnm
Insallah canim.o haftalarda yolculuk sorun olmaz gibime geliyo.erken dogum olsa bile 7 ayi geçtikten sonra yaşama sansi var.sende ucakla git olmazmi:)Hiçbir şey olmaz canım korkma. Sen doktorunla konuş, sana en doğru bilgiyi o verir zaten ama uçak sorun olmuyor diye biliyorum... Alaturka tuvaleti de sor ama eğer gebelikle ilgili bir sıkıntın yoksa daha sağlıklı bile olabilir
Biz de 28-30. Haftalarda tatile gideceğiz araçla cümbür cemaat 12saat sürecek herhalde. İnşallah bir sorun olmaz
İnşallah canım, dinlene dinlene gitmeyi planlıyoruz. Hem kalabalık olacağız hem orada da araç lazım olacak o yüzden arabayla gitmemiz lazım canım :)Insallah canim.o haftalarda yolculuk sorun olmaz gibime geliyo.erken dogum olsa bile 7 ayi geçtikten sonra yaşama sansi var.sende ucakla git olmazmi:)
Tamam canım, çok sağolasın. Bakalım bizim doktor ne yazacak...Hayırlısı Cnm Bebek iyi olsun da aynen Doğuma kadar kullanırız gerekirse . Çok şükür lekelenme bitti bende . Evet Cnm doktora başka vitamine başladı adini hatırlamıyorum eve geçince yazarım bu arada doktorun yazdığı bu vitamini sağlık ocağı ücretsiz Doğuma kadar veriyor arkadaslar hemşire eczaneden almayın dedi eczacı da evet ayni ilaç dedi .
Benim bu ay dört gün sonra başlayan iki üç gün süren kasık ağrılarım oldu ve 11 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama ben bu ay kendi haline bırakmıştım bişey kullanmamıştım canımKizlar igneden sonraki 4.gunum ayakta durunca kasik bel ve bacak agrim var acaba kiste mi donustu yumurtalar catlamadi mi
Yaa gercekten mi bende pko var iki yumurtam olustu catlatma ignesi oldum ondan sonraki gun hafif bi kasik agrim olmustu catladigini dusundum ama bu biraz fazla otururken hic bisey yok ayaga kalkinca bacagimla beraber agriyo kasiklarim bide bi biri bi biriBenim bu ay dört gün sonra başlayan iki üç gün süren kasık ağrılarım oldu ve 11 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama ben bu ay kendi haline bırakmıştım bişey kullanmamıştım canım