- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.061
İnşallah canım daha önce 9haftalık kalbi durdu o yüzden sevinmek için erken ama bu bile elime geçmedi 2.5 yıldırİlk öğrenmeye göre gayet iyi çıkmış canım, maşallahtebrik ederim inşallah sağlıkla da yükselecektir, hiç korkma
Canım benim ya... Çok zordur yavrunun kaybı eminim, başınız sağolsun. Hepsi imtihan hepsi bizim için ama inşallah hepsi geçti... Hep olumlu düşünmeye çalış canım, olur mu? Rabbim kavuştursun sağlık sıhhatle inşallahİnşallah canım daha önce 9haftalık kalbi durdu o yüzden sevinmek için erken ama bu bile elime geçmedi 2.5 yıldır
Yapmadım henüz. 15 gün dolunca adet olmazsam yapayım diyorum Şuan 14.günTest yaptın mi hic Cnm 12 gün bizde silik çıkmıştı 13 gün ise az daha belirginlesmisti
Doktora gittim güzel konuştu tabi yarınki değer önemli dedi progestanın derecesini yükseltti coraspirin verdi yine kan vereceğim yarın sonra bekleyeceğiz dediCanım benim ya... Çok zordur yavrunun kaybı eminim, başınız sağolsun. Hepsi imtihan hepsi bizim için ama inşallah hepsi geçti... Hep olumlu düşünmeye çalış canım, olur mu? Rabbim kavuştursun sağlık sıhhatle inşallah
Oh çok şükür canım. Çok sevindim doktorun da pozitif yaklaşmış. Progestanı kaça çıkarttınız? Ben de çatlatma iğnesinden beri 600mg kullanıyorum... Sana da şifa olsun inşallah sımsıkı tutunsun kuzun sana :)Doktora gittim güzel konuştu tabi yarınki değer önemli dedi progestanın derecesini yükseltti coraspirin verdi yine kan vereceğim yarın sonra bekleyeceğiz dedi
Bende oyle dusunuyorum o yuzden 36.saat ve ertesi gun aksamini degerlendirdik bugun ovulasyon testi yaparim tekrardan hala koyu cikarsa devam ederiz siliklesene kadar. Bu ay gecen aylardan farkli bir sey var icimde fazla umutluyum insallah hayal kirikligi yasamam zaten bu ay da olmazsa film cekeriz demisti doktorum insallah gerek kalmazHer günün dolu olmasının faydası var zararı yok kendi yaşadığıma göre konuşacak olursam...
Bizde hem morfoloji hem ileri hareket sıkıntısı vardı canım. Ona rağmen doktor kimi gün sabah kimi gün akşam karışıktı ama sonuç olarak her gün dolu bir plan çıkarttı. Buna uyulacak dedi. Çok şükür nasip de etti Rabbim, doktorumuzu da vesile kıldı. Denemekten zarar gelmez bence canım, pişman olmaktansa...
İnşallah canım, inşallah olur bu ay da hsgye de gerek kalmaz... Umutlarını boşa çıkartmasın AllahımBende oyle dusunuyorum o yuzden 36.saat ve ertesi gun aksamini degerlendirdik bugun ovulasyon testi yaparim tekrardan hala koyu cikarsa devam ederiz siliklesene kadar. Bu ay gecen aylardan farkli bir sey var icimde fazla umutluyum insallah hayal kirikligi yasamam zaten bu ay da olmazsa film cekeriz demisti doktorum insallah gerek kalmaz
Öncelikle hayırlı olsun :) Benim 21,5 çıkmıştı ilk. Doktorum ben 10 ve üstünü pozitif kabul ederim demişti. Korkmayın, daha çok yeni demek ki hamileliğiniz. Bundan sonra iki günde bir kendini ikiye katılaması önemli. Pozitif şeylere odaklanın inşallah yükselişe devam edecektir :)Kızlar çatlatma iğnesinden sonra 14.gün bugün kan verdim ve pozitif çıktı yani 12,88 degerim sizce şimdilik normalmidir bu deger yoksa çok mu düşük
100mg sabah bir akşam iki idiOh çok şükür canım. Çok sevindim doktorun da pozitif yaklaşmış. Progestanı kaça çıkarttınız? Ben de çatlatma iğnesinden beri 600mg kullanıyorum... Sana da şifa olsun inşallah sımsıkı tutunsun kuzun sana :)
Öyle de kullanılıyor, bir şey olmuyor. Benim evde 100lük de 200lük de vardı. Önce 100lükler bitsin dedim, günde 6 tane alıyordum sabah öğle akşam ikişer100mg sabah bir akşam iki idi
Şimdi 200mg sabah bir akşam iki oldu. Da ben evde 100mg stoklamıştım ozaman sabah iki aksam dört tane sl dedi
Bende daha dün yazdırdım aynını kullanacağım diye ama doz arttırdı sağlık olsun surıcs coraspirin alamaya basladım bugünden itibarenÖyle de kullanılıyor, bir şey olmuyor. Benim evde 100lük de 200lük de vardı. Önce 100lükler bitsin dedim, günde 6 tane alıyordum sabah öğle akşam ikişerhemencecik bitti kutu 200lüklere geçtim
Ayyy çok teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun :) Benim 21,5 çıkmıştı ilk. Doktorum ben 10 ve üstünü pozitif kabul ederim demişti. Korkmayın, daha çok yeni demek ki hamileliğiniz. Bundan sonra iki günde bir kendini ikiye katılaması önemli. Pozitif şeylere odaklanın inşallah yükselişe devam edecektir :)
Şifa olsun canım :)Bende daha dün yazdırdım aynını kullanacağım diye ama doz arttırdı sağlık olsun surıcs coraspirin alamaya basladım bugünden itibaren
Çok normal canım :) inan hepimiz aynı korkuları yaşadık ama biz güzel düşünelim, kötü ihtimalleri hiç aklımıza getirmeyelim inşallah hep iyi olsun :))Ayyy çok teşekkür ederimilk heyecan ilk bebek hem korku hem mutluluk karıştı
en büyük tesellim adetime daha 3 gün var o yüzden düşük çıktı diyorum adet günümde tekrar kan vericem inş bu sefer güzel sonuçlar alıcamŞifa olsun canım :)
Çok normal canım :) inan hepimiz aynı korkuları yaşadık ama biz güzel düşünelim, kötü ihtimalleri hiç aklımıza getirmeyelim inşallah hep iyi olsun :))
Oo maşallah çok güzel yükselişi canım. En az 60olmalıydı, 115çıkmış çok şükür. Hayırlı uğurlu olsun tekrardan :)Kızlar 48 saat önce 31 di normal dimi yükselişiLezzetliCipetpet
2gunde guzel katlanmis tebrikler rabbim kucaginada almayi nasip etsinKızlar 48 saat önce 31 di normal dimi yükselişiLezzetliCipetpet