Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım daha önce 9haftalık kalbi durdu o yüzden sevinmek için erken ama bu bile elime geçmedi 2.5 yıldır
Canım benim ya... Çok zordur yavrunun kaybı eminim, başınız sağolsun. Hepsi imtihan hepsi bizim için ama inşallah hepsi geçti... Hep olumlu düşünmeye çalış canım, olur mu? Rabbim kavuştursun sağlık sıhhatle inşallah

Kızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi

Doktora gittim güzel konuştu tabi yarınki değer önemli dedi progestanın derecesini yükseltti coraspirin verdi yine kan vereceğim yarın sonra bekleyeceğiz dedi

Doktora gittim güzel konuştu tabi yarınki değer önemli dedi progestanın derecesini yükseltti coraspirin verdi yine kan vereceğim yarın sonra bekleyeceğiz dedi
Oh çok şükür canım. Çok sevindim doktorun da pozitif yaklaşmış. Progestanı kaça çıkarttınız? Ben de çatlatma iğnesinden beri 600mg kullanıyorum... Sana da şifa olsun inşallah sımsıkı tutunsun kuzun sana :)

Kızlar doktordan çıktım tahlillerime baktı hiçbir sorun yok gayet iyi hepsi dedi. Ultrasonla baktı pko yok sende ama muhtemelen kullandığın ilaçlardan dolayı olabilir çok fazla yumurta oluşmuş dedi sanırım onlarda çatlamayan ama şuan net bişey diyemiyorum dedi. Ayın 4ünde kontrole gidicem tekrardan sanırım o zaman daha net görücek. Açıkcası daha önceki doktorun verdiği klomenin lüzumsuz olduğunu ima etti

Bende oyle dusunuyorum o yuzden 36.saat ve ertesi gun aksamini degerlendirdik bugun ovulasyon testi yaparim tekrardan hala koyu cikarsa devam ederiz siliklesene kadar. Bu ay gecen aylardan farkli bir sey var icimde fazla umutluyum insallah hayal kirikligi yasamam zaten bu ay da olmazsa film cekeriz demisti doktorum insallah gerek kalmaz

İnşallah canım, inşallah olur bu ay da hsgye de gerek kalmaz... Umutlarını boşa çıkartmasın Allahım

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra 14.gün bugün kan verdim ve pozitif çıktı yani 12,88 degerim sizce şimdilik normalmidir bu deger yoksa çok mu düşük

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra 14.gün bugün kan verdim ve pozitif çıktı yani 12,88 degerim sizce şimdilik normalmidir bu deger yoksa çok mu düşük
Öncelikle hayırlı olsun :) Benim 21,5 çıkmıştı ilk. Doktorum ben 10 ve üstünü pozitif kabul ederim demişti. Korkmayın, daha çok yeni demek ki hamileliğiniz. Bundan sonra iki günde bir kendini ikiye katılaması önemli. Pozitif şeylere odaklanın inşallah yükselişe devam edecektir :)

100mg sabah bir akşam iki idi
Şimdi 200mg sabah bir akşam iki oldu. Da ben evde 100mg stoklamıştım ozaman sabah iki aksam dört tane sl dedi

100mg sabah bir akşam iki idi
Şimdi 200mg sabah bir akşam iki oldu. Da ben evde 100mg stoklamıştım ozaman sabah iki aksam dört tane sl dedi
Öyle de kullanılıyor, bir şey olmuyor. Benim evde 100lük de 200lük de vardı. Önce 100lükler bitsin dedim, günde 6 tane alıyordum sabah öğle akşam ikişer hemencecik bitti kutu 200lüklere geçtim

Öyle de kullanılıyor, bir şey olmuyor. Benim evde 100lük de 200lük de vardı. Önce 100lükler bitsin dedim, günde 6 tane alıyordum sabah öğle akşam ikişer hemencecik bitti kutu 200lüklere geçtim
Bende daha dün yazdırdım aynını kullanacağım diye ama doz arttırdı sağlık olsun surıcs coraspirin alamaya basladım bugünden itibaren

Ayyy çok teşekkür ederim ilk heyecan ilk bebek hem korku hem mutluluk karıştı

Bende daha dün yazdırdım aynını kullanacağım diye ama doz arttırdı sağlık olsun surıcs coraspirin alamaya basladım bugünden itibaren
Şifa olsun canım :)

Ayyy çok teşekkür ederim ilk heyecan ilk bebek hem korku hem mutluluk karıştı
Çok normal canım :) inan hepimiz aynı korkuları yaşadık ama biz güzel düşünelim, kötü ihtimalleri hiç aklımıza getirmeyelim inşallah hep iyi olsun :))

Şifa olsun canım :)

Çok normal canım :) inan hepimiz aynı korkuları yaşadık ama biz güzel düşünelim, kötü ihtimalleri hiç aklımıza getirmeyelim inşallah hep iyi olsun :))
en büyük tesellim adetime daha 3 gün var o yüzden düşük çıktı diyorum adet günümde tekrar kan vericem inş bu sefer güzel sonuçlar alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…