- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.041
Kist yok canım sabah ultrasona girdim doktor adet olursan 3 gün içinde gel dediDoktor ne zamana çağırmıştı canım? Çok geciktirme, Allah korusun kiste dönüşmüş olmasın da yumurtan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kist yok canım sabah ultrasona girdim doktor adet olursan 3 gün içinde gel dediDoktor ne zamana çağırmıştı canım? Çok geciktirme, Allah korusun kiste dönüşmüş olmasın da yumurtan...
İğneye göre sayılıyor canım. Kişiden kişiye aydan aya değişiyor ama iğne günü hariç 16.gün diye biliyorum ben de...Birde adet gününü iğneye göre mi hesaplıyoruz yoksa sat göre mi herkes iğneden 14 gün sonra adet olunması gerektiğini söylüyorlar
Ben tam tamına 14 gün sonra adet oldum bi arkadaşta aynı şekilde ama 20 güne sarkanda oluyormuş. Sen bi doktora görün canımBirde adet gününü iğneye göre mi hesaplıyoruz yoksa sat göre mi herkes iğneden 14 gün sonra adet olunması gerektiğini söylüyorlar
Randevu aldım canım gidicem artık başka çaresiyokBen tam tamına 14 gün sonra adet oldum bi arkadaşta aynı şekilde ama 20 güne sarkanda oluyormuş. Sen bi doktora görün canım
Gebelik yoksa adette biran önce gelsin de önüne rahatça bakabilesin ben yarın yeni bi doktora gidicem zaman kaybetmek istemiyorum. Çok değerli zamanlar çünküRandevu aldım canım gidicem artık başka çaresiyok
Tamam canım, içime su serpildi. Anlamamışım ben doktora gittiğini. Elhamdulillah kist olmasın da, sonra bir de onunla uğraşmak gerekiyor kist olunca... Eğer adet olacaksan inşallah bu üç gün içinde olursun da bari rahatlarsın. Fakat adet olmadan da direkt yeni ayın tedavisine başlanabildiği için sıkma canını...Kist yok canım sabah ultrasona girdim doktor adet olursan 3 gün içinde gel dedi
Hayırlısı artık canım çok zor bir süreç beklemek sende sağlıkla al kucağına bebeğini bana da dua et canım inşallah çok bekletmezTamam canım, içime su serpildi. Anlamamışım ben doktora gittiğini. Elhamdulillah kist olmasın da, sonra bir de onunla uğraşmak gerekiyor kist olunca... Eğer adet olacaksan inşallah bu üç gün içinde olursun da bari rahatlarsın. Fakat adet olmadan da direkt yeni ayın tedavisine başlanabildiği için sıkma canını...
Aynen öyle canımGebelik yoksa adette biran önce gelsin de önüne rahatça bakabilesin ben yarın yeni bi doktora gidicem zaman kaybetmek istemiyorum. Çok değerli zamanlar çünkü
İnşallah canım hayırlısıyla en kısa zamanda nasip olsun, ben de çok teşekkür ederim...Hayırlısı artık canım çok zor bir süreç beklemek sende sağlıkla al kucağına bebeğini bana da dua et canım inşallah çok bekletmez
Ay evet olmuş bu sefer :) Canım bence bu çizgiler gayet belirgin. Kan vermeye saat kaçta gideceksiniz? Heyecanla bekliyorum :)Eki Görüntüle 2150386 Galiba bu sefer becerdim
Sabah ısık yetersizdi ikinci de yokda çizgi belirfi hemen ama silik
İftardan önce idi esasında ama eşim çamura yattı oruçta kıyamadımAy evet olmuş bu sefer :) Canım bence bu çizgiler gayet belirgin. Kan vermeye saat kaçta gideceksiniz? Heyecanla bekliyorum :)
Erkekler kabullenemiyor ilk başta canım ya, bir de oruç olunca direkt yan çizmiştirİftardan önce idi esasında ama eşim çamura yattı oruçta kıyamadım
İftardan sonra gideceğiz
Güzel haberler vereceğim inşallah
Sonucu şuan içim kimseye söyleme taraftarı değilim ksn sonucum çıktı 75acilde doktorlar güzel iki katına çıkmasını takip et dediler pazar günü tekrar gideceğim yarında doktora gideceğimErkekler kabullenemiyor ilk başta canım ya, bir de oruç olunca direkt yan çizmiştir
Benim eşim kalp atışını duyana kadar tam ikna olmadı, hatta kimseye söylemedi bile kendi ailesinden. Ben kendi aileme ilk kan sonucunu gördüğüm gibi söyledim ama
İlk öğrenmeye göre gayet iyi çıkmış canım, maşallah tebrik ederim inşallah sağlıkla da yükselecektir, hiç korkmaSonucu şuan içim kimseye söyleme taraftarı değilim ksn sonucum çıktı 75acilde doktorlar güzel iki katına çıkmasını takip et dediler pazar günü tekrar gideceğim yarında doktora gideceğim
Canım 36.saatte çatlayacak diye düşünüyor doktorlar ama yumurta çatladıktan bir süre sonra da döllenme için şans devam ediyor diye biliyorum, o yüzden pozitife devam ediyordur hala belki. Bu testi görünce hemen değerlendirseydiniz, çok yüksek şans gibi duruyor... Hadi inşallah gebelik testini de böyle göreceğizAyrica kizlar gecen ay o kadar test yaptim hic birinde hemen cizgi cikmiyodu ciksada bu kadar net degildi ilk defa bu kadar koyu cizgi gordum darisi gebelik testine
İki yumurta vardi belki biri catlamis biri daha catlamamis olabilir mi yine de degerlendirmeye devam doktor ilk 36saat sonra sonrada gun asiri dedi ama esimde sadece morfoloji sorunu var sayisinda bi problem yok bikac gun ust uste olsa bi problem olur mu ko sansi arttirsakCanım 36.saatte çatlayacak diye düşünüyor doktorlar ama yumurta çatladıktan bir süre sonra da döllenme için şans devam ediyor diye biliyorum, o yüzden pozitife devam ediyordur hala belki. Bu testi görünce hemen değerlendirseydiniz, çok yüksek şans gibi duruyor... Hadi inşallah gebelik testini de böyle göreceğiz
Her günün dolu olmasının faydası var zararı yok kendi yaşadığıma göre konuşacak olursam...İki yumurta vardi belki biri catlamis biri daha catlamamis olabilir mi yine de degerlendirmeye devam doktor ilk 36saat sonra sonrada gun asiri dedi ama esimde sadece morfoloji sorunu var sayisinda bi problem yok bikac gun ust uste olsa bi problem olur mu ko sansi arttirsak